Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky chci se zeptat jelikoz sem v tom novacek. Dneska je to druhy den co mam zpozdeni
Mam priznaky jak kdybych to mela dostat klasicky me boli prsa obcas picha v podbrizku to mivam vzdy cca tyden nez to dostanu. a mam lehky bily vodovy vytok trochu na kalotkach nesvedi nepali neni citit. Jen lehce na kalhotkach ale citim se porad mokra
Chodim kontrolovat jestli uz sem to nedostala a stale nic
Vetsinou v den kdy ma prijit prSa predtanou bolet ale ted boli furt kdyz je zmacku
Obcas se mi mota hlava, boli zada, porad chodim curat, je mi silene teplo a v noc se budim porad na curani. Cetla jsem ze to jsou priznaky tehotenstvi
Tak se chci zeptat kdyz mam dva dny zpozdeni mam delat test dnes vecer nebo az zitra rano popripade nemam jeste dele pockat?
Bojim se ze bude test negativni a zaroven sem nedockava
MSlite ze by se mohlo jednat o tehu? Dekuju a hezky den vsem
Omlouvam se za ty preklepy
Test je lepší dělat ráno. Jinak bych třeba ještě dva dny počkala, ať netestujes zbytečně. Otázka také je, jestli je u tebe zpoždění normální.
@Nicole 1234 píše:
Test je lepší dělat ráno. Jinak bych třeba ještě dva dny počkala, ať netestujes zbytečně. Otázka také je, jestli je u tebe zpoždění normální.
Ted cca tri mesice co pozoruju to mam srovnane max jeden den sem mela zpozdeni
@Nicole 1234 vetsinou kdyz me prave boli ty prsa tak to hned dostanu druhy den
Ted prave me stale boli a picha obcas v tom podbrisku ale tak divne ne jako vzdy a hlavne tu bolest v podbrisku mivam kdyz uz ms mam rozjetou
Mozna sem to tam spatne napsala
Příznaky neřeš
pokud máš zpoždění, tak kup test, zítra ráno si ho udělej a máš jasno. V době vynechání MS jsou už tedtx spolehlivé.
Měla jsem minulý měsíc to samé. Bolest jak při ms, časté močení, bolest prsou… Zpoždění 4dny a „naštěstí“ z toho nic nebylo. ![]()
@Sue2008 píše:
Příznaky neřešpokud máš zpoždění, tak kup test, zítra ráno si ho udělej a máš jasno. V době vynechání MS jsou už tedtx spolehlivé.
Delany ted vecer co myslite jsem tehotna?
Ahoj holky chci se zeptat jelikoz sem v tom novacek. Dneska je to druhy den co mam zpozdeni
Mam priznaky jak kdybych to mela dostat klasicky me boli prsa obcas picha v podbrizku to mivam vzdy cca tyden nez to dostanu. a mam lehky bily vodovy vytok trochu na kalotkach nesvedi nepali neni citit. Jen lehce na kalhotkach ale citim se porad mokra
Chodim kontrolovat jestli uz sem to nedostala a stale nic
Vetsinou v den kdy ma prijit prSa predtanou bolet ale ted boli furt kdyz je zmacku
Obcas se mi mota hlava, boli zada, porad chodim curat, je mi silene teplo a v noc se budim porad na curani. Cetla jsem ze to jsou priznaky tehotenstvi
Tak se chci zeptat kdyz mam dva dny zpozdeni mam delat test dnes vecer nebo az zitra rano popripade nemam jeste dele pockat?
Bojim se ze bude test negativni a zaroven sem nedockava
MSlite ze by se mohlo jednat o tehu? Dekuju a hezky den vsem