Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nadeje umira posledni. Musis verit, ze to dobre dopadne, ale byt tebou pripravovala bych se i na tu spatnou moznost ![]()
@Anhil pokud srdíčko bylo a pak už ne, tak bych se spíše smířila s tím, že to nedopadlo..
Srdeční akce je jasně vidět. Pokud jednou byla a teď ne, spíš bych se připravila na tu horší variantu
@Anhil pokud srdeční akce byla a ted ne je to konec. To by doktor viděl mnohem lépe, navíc jestli ani neodpovídá dle tt. Bohužel ![]()
Obávam sa že nie. Zažila som niečo podobné. Prvý krát u lekára všetko v poriadku, o týždeň neskôr bolo emrby menšie, resp.jeho veľkosť sa vôbec nezmenila. Smerodajé bolo hcg, hneď mi zobrali krv a HCG bolo asi o 1000 menej ako pred týždňom. čize the end. ale ja som aj dosť špinila tak sa to dalo čakať, tak som stále dúfala. Ale aj tak zrazilo ma to riadne na kolená. Podarí sa nabudúce. Hlavu hore nádej zomiera posledná
Už jsme to s přítelem několikrát oplakali, ale chtěla jsem mít alespoň maličkou naději, že to třeba vyjde.
Nespinim ani nekrvacim, neměla jsem ani žádné bolesti, tak jsme byli hodně v šoku. Hold nezbývá doufat, že příště to vyjde.
@Anhil to je zamlkly potrat. Nejsou bolesti, krvácení ani nic co by ti řeklo, že je to špatně. Zažila jsem to taky. Ale v pozdějším tt
Mam jedno dítě a po něm za sebou dvě zamlklá těhotenství, jedno v 9., druhý ve 12tt, kde to probíhalo jako u tebe. Já na sobě teda cítila, jako bych najednou vůbec nebyla těhotná, jen mě poprvé nenapadlo, že to tak opravdu bude… 🤷♀️Teď jsem ve 30tt, prvních 12 týdnů teda psycho hrozný, ale pak už ok. Stává se to častěji než myslíš. Je to rána, ale velmi pravděpodobně budeš mít příště štěstí. ![]()