Slabé pohyby 32tt

418
5.2.12 10:01

Slabé pohyby 32tt

Ahoj holky, mám už docela divnej pocit :roll: už asi přibližně 3 den mám takové slabší pohyby, ne že bych měla uplně nak slaby, ale podle toho co sem mela predtim ty byly cejtit krasne :nevim: Teď je převážně cítim jen když si dám třebas ruku na břicho.. :,( nechce se mi zase hned letet na pohotovost,protože sem tam byla nedavno :zed: Jeste ke vsemu jsem dneska mela takovy sny no hruza :,( Vim, že když jsem čekala prvno tak sem taky naky dny pohyby necitila ale uz si to presne nepamatuju :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
5.2.12 10:06

Janičko, pamatuješ nepamatuješ, jediná vhodná rada je, jeď na gyndu, ať natočí ozvy popřípadě kouknou ultrazvukem, řekni jim, že cítíš pohyby velmi málo a slabě a už to trvá tři dny. Je jedno, jstli jsi tam byla nedávno nebo ne, ikdybys tam byla předevčírem, jestli cítíš špatně pohyby, prostě se seber a jeď, bez ohledu na to, jak se budou tvářit. Jiná odpovědná rada tady není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
5.2.12 10:09
Janicka159 píše:
Ahoj holky, mám už docela divnej pocit :roll: už asi přibližně 3 den mám takové slabší pohyby, ne že bych měla uplně nak slaby, ale podle toho co sem mela predtim ty byly cejtit krasne :nevim: Teď je převážně cítim jen když si dám třebas ruku na břicho.. :,( nechce se mi zase hned letet na pohotovost,protože sem tam byla nedavno :zed: Jeste ke vsemu jsem dneska mela takovy sny no hruza :,( Vim, že když jsem čekala prvno tak sem taky naky dny pohyby necitila ale uz si to presne nepamatuju :?

Já byla na pohotovosti xkrát a bylo mi šumák,jak se tam na mě dívají.Pro klid v duši,když se mi „něco“ nezdálo,tak jsme raději zajeli.A to co si pamatuješ z prvního těhu ti je k ničemu,protože každé těhu je jiné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.12 11:10

Měla jsem to podobně,na kontrole jsem to řekla doktorovi a ten mě okamžitě poslal na vyšetření do nemocnice.Tam zjistili,že je vše v pořádku,že malá jen víc odpočívala,ale ten doktor v nemocnici mi řekl,že mám přijet kdykoli,když bych měla pocit,že je něco špatně…Na nic nečekej a jeď do nemocnice,raději 100× zbytečně než pozdě.Ale uvidíš,že to bude ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marsi99
18.4.12 16:42

Zdravím,sice je to stará diskuze ale přidám se také pokud mohu,mám 39tt a už druhý den cítím méně slabých pohybů jen občas ucitím vlnku přes břicho a pak zas třeba hodinu vůbec nic už nekope tak jako předtím,ted dva dny skoro vůbec,přitom jsem včera byla v poradně a dělali mi odezvy které byli v pořádku až na vysoký tlak který mi 2krát naměřily a tak du znovu do poradny zítra na přeměření tlaku,tak to hnedka doktorovi nahlásím že cítím pohyby nepravidelně a hodně slabě ale přesto mám strach co se děje jsem prvorodička tak nemám tolik zkušeností

• Citovat
  • Upravit
čtverda
18.4.12 16:46

ahoj,maminko,vůbec se nestyd za to,že jsi byla u lékaře nedávno.jedná se tady o tvé miminko,které je určitě v pořádku,ale jistota je jistota.a někdy rozhodují právě hodiny,ne dny.jed co nejrychleji.za to nic nedáš.chceš mít určitě bobečka v pořádku. a na sny,pokud jsou zlé,tak nevěř,mi to pomáhá papa :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky