Slabá hnědá menstruace

Anonymní
1.8.20 19:50

Slabá hnědá menstruace

Ahoj, již 9 měsíců se snažíme o mimčo.. mam přibližně 42kg, vždy se ms dostavila včas +-2 dny. Ovulace podle testu probíhá i ji poznám v Te n den.. ale včera jsem zaznamenala hnědé spineni přesně v den, kdy se mi dostavuje menstruace.. Žádná normální krev, proste taková hnědá a není toho moc (pardon za popis) nechce se to nějak rozjet do té normální klasické menstruace.. Par dni před mě boleli zada, dnes ráno klasické ms bolesti v podbrisku.. ale normální krev nikde.. jen hnědá jako když to odchází.
Co myslite, ze to muže být? Tehu, nějaká hormonální nerovnováha nebo dokonce něco jiného? Mam strach.. :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4829
1.8.20 20:01
@Anonymní píše:
Ahoj, již 9 měsíců se snažíme o mimčo.. mam přibližně 42kg, vždy se ms dostavila včas +-2 dny. Ovulace podle testu probíhá i ji poznám v Te n den.. ale včera jsem zaznamenala hnědé spineni přesně v den, kdy se mi dostavuje menstruace.. Žádná normální krev, proste taková hnědá a není toho moc (pardon za popis) nechce se to nějak rozjet do té normální klasické menstruace.. Par dni před mě boleli zada, dnes ráno klasické ms bolesti v podbrisku.. ale normální krev nikde.. jen hnědá jako když to odchází.
Co myslite, ze to muže být? Tehu, nějaká hormonální nerovnováha nebo dokonce něco jiného? Mam strach.. :?

Na tohle Ti tady asi každá z nás napíše stejnou radu:
UDĚLEJ SI TEST

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.20 20:01
@Pajik 76 píše:
Na tohle Ti tady asi každá z nás napíše stejnou radu:
UDĚLEJ SI TEST

Chápu.. já jen jestli se s tím některá z Vás nesetkala.. nemusí to přímo souviset s tehotenstvim

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.20 20:18

Tu hnědou „krev“ mám vždy několik dní před MS. Údajně je to kvůli horsi kvalitě vajíček z důvodu věku a nedostatečnosti žlutého tělíska, které má za úkol vyživovat embryo, než tuto funkci převezme placenta. Dostala jsem teď utrogestan, který obsahuje stejný hormon, které to žluté tělísko vylučuje. Mám to dostat za 3 dny a běžně touhle dobou už to hnědé špinění mám. Teď nic. Uvidíš. Jestli to dostaneš, zmin se u gynekologa, aby o tom věděl, pokud se snažíte o dítě. Držím palce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.20 20:39
@Anonymní píše:
Tu hnědou „krev“ mám vždy několik dní před MS. Údajně je to kvůli horsi kvalitě vajíček z důvodu věku a nedostatečnosti žlutého tělíska, které má za úkol vyživovat embryo, než tuto funkci převezme placenta. Dostala jsem teď utrogestan, který obsahuje stejný hormon, které to žluté tělísko vylučuje. Mám to dostat za 3 dny a běžně touhle dobou už to hnědé špinění mám. Teď nic. Uvidíš. Jestli to dostaneš, zmin se u gynekologa, aby o tom věděl, pokud se snažíte o dítě. Držím palce.

Když mě to jako ms přijde.. jen je ta krev hnědá a není červená. A stačila by mě tak 1 vložka na cely den :D jak toho je malo.. (samozrejme menim) Tak by mě zajímalo proč se tohle děje

• Citovat
  • Upravit
2015
1.8.20 21:03

Ja to tak mela a byla jsem tehotna :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat