Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
11-13 den cyklu uvidí, jestli ti dozrávají folikuly. Později už by mohla ovulaci propásnout.
Mě teda doktor taky tvrdil 1-3, takže jsem šla dva
nic o žádném „být vzhůru“ neříkal. Jde prostě jenom o hormony z krve
Podle ultrazvuku v tom rozmezí 11-13 DC zjistí stav folikulů, hlavně jestli tam nějaké jsou. Případně se pak domluvíte na dalším UTZ.
Holky děkuji
Mně šlo hlavně o to, že mluvila o ovulaci a podle mě je by to bylo brzo
Není. Já někdy měla ovulaci i 10 den cyklu. Když už ovu proběhne, uvidí jenom prázdný folikul nebo nic. Těsně před uvidí jak je velký, jestli nějaký vůbec je a tak.
Ahoj holky, dnes jsem se dozvěděla výsledky HP a jsem z toho dost špatná, vím ze je to vysoké, ale jak moc a co to pro mě znamená úplně do detailu nevím( tuším ze asi mám smůlu ) ale přesto se chci zeptat kdo si tím prošel a nebo aspoň ví. Znamená to ze nebudu moc na ivf nebo ze vajíčka už budou špatná? Jaká je šance s těmito výsledky otěhotnět pomoci ivf? Budu mít vůbec nějaká vajíčka? Jinak výsledky HP jsou FSH 12,99 a E2 32.
Dobrý den všem. Holky potřebovala bych poradit, snažíme se s manželem o miminko a doktorka mě chce pořádně vyšetřit. Posílá mě na hormonální profil 1 až 3 den cyklu, počítá se i špinění? A pak mě chce vidět 11 až 13 den cyklu. Jestli to chápu správně, tak 11 den od začátku menstruace? To znamená 5 dní po ní. Ale chce zkoumat ovulaci ale to mi přijde brzo, že bych měla ovulaci. Nebo se to počítá jinak? děkuji za odpovědi, anonym okolí o problémech s početím neví