Slabá menstruace, bez bolesti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21091
4.4.19 13:17

@Nikol_Feldy udělala bych test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PHV
1319
4.4.19 13:20

Taky bych udělala test. I přes to špinění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
4.4.19 13:23

Já to měla taky tak, začala jsem špinit dva dny před očekávanou ms. Trvalo to asi 6 dní a bylo to jen na intimku. Udělala jsem si test i když jsem špinila (to špinění ničemu na testu nevadí), první tam byl duch a čárka postupně sílí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.19 13:37

@PHV @slecna_xy @P4ja takže myslíte, že i přesto, že jeste nemám termín MS a spinim, že Teda můžu test udělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
4.4.19 13:41

@Nikol_Feldy Noo já jsem třeba nedočkavá, ale nemá se to dělat před ms..kolik dní ti zbývá do ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.19 13:44

@slecna_xy zbývá mi už jen jeden den. Tak si myslím, že třeba ještě ty dva dny bych vydržet mohla. Já jsem taky nedočkava :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
4.4.19 13:46

@Nikol_Feldy já bych udělala zítra ráno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
4.4.19 13:52

@Nikol_Feldy já jsem taky nedockava :lol: a přiznám se, že v tomhle těhu jsem ho dělala asi týden před ms :oops: :lol: já bych to nevydržela :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
4.4.19 14:05

Já jsem dělala 2-3 dny před ms a to ani nebyl duch, ale spíš nějaký stín, pořád jsem to nakláněla a nevěděla, jestli se mi to nezdá :-) Ale byly to teda nervy, jestli to dostanu nebo ne, dnes už je z toho krásná čárka a jak jsem přestala špinit, tak jsem se už i víc uklidnila, ale vím, stát se může cokoliv, v pondělí jdu poprvé na gyndu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
4.4.19 14:08
@Nikol_Feldy píše:
@PHV @slecna_xy @P4ja takže myslíte, že i přesto, že jeste nemám termín MS a spinim, že Teda můžu test udělat?

Udělej a uvidíš. A pak cca 14 dní od toho posledního sexu. To by mohlo být jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.19 14:25

@PHV no upřímně já si to do dneška moc nepripoustela. :D takže možná proto jsem ještě netestovala. :D uvidím no.. Test si koupit zajedu, asi je to jediný, co můžu teď dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.19 14:26

@slecna_xy určitě vše dobré dopadne. Držím palce, ať je vše jak má být. Ale myslím, že když už tam máš krásný dvě čárky, že je to jasný :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
4.4.19 14:29

@Nikol_Feldy dej vědět :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
4.4.19 14:31

@Nikol_Feldy děkuju, taky držím palce, dej vědět, samozřejmě nevím důvody, ale třeba by vás to s přítelem dalo zase dohromady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.19 15:28

@PHV @slecna_xy dám vědět. 😊

No já sama nevím, jen vím, že je to ten typ člověka, co tě radši pošle na potrat nebo to alespoň vždy tvrdil. Takže spíš počítám s tím, že kdyby ano, tak budu sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí