Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky se mi zda ze to je dot slabe koukej mám stejnou čárku dneska jsem objevila a jsem 26den cyklu… cykly mám dlouhé 25-27 dni a čárku mám stejne slabou jako ty.. ![]()
@JOHNDENVER píše:
Jedna hodnota nic nevypovídá, budeš tam muset dvakrát.
Kdyby šlo o prosperující těhotenství, tak ti ti úplně jistě potvrdí test. Ale ty stejně nechceš pochopit, proč je to teď nesmysl běhat do nemocnice
Dobrý den, chápu, že tuhle dobu prožíváme každý jinak a na každého z nás to má jiné dopady, ovšem čemu nerozumím je to, proč jsou někteří lidé neprijemni jako vy. Já s vámi souhlasím, že za mě je odběr z krve zbytečný a stačilo by za dva dny zkusit test znovu, ale dá se to přeci sdělit i mileji ne? A ne někomu říkat, že radi blbosti. Co když má paní, co radi zkušenost, že se těhotenství neudrží bez podpůrných látek a pro to je ho třeba zjistit co nejdříve je to možné? Zkuste podívat na svět i pohledem jiných lidí a hlavně si myslím, že co nás ohrožuje mnohem více než 1 „zbytečný“ odběr krve je naše sociální distance a nulový respekt. Přeji Vám krásný zbytek dne.
@JOHNDENVER mileji znamená, že neurazite názory ostatních, ale pouze sdelite ten svůj. Podívejte se na můj komentář, jde s Vámi souhlasím a porovnejte ho s Vaším. To, že jsou podpůrné léky na udržení tehu je také pouze Váš názor a nenazyvam ho hloupý. Nejen zdravotnictví je na tom špatně. Ovšem pokud by díky tomuto „zbytečnému“ testu z krve měl vzejít nový život, který bude v budoucnu vydělávat na Váš důchod, měla byste mít radost. Děkuji za přání hezkého dne, já mám každý den hezký i v této době a měli bysme se o to snažit všichni, proto si já stojím za tím, že byste měla být vstricnejsi vůči ostatním.
@JOHNDENVER a to je přesně o čem mluvím 😊 netýká vám a nehovorim do Vaší výchovy. Respektuji Váš názor, ale vyjádřila jsem svůj názor, ovšem od Vás respekt nečekám, jen doufám, že jsem zakladatelku v rámci možností uklidnila.
@JOHNDENVER tušit určitě můžete, ovšem nevíte
to, jestli ještě budu hovořit, nebo ne, opravdu nezáleží na Vás, protože žijeme zatím stále ve svobodě projevu, mě pouze stačilo, že jste si přečetla i můj názor, toť vše 😊 jak už s tím nalozite, je čistě na Vás