Kouř z vodní dýmky

Anonymní
9.9.19 06:30

Kouř z vodní dýmky

Zdravím, mám takovou prosbu. Jsem v 16tt a včera jsem byla s holkama v čajovně a dávali si vodní dýmku, jelikož je v tom tabák nechtěla jsem. Jde mi jen o to když se na to zpětně kouknu jestli by ten kouř mohl mimi uškodit. Takových lidí co ji měli tam bylo víc kolem nás asi 3. Myslíte tedy že by to mohlo být pro mimčo škodlivé?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14958
9.9.19 06:37

Ne, klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.9.19 06:43

Kouření vodní dýmky je stejně škodlivé jako klasické kouření. Takže se fakt nenech lákat to kouřit. Při jednorázové návštěvě se ti stát nemůže nic, ven občas chodíš a tam je nečistot taky fůra. Nedávno jsem navštívila dětskou akci a rodičové si ani tam neodpustili žváro. Smrad :roll: Ale co mají taky dělat, nudí se, tak si zapálí. Já moc známých, co kouří nemám. Do čajovny bych šla spíš na dobrý čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.19 07:00

@Russet
Já to právě nekouřila byla jsem tam hlavně na čaji ale jak to holky kouřili tak ten kouř z toho jestli je škodlivej. Ale jestli je to jako normální cigára tak asi je.

• Citovat
  • Upravit
21091
9.9.19 07:03
@Anonymní píše:
@Russet
Já to právě nekouřila byla jsem tam hlavně na čaji ale jak to holky kouřili tak ten kouř z toho jestli je škodlivej. Ale jestli je to jako normální cigára tak asi je.

No, dýcháš právě ten kouř. Je to jak sedět v zakouřené hospodě. Kamarádka v čajovně dělala a smrděla dost a i oblečení bylo pak z toho špinavé. Jinak z jedné návštěvy bych nic nedělala. Ono toho ve městě dýcháš taky dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
9.9.19 08:51

Já myslím, že se nic nestane, věřím že venku je to horší, ale neboj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
9.9.19 08:57

Je to tabákový kouř, ale jednou sedět vedle někoho s vodnicí ti fakt nic neudělá.

To už je horší ta úzkost - a ta se dá učit zvládat.

https://www.grada.cz/…enstvi-8576/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky