sladká pomsta

473
28.2.06 13:50

sladká pomsta

Ahojte holky,
moje „kámoška“ mě pomlouvá kudy chodí. A já zas kudy chodím uvádím ty její výplody na pravou míru. Upřímně řečeno mě to už silně obtěžuje. Některé její nápady už hraničí s únosností, např dneska jsem uváděla na pravou míru, že neplatíme daně! nevím jak by to bylo možné, když já jsem na rodičáku a manžel je zaměstnanec. 8O daně si sami neděláme. Vytočilo mě to už tak, že kdybych byla chlap rozbiju ji hubu. Vím, že je to malicherné a vůbec to není můj styl, ale pomstila bych se. Protože v tom nejsem nijak zběhlá, nevím jak. Chtělo by to nějaký dobrý inteligentní, vtipný, a účinný nápad…
Nenapadá vás něco?

úplně se stydím, že mě dohnala tak daleko :oops: :oops: :oops:

díky L

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12600
28.2.06 14:04

Leea, puvodne jsem ani nechtela psat, ale nedalo mi to :) Mam taky takovou zkusenost. A myslim, ze jediny zpusob obrany je to ignorovat.
Myslim, ze to ta tvoje „kamoska“ dela hlavne proto, ze vi, ze te to stve, ze neustale neco nekomu vysvetlujes.
Proste to nech byt, nikomu nic nevysvetluj, proc bys take mela vysvetlovat neco, co jsi ty nerekla a ty neudelala??? Kazdy normalni clovek musi vedet, ze ona je divna a pokud tomu presto nekdo veri, tak ti urcite nestoji za to, aby ses tim zabyvala.
Uvidis, ze ji to za chvili prestane bavit, kdyz nebude zadna odezva a najde si zase nekoho jineho na pomlouvani :)))) Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
28.2.06 14:14

Leea - a proc se s tou holkou vlastne bavis?
Na tvem miste se nemstim, maximalne bych dodavala, ze jite deti a spite na sene - nebo nejaky podobny nesmysl - ale vysvetlovat, to vazne nema cenu.
Jeste k te pomste, pokud to udelas, tak ver, ze ona ti to oplati a ty ji a a ona tobe… Brrr - v tom chces zit?
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
28.2.06 14:24

:oops: Holky, máte úplnou pravdu. Já vím, že nejlepší je to ignorovat a nebavit se s ní a taky se o to moc snažím, ale snad to znáte - úplně všechno jen tak hodit za hlavu nejde. Většinu ignoruju, nebo se tomu vysměju, ale… Byla to blbost myslet na pomstu, ale… myslela jsem , že by se mi alespon ulevilo, když už nic. :oops:

Takže se na to vykašlu, dám na vás, snad máte pravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
28.2.06 15:02

Leeo, každá nespravedlnost se jednou vymstí sama sobě…věř, tolikrát jsem plakala a pokaždé se zlo namířené proti mně ztrestalo samo. Chce to jenom nechat uzrát, pomáhat okolnostem a ona se „kamarádka“potrestá sama.

• Citovat
  • Upravit
204
28.2.06 15:28

Ahoj Leeo,
vim, ze te to trapi, prozivam ted neco podobneho, ale tedy pomsta me na mysl neprisla, spis me to mrzi. Drive jak zlaticko, ted to nejhorsi. Souhlas s holkama, ignorace je nej. Kamaradka neexistuje, nikoho nevidim, a je to . A az k tobe zas prijde nejakej takovej kec, tak bych se jen zasmala, a jeste bych pripeprila, jací jsme to hulvati, atd. Pak bych si jen pomyslela, jak clovek dokaze klesnout hluboko. Ale zase to ber tak, ze ji porad zajimas a lezis v zaludku, proste jsi ted u ni na 1. miste :lol: a to se tak casto nestava, nedas ji spat. Tak si vecer rekni, copak se asi zitra o sobe dovim pekneho? Pevne nervy, misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
28.2.06 15:35

Leeo,
za prve, se divim, ze ji jeste nazyvas kamaradkou. Za druhe, pokud tvoji znami tebe dobre znaji, ji verit nebudou. A navic, jestlize jsi uz nekolikrat uvedla spoustu pomluv na pravou miru tim se mohli presvedcit o jejich hnusnych pomluvach.
Hloupe husy nesnasim a ja bych ji proste zavrela dvere pred nosem a o totez bych pozadala sve zname.
At holcicka pozna, kam si svymi pomluvami pomohla.
Pomsta by mozna mohla opravdu vest k dalsi odvete.
Hodne zdaru pri hledani lepsi kamaradky preje
Marketa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
28.2.06 15:44

Ahoj Leeo,
no, zajímavá pomsta je dát její tel. číslo někam na inzeráty nebo tak něco, aby ji furt někdo otravoval, nebo aby byla nucena si změnit číslo. Nebo jí třeba na pevnou linku volat ve tři ráno a pak to položit, to je taky nepříjemný. I jen třeba to, že to bude muset každý večer vypínat.
Samozřejmě Ti radím pomluvy spíš ignorovat, ale pokud Tvá trpělivost přeteče, tak tohle není tak násilné, ale protivné je to dost a fyzicky tím neublížíš.
No, ale jinak by asi nejlepším řešením bylo přesvědčit ostatní opravdové kamarádky, aby s ní nadobro uzavřely kontakty, prostě ji odepsaly tak, že zůstane sama, to by byla úplně nejlepší a nejspravedlnější pomsa.
Naštěstí jsem se s ničím podobným nesetkala a ani nevím, jestli bych se i k téhle pomstě uchýlila. Asi jsem srab… :twisted:
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
28.2.06 16:29

Leo,
myslím ,že na takto opakované pomluvy nemá cenu reagovat. Dotyčná na to časem dojede sama a bude se divit. Tím ,že by jsi se mstila , by si se jen snížila na její úroveň.
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
28.2.06 17:07

ahoj Leeo,

pokud se ji chces opravdu pomstit, tak to ignoruj, ver, ze prave toto ji nastve nejvic!!!!!

a navic, ona svym chovanim vyjadruje to, ze ti neco ZAVIDI!! Stve ji, ze nema neco, co mas ty a to samo o sobe je pro ni trest za to, ze o tobe rozsiruje takove nesmysly.

mluvim z vlastni (spatne) zkusenosti!!

Inka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
28.2.06 19:53

Tak tak, ignorace je nejlepší. Sice je to krapet něco jiného - ale přistěhovali jsme se na malou vesničku, a to byli drby.Já chodila do školy a rovnou ze školy dom, ale těch věcí co jsem stihla potom!!! :)
A někdo mi říkal " dokud o tobě lidi drbou, víš, že žiješ"
Vykašli se na tu nádheru, a až jí potkáš, mile se usměj a pozdrav a projdi kolem ní s hlavou vztyčenou.AŤ třeba praskne vzteky. :D
Andělka

• Citovat
  • Upravit
506
28.2.06 20:10

Leeo,

kašli na tu zoufalkyni z velké výšky! Až ji potkáš mooooooooc se usmívej :D , ale nebav se s ní, nemáš na ni čas…A neboj! Boží mlýny melou pomalu, ale JISTĚ! :D

Držím palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
5.10.19 20:07

Vážné pomluvy

Ahoj holky taky se musím svěřit. Dozvěděla jsem se na sebe i dost závažné věci jako že týram děti, což si myslím že už by měla řešit policie. Pomlouvá mě takto dokonce ma příbuzná. Starám se řádně o rodinu a ještě chodím na pár hodin do prace. Vždy jsem k ní byla upřímná přátelská. A to i presto ze sama ma v zivote bordel a jen strida chlapy kazdy dite s jinym navic ma doma hrozne spratky nevychovane. Když jsem ji řekla ať toho nechá začala mě sprostě urážet což jsem si nenechala líbit, byla ta opravdu pro mě rána. Musím říct že jsem zjistila že osoba která byla dříve mou kamarádkou je strašně zlý a zavistivy člověk a řekla bych i dost nebezpecny. Tak jsem se chtěla jen svěřit. Ale toto už mi přijde opravdu moc tady by se možná i pomsta nějaká hodila. Ale nechci to už znova otevírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí