Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já to měla taky tak, začala jsem špinit dva dny před očekávanou ms. Trvalo to asi 6 dní a bylo to jen na intimku. Udělala jsem si test i když jsem špinila (to špinění ničemu na testu nevadí), první tam byl duch a čárka postupně sílí ![]()
@PHV @slecna_xy @P4ja takže myslíte, že i přesto, že jeste nemám termín MS a spinim, že Teda můžu test udělat?
@Nikol_Feldy Noo já jsem třeba nedočkavá, ale nemá se to dělat před ms..kolik dní ti zbývá do ms?
@slecna_xy zbývá mi už jen jeden den. Tak si myslím, že třeba ještě ty dva dny bych vydržet mohla. Já jsem taky nedočkava ![]()
@Nikol_Feldy já jsem taky nedockava
a přiznám se, že v tomhle těhu jsem ho dělala asi týden před ms
já bych to nevydržela
![]()
Já jsem dělala 2-3 dny před ms a to ani nebyl duch, ale spíš nějaký stín, pořád jsem to nakláněla a nevěděla, jestli se mi to nezdá
Ale byly to teda nervy, jestli to dostanu nebo ne, dnes už je z toho krásná čárka a jak jsem přestala špinit, tak jsem se už i víc uklidnila, ale vím, stát se může cokoliv, v pondělí jdu poprvé na gyndu ![]()
@Nikol_Feldy píše:
@PHV @slecna_xy @P4ja takže myslíte, že i přesto, že jeste nemám termín MS a spinim, že Teda můžu test udělat?
Udělej a uvidíš. A pak cca 14 dní od toho posledního sexu. To by mohlo být jasno.
@PHV no upřímně já si to do dneška moc nepripoustela.
takže možná proto jsem ještě netestovala.
uvidím no.. Test si koupit zajedu, asi je to jediný, co můžu teď dělat.
@slecna_xy určitě vše dobré dopadne. Držím palce, ať je vše jak má být. Ale myslím, že když už tam máš krásný dvě čárky, že je to jasný ![]()
@Nikol_Feldy děkuju, taky držím palce, dej vědět, samozřejmě nevím důvody, ale třeba by vás to s přítelem dalo zase dohromady ![]()
@PHV @slecna_xy dám vědět. 😊
No já sama nevím, jen vím, že je to ten typ člověka, co tě radši pošle na potrat nebo to alespoň vždy tvrdil. Takže spíš počítám s tím, že kdyby ano, tak budu sama.