Zvracení a váha miminka

37
4.2.12 15:44

zvracení a váha miminka

Ahoj
Moc by mě zajímalo jestli má na váhu miminka vliv neustálé zvracení. V 1.trimestru jsem byla na záchodě pořád a teď jsem v 37tt a nevolnosti jsou pořád ,ale k tomu mě děsně pálí žáha.Kvůli které skončím na záchodě i 2krát za noc i během dne.Zatím jsem přibrala 10kg. Tak by mě zajímalo jestli miminko nebude nějak malé doktor mi nic neříkal ,že by bylo něco v nepořádku. Ale jestli jste to měli stejné a jaká byla váha miminek :think: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
4.2.12 15:50

Ahoj, ja za cele tehotenstvi pribrala asi 9 kg a dite melo pres 4 kg, tak se neboj. Miminko si vezme, co potrebuje.

• Citovat
  • Upravit
Silky123
4.2.12 16:25

Ahoj, já přibrala 12 kg a mimi mělo skoro 4 kg, takže klid :)

• Citovat
  • Upravit
11502
4.2.12 16:35

O mimi se bát nemusíš a docela dost jsi nabrala, takže bych to neřešila, mimčo určitě roste, ale ty ubýváš na váze. Já začala přibírat až ve 25tt a mimi je normálně velký jako byl první syn, který měl při porodu 3,5kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
4.2.12 16:38

Doslova a do písmene jsem problila první 4 měsíce prvního těho. Doktorka mi už nadávala,že takhle to nejde,měla jsem 5 kilo pod původní váhu.
Pak se to malinko obrátilo,žila jsem z jogurtů,okurek a paprik,maso jsem nemohla ani vidět,ale nakonec jsem dala do konce těho 11 kilo (nevím jak) a malá měla 4 kila.
Myslím,že se nemusíš bát,dítě si vezme,co je třeba,akorát doporučuji jíst vitamíny,po porodu se mi rapidně zhoršily zuby a strašně padaly vlasy. Je to 22 let,tenkrát vitamíny pro těho baby nebyly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
26.2.12 12:32

Presne tak jak pisu ostatni, babetko si zobiere co potrebuje, len po porodu skus dohnat vsetke vitaminy. Mne hrozne odpadavali vlasy :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí