Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JancaS84 píše: Více
Počkám asi do pátku, to bude 9 dní od začátku MS. Ale naděje si nedělám. I když je pravda, že ten první test jsem dělala večer a ne ráno. ![]()
Dobrý Den Jsem tady nová Chtěla bych se na něco zeptat jeslí Mi někdo poradí 😊 22.3.Jsem si dělala těhotenský test před Ms ten mi vyšel pozitivní, Ale 23.3. Jsem to dostala Dva dny Špinění třetí den Už se to rozjelo Skončilo mi to 28.3. celej Den nic A dneska odpoledne Zase trošku krve Prosím mohl by mi někdo poradit co to může být? U gynekologa jdu až 3.4. jen jsem se toho trošku zlekla Děkuji za každou Zprávu ❤️
Ahoj holky před tydnem jsem měla nezvykle slabou menstruaci, vidite ducha nebo mi hrabe?
Zdravím dámy. S partnerem jsme se domluvili, že bychom chtěli mimi a že tomu necháme volný průběh. Začala jsem na začátku března brát listovku a styk proběhl v měsíci několikrát. Poslední asi 7 dní před MS. Poprvé za celý život jsem ani neměla PMS kromě bolesti prsou, ale bolela jinak, než jsem zvyklá. 26DC jsem dělala TT, ale byl jasně negativní. 27DC mi začaly křeče jak na menstruaci, ale dostavilo se jen slabé růžové špinění. Další den už byla krev na vložce, ale to vše jen během půl hodiny, zbytek dne zase jen špinění. Tohle trvalo dohromady asi 3 dny, čtvrtý den už špinění bylo hnědé a pak už nic. Nikdy jsem takto slabou menstruaci neměla. Má cenu znovu dělat TT nebo to mohla rozhodit i ta listovka? Máte někdo podobnou zkušenost?