Slabé špinění v těhotenství?

Anonymní
9.9.19 13:34

Slabé špinění v těhotenství?

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jsem právě 16+1tt, a myslíte, že je normální mít při výtoku trochu krve jakoby špinění? Stalo se mi to dnes poprvé.. myslíte že se s mimčem něco děje nebo neměl někdo podobnou zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19606
9.9.19 13:38

Může to být cokoliv, jak praskla cévka, tak třeba nízko placenta…pro svůj klid bych šla k Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
9.9.19 13:55

Bez kontroly u Dr. těžko říct, co to může být.. Určitě bych zašla (akutně) i pro svůj klid. Může být problém, může být jen prasklá cévka, může být jen nějaký zánět, nemusí se příčina vůbec najít. Ale osobně bych skočila k Dr., ať zkontroluje, že těhotenství nic neohrožuje. Ať je všechno v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35787
9.9.19 14:03

Taky jsem to tak měla i ve stejném týdnu myslím. Takové hnědé spineni. Měla jsem nizko placentu a mimi tam ještě mělo nohy. Doktorka říkala že mě mohla prasknout cevka. Musela jsem ležet a nic nezvedat. Za par dni to bylo ok. Určitě bez na kontrolu k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
9.9.19 14:12

Mně se z toho vyklubal hematom a do 30tt jsem ležela.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
9.9.19 14:18

Může to být cokoliv, prasklá cévka, placenta nízko, zánět, hematom a mnoho dalšího. Může to být prkotina a může to být vážné. Já takhle jela se špiněním ve 23tt do nemocnice. Tam mi řekli, že je to jen prasklá cévka, ale že si mě nechají na pozorování. Druhý den v noci mi praskla voda kvůli silnému zánětu, následoval okamžitý převoz do fakultní nemocnice, porod extrémně nedonošeného dítěte a několik měsíců boje o jeho život. Toť moje zkušenost. Radím zajet k lékaři a nic nepodceňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí