Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To je na tyden vynechani opravdu slaba carka…a i je takova divna na okrajich, mozna vadny test, zkus jeste jiny
Duch tam je, ale na to, ze mas 7 dní spozdeni je fakt slabý. Zkus si zajít na krev
@Anonymní píše:
Ahoj! Jsem tady nově a potřebovala bych poradit co si o tom myslíte.. Dnes jsem si dělala test, momentálně mám 7 dní zpoždění mens., na testu mi hned vyskočila slaboulinká čárka, myslíte že je tam alespoň malá naděje??? Samozřejmě budu testovat obden, ale i tak mě to zajímá![]()
Jsem tady „nově“takhle začíná velká část diskuzi o testech ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj! Jsem tady nově a potřebovala bych poradit co si o tom myslíte.. Dnes jsem si dělala test, momentálně mám 7 dní zpoždění mens., na testu mi hned vyskočila slaboulinká čárka, myslíte že je tam alespoň malá naděje??? Samozřejmě budu testovat obden, ale i tak mě to zajímá![]()
Carka neni moc soumerna a na tyden vynechani je dost slaba.
Jak uz je tu psano, sla bych na test hcg. Alespon dvakrat, at jde poznat, zda-li se hcg nasobi jak ma.
Na to ze je to 7 dni po vynechání menstruace tak je ta čárka dost slabá, zkus jiný test nebo si nech vzít krev. 😌
Hodně šestí 👍🏼
@Anonymní píše:
Mne dnes takto hneď po namoceni
@JOHNDENVER a to jako proc ne? Kvůli tomu že je koronavirus si nemohu zajít na odběr krve jako samoplatce? Tak to jo
![]()
@JOHNDENVER k čemu to bude? Ja nevím třeba aby se zjistila hodnota hcg? A myslim ze odebrání krve není žádné otravovani ![]()
@JOHNDENVER ne opravdu nechápu, proč bych si jako samoplatce nemohla dojit na krev, I 2×,3× ![]()
@JOHNDENVER já ne, pokud dobre čteš, tak jsem radila zakladatelce ![]()
Ahoj holky dnes jsem si dělala tehu test. Mám den spozdeni. Včera jsem si dělala taky. Na testu bylo cosi ale když jsem se hodně snažila s manželem aby jsme něco viděli. Dnes je čárka trošku silnější a lépe viditelná teda pokud vyloženě si něco nevsugerovavame 🤷 chci se zeptat zda tam ta druhá čárka opravdu je nebo si jen něco namlouvame? Druhé si přejeme ☺️️ pokud nepřijde ms tak budu testovat dál a uvidím co s toho bude ![]()
Ahoj! Jsem tady nově a potřebovala bych poradit co si o tom myslíte.. Dnes jsem si dělala test, momentálně mám 7 dní zpoždění mens., na testu mi hned vyskočila slaboulinká čárka, myslíte že je tam alespoň malá naděje??? Samozřejmě budu testovat obden, ale i tak mě to zajímá