Slabé pohyby 32.tt

418
5.2.12 10:00

Slabé pohyby 32tt

Ahoj holky, mám už docela divnej pocit :roll: už asi přibližně 3 den mám takové slabší pohyby, ne že bych měla uplně nak slaby, ale podle toho co sem mela predtim ty byly cejtit krasne :nevim: Teď je převážně cítim jen když si dám třebas ruku na břicho.. :,( nechce se mi zase hned letet na pohotovost,protože sem tam byla nedavno :zed: Jeste ke vsemu jsem dneska mela takovy sny no hruza :,( Vim, že když jsem čekala prvno tak sem taky naky dny pohyby necitila ale uz si to presne nepamatuju :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
288
5.2.12 10:39

Ahoj,já jsem 30tt a jsou to asi 2 týdny, kdy jsem měla stejný problém, ale asi před třemi dny se to srovnalo a ted o něm vím pořád, celý den. Takže myslím, že to zase přejde :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
5.2.12 10:55
Simca02 píše:
Ahoj,já jsem 30tt a jsou to asi 2 týdny, kdy jsem měla stejný problém, ale asi před třemi dny se to srovnalo a ted o něm vím pořád, celý den. Takže myslím, že to zase přejde :).

Ahojky,tak to jsi me potesila, :hug: ja jako pohyby cejtim i vidim vlny na brisku ale cejtim je min nez pred par dny :-/ TAky právě doufám, že se to srovna,dneska uz je to trosku lepsi :dance: TAk snad je vse ok :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
5.2.12 11:06

Neboj, třeba se mimís otočil jen trochu jinak, tak jsou ty pohyby míň patrný. Při poslední poradně jsem doktorce říkala, že se mi dva dny zdá, že malá se málo hýbe. Udělala mi raději UTZ a mimčo bylo otočený zády k břišní stěně. Takže proto ty pohyby byly slabší.
Teď už zase kope normálně. A ty sny - to jsou jen hormony, to je normální. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
5.2.12 11:56
Janicka159 píše:
Simca02 píše:
Ahoj,já jsem 30tt a jsou to asi 2 týdny, kdy jsem měla stejný problém, ale asi před třemi dny se to srovnalo a ted o něm vím pořád, celý den. Takže myslím, že to zase přejde :).
Ahojky,tak to jsi me potesila, :hug: ja jako pohyby cejtim i vidim vlny na brisku ale cejtim je min nez pred par dny :-/ TAky právě doufám, že se to srovna,dneska uz je to trosku lepsi :dance: TAk snad je vse ok :,(

Tak aspon, žes to měla takhle krátce, u mě to trvalo asi týden. Samozřejmě jsem prolezla 250 000 diskuzí, co a jak :D. Všude ale psali, že je to normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
8.1.14 15:27

Obnovuji diskusi se stejným problémem. Zítra začínám 32. týden (na ten poslední velký utz má jít příští týden, ještě jsem nebyla) A doktor mě viděl naposled mezi svátkama. Teď jsem nemocná - bohužel mi dali i atb., měla jsem šílený dávivý kašel a dost tím i zatěžovala břicho. Malá se hýbala celou dobu jako drak ale poslední dva dny je to divné. má nějaký útrum nebo co. Někdy o ní vůbec nevím. Občas se malinko posune ale teda proti normálu je to teda zoufale málo. Břicho mám dost malé, ale doteď jí to očividně nevadilo. Nevíte, jestli to můžou dělat ty antibiotika? :roll: až ani nepomáhá, když se najím nebo měním polohy… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
72725
8.1.14 15:29

@verulicek pokud váháš, zda je to ok, zajeď prostě k dr nebo do porodky. :nevim: při braní atb se nic změnit nemá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
8.1.14 15:41

@verulicek dojdi k mudr když já cítila slabé pohyby zjistili sníženou funkci placenty..malá nerostla jak mela..nemela dost sil a nakonec jí hypotrofní museli vyvolat dříve..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
8.1.14 16:19

@verulicek mně se zrovna dnes malá skoro nepohnula :roll: - na kontrole jsem byla včera a mám Angelsounds, takže jsem relativně v klidu…jen doufám, že to takhle nebude až do konce. Doteď byly pohyby ukázkové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
8.1.14 16:20

@mater můžu se zeptat, ve kterém týdnu ti porod vyvolali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
8.1.14 16:38

@martina.se @mater a myslíte, že nemůže být utlumenější lékama? můj zas říká, že je to tím, že pořád ležím a málo se hýbu. Tak nevím. :nevim: zkusím sprchu, čokoládu, zaskáču na balóně a uvidím, jestli tu našu raubířku proberu…

• Citovat
  • Upravit
Daisy Veronica
8.1.14 16:49
@verulicek píše:
@martina.se @mater a myslíte, že nemůže být utlumenější lékama? můj zas říká, že je to tím, že pořád ležím a málo se hýbu. Tak nevím. :nevim: zkusím sprchu, čokoládu, zaskáču na balóně a uvidím, jestli tu našu raubířku proberu…

Ahoj :-) Od 30.tt jsou ty pohyby miminka míň časté tím, že už nemá tolik místa, jako před tím. Řešila jsem uplně to samé s doktorem. Dělal mi pro jistotu i spešl UTZ, kontrolu plodovky a tak. ale pokud bereš atb a namáhala sis kašlem břicho, tak určitě nebude na škodu se objednat na kontrolu.

• Citovat
  • Upravit
14679
8.1.14 16:59

Mě dr. říkal, že si mám lehnout na levý bok a hodinu počítat pohyby pokud jich je 8 za hodinu je to Ok. KDyž né mám přijet na kontrolu.
Taky mi bylo řečeno, že kdykoliv se mi něco nezná tak mám zavolat a zkonzultovat, popř. přijet na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
8.1.14 16:59

@Daisy Veronica právě nechci teď plašit, když za týden jsme objednaní na tu velkou kontrolu - utz, měření, krevní tety atd.. :think: taky mě napadlo že může mít míň místa. Ale je to tak z ničeho nic a navíc spojené s tou moují nemocí, že člověk najednou už neví, co je normální :roll:

• Citovat
  • Upravit
5154
8.1.14 17:05

@verulicek Asi je dneska nějaký divný tlak, ale ten můj prcek je taky lenochod. (Klidné miminko-neklidná maminka, na tom jsme se dnes shodly s více holkama v naší skupině). POkud se ti cokoli nezdá, raději zajeď. Nejsem úplně happy, že malý je línější, ale když jsem hodně nervózní, ležím a číhám na pohyby a vždy se nějaké to dloubnutí objeví. Ale jak jsem psala, já mám všeobezně líné dítě, nevím, co jsou okopaná žebra, diskotéhy v břiše či bolestivé pohyby. Někdy ho podezírám, že se jen líně převaluje z boku na bok a občas se protáhne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí