Slabá čárka na testu / duch

Napsat příspěvek
Velikost písma:
358
5.3.21 12:51

Taky se mi zda ze to je dot slabe koukej mám stejnou čárku dneska jsem objevila a jsem 26den cyklu… cykly mám dlouhé 25-27 dni a čárku mám stejne slabou jako ty.. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
5.3.21 14:57
@JOHNDENVER píše:
Jedna hodnota nic nevypovídá, budeš tam muset dvakrát.
Kdyby šlo o prosperující těhotenství, tak ti ti úplně jistě potvrdí test. Ale ty stejně nechceš pochopit, proč je to teď nesmysl běhat do nemocnice :mavam:

Dobrý den, chápu, že tuhle dobu prožíváme každý jinak a na každého z nás to má jiné dopady, ovšem čemu nerozumím je to, proč jsou někteří lidé neprijemni jako vy. Já s vámi souhlasím, že za mě je odběr z krve zbytečný a stačilo by za dva dny zkusit test znovu, ale dá se to přeci sdělit i mileji ne? A ne někomu říkat, že radi blbosti. Co když má paní, co radi zkušenost, že se těhotenství neudrží bez podpůrných látek a pro to je ho třeba zjistit co nejdříve je to možné? Zkuste podívat na svět i pohledem jiných lidí a hlavně si myslím, že co nás ohrožuje mnohem více než 1 „zbytečný“ odběr krve je naše sociální distance a nulový respekt. Přeji Vám krásný zbytek dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
5.3.21 18:58

@JOHNDENVER mileji znamená, že neurazite názory ostatních, ale pouze sdelite ten svůj. Podívejte se na můj komentář, jde s Vámi souhlasím a porovnejte ho s Vaším. To, že jsou podpůrné léky na udržení tehu je také pouze Váš názor a nenazyvam ho hloupý. Nejen zdravotnictví je na tom špatně. Ovšem pokud by díky tomuto „zbytečnému“ testu z krve měl vzejít nový život, který bude v budoucnu vydělávat na Váš důchod, měla byste mít radost. Děkuji za přání hezkého dne, já mám každý den hezký i v této době a měli bysme se o to snažit všichni, proto si já stojím za tím, že byste měla být vstricnejsi vůči ostatním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
5.3.21 23:11

@JOHNDENVER a to je přesně o čem mluvím 😊 netýká vám a nehovorim do Vaší výchovy. Respektuji Váš názor, ale vyjádřila jsem svůj názor, ovšem od Vás respekt nečekám, jen doufám, že jsem zakladatelku v rámci možností uklidnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
6.3.21 09:05

@JOHNDENVER tušit určitě můžete, ovšem nevíte :wink: to, jestli ještě budu hovořit, nebo ne, opravdu nezáleží na Vás, protože žijeme zatím stále ve svobodě projevu, mě pouze stačilo, že jste si přečetla i můj názor, toť vše 😊 jak už s tím nalozite, je čistě na Vás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí