Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak jsem koupila ten z kaufu a je dobrej, pěkně jsem si ho přihřála v mikrovlnce, ale mohl by být víc sladkej
Taky kupujeme ten z Kauflandu, je fakt dobrý, levný a bez palmového tuku
v kinech je to nehorázně drahé
. Jo a všimla jsem si (nevím, jestli je to jen v HK v Cinestaru nebo i jiných Cinestarech či jiných kinech) ale v hk v cinestaru ten sladkej totálně domršili
, že začli prodávat obarvenej, takže 2× hnus jednou drahej a za druhé nacpanej nezdravýma barvivama, dobrou chuť.
@kaja00 Tak často už do cinestaru nechodíme. Ale jinak když jdeme, tak, však my taky a pití to samé, přeleju si džus (colu moc nepijeme) do půllitrové lahvičky, popcorn v tescu nebo v kaufu koupenej, dám do batůžku a je to.
Ono to je fakt nehorázný, nechápu, stačí, že jsou lístky čím dál dražší, tak to občerstvení, by mohli jako zlevnit
. Jeden čas jsem tam kupovala (to už nějaký pár let zpátky bude) to nachos s rajčatovou omáčkou, jenže, kdybych si to chtěla koupit někde v krámě, tak nevím, jak to udělat, abych tu omáčku měla někde při sobě a ne pořád sahat někde bokem a kroutit tam pořád víčkem od té skleněné nádobky v které se to prodává. Nebo nevíš, kde by měli takovou podobnou plastovou mističku, jako mají v kině, že na jednu stranu se dá nachos a vedle ta omáčka a je to na jednom platíčku?
Jak chodíme tak jednou dvakrát do roka, tak někdy jsem ten popcorn koupila, ale jak jsem teď naposledy, to bylo po vánocích si chtěla od nich koupit ten sladkej popcorn, a viděla ty barvičky, tak mě přešla chuť, koupila si po dlouhé době slanej, ale když mi řekla tu cenu, no mohla jsem ji to tam nechat, ale chuť jsem měla na popcorn a nebyl čas skočit pro levnější, tak jsem ho koupila ten malej, ale už je kupovat vůbec nebudu, je to čím dál dražší a čím dál míň kvalitnější (ten sladkej hlavně) škoda že úplně vše, co je v cinestaru nehrají v centrálu, tam to stojí vše o dost míň a můžu si vzít do batohu vlastně taky svoje jídlo a pití. No, ale nehrají tam pak vše co v cinestrau, takže se mi tam zajít moc nepoštěstí.
@sharunka03 No nic mě nenapadá, leda si vzít z domu nějakou mističku a přendat si to z té skleničky do mističky
No v centrálu nic moc no
ale mě to naštěstí nevadí a nechodím do kina ![]()
@kaja00 Hm, asi ti jo, zkusím si něco vymyslet. Poslední dobou tam nic moc nedávají, je to hrůza, tak ještě, že si to člověk může pak stáhnout na pc. ![]()