Slaměné vdovy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
36720
16.3.15 22:13
@Kelsey píše:
Jo taky se vám stávají katastrofy, když jsou muži pryč?
Min. týden byl extra chutovka ráno mu volal, že se nějak kousky terasove dveře a nejdou otevrit, večer chcipla dva mes.nova TV, dneska ráno došel místní policajt obecní, dat mi kázání, ze nemáme číslo na dome, ze příště bude pokuta.
Takže mu pak hlásím same vesele zprávy co se tu ději :-D.

Jj, u nás nesla kolikrát voda(blbnul tlakový spínač, a nebo se sekl zámek ve vratech]bylo toho víc, ale tohle převazovalo. a vždy sotva chlap odjel :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13535
16.3.15 22:13

Mám partnera pryč už rok a půl (ne teda v kuse) jo nejdelší doba to byla loni. odjížděl na konci listopadu (to měl syn půl roku :roll: ) a přijel na 3 dny v únoru a pak až v dubnu na měsíc. Pak v květnu zase a viděli jsme se až v červenci na měsíc..a tak se to pořád střídá no..většinou se, ale tak měsíc a půl nevidíme a pak třeba tři dny jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
16.3.15 22:15

Já momentálně asi na 6 týdnů. Sice jsem zvyklá, ale nebaví mě to samotnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
16.3.15 22:16

Holky, nám dneska ten vichr, co byl venku, odnesl střechu nad králíkárnou a kurníkem. Musím se pochválit, zvládla jsem opravu sama :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
16.3.15 22:17

Nemám rodinu, ale včera mi odletěl přítel.. a uvidíme se až za 4 měsíce:/ Teď jsme se neviděli 3 měsíce, před Vánocema 5 měsíců, pak další 3měsíc a před taky 3 měsíce:/No, co ti budu povídat, je to strašný:/ Včera jsem prořvala celej den:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711

Ahoj jsem na tom podobně, mě odlétá přítel do ciziny vždy na 12 dní v měsíci.

mám doma ročního prcka, kočku a barák. mě to docela utíká.

dnes odletěl, vrací se příští pátek. už jsem si zvykla, lítá takhle už 7 let.ale ted to hůř snášíme, co máme malýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720

Pro mě byl vždy nejhorší večer, když už byl klid.to na mě přišla stýskavá. pres den se člověk zabaví, ale ty večery…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
16.3.15 22:19
@micta píše:
Jj, u nás nesla kolikrát voda(blbnul tlakový spínač, a nebo se sekl zámek ve vratech]bylo toho víc, ale tohle převazovalo. a vždy sotva chlap odjel :cert:

Mi se hned poprvé co jsme tu byli podařil ucpat odpad v kuchyni :oops:
Normále jsem už byla zoufala, když jsem xkrat vybírala vodu s toho drezu do kyblu, ze nepomohlo prostouchnout, prolit vřelou vodou, nakonec druhy den jsem letěla pro krtka, to byla sleha, ale pomohlo to.
No a já blba mu to řekla az už byl problém vyřešeny a muž nadal mi a přestal semnou mluvit na skypu, ze prý jsem to ucpala schválně.
Takže normalne se bojím co se stane, tento turnus ta TV, ale to musí uznat, za to muselo byt vadou, ze nova tv umřela, jestli zítra řekne, ze je to moje vina jen co dojde, dostane večeři a poslu ho zpět :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
16.3.15 22:19
@Ester13 píše:
Holky, nám dneska ten vichr, co byl venku, odnesl střechu nad králíkárnou a kurníkem. Musím se pochválit, zvládla jsem opravu sama :pankac:
Šikovná :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
16.3.15 22:24
@Kelsey píše:
Mi se hned poprvé co jsme tu byli podařil ucpat odpad v kuchyni :oops:
Normále jsem už byla zoufala, když jsem xkrat vybírala vodu s toho drezu do kyblu, ze nepomohlo prostouchnout, prolit vřelou vodou, nakonec druhy den jsem letěla pro krtka, to byla sleha, ale pomohlo to.
No a já blba mu to řekla az už byl problém vyřešeny a muž nadal mi a přestal semnou mluvit na skypu, ze prý jsem to ucpala schválně.
Takže normalne se bojím co se stane, tento turnus ta TV, ale to musí uznat, za to muselo byt vadou, ze nova tv umřela, jestli zítra řekne, ze je to moje vina jen co dojde, dostane večeři a poslu ho zpět :cert: :mrgreen:

Tebe zachránil krtek, to mě by nezachránilo nic. máme domácí čističku a tam se tohle lejt nesmí. nevím co bych dělala. Asi myla nádobí ve skopku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
16.3.15 22:24
@Ester13 píše:
Holky, nám dneska ten vichr, co byl venku, odnesl střechu nad králíkárnou a kurníkem. Musím se pochválit, zvládla jsem opravu sama :pankac:

Ano klobouk dolu si sijovna a na te samote bych se tam strašně bala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
16.3.15 22:25
@micta píše: Šikovná :palec:

Děkuji :oops: A taky jsem motorovkou seřízla větev jabloně, kterou jsme měli nad stodolou :) Ale dost sebechvály, stýská se mi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
16.3.15 22:26
@Kelsey píše:
Ano klobouk dolu si sijovna a na te samote bych se tam strašně bala.

Kdybych neměla ty tři psy, taky bych se bála :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.15 22:29

@Catus Ale, kurde, já to taky dám jsem zvyklá, ale je je to takhle správně? nemít sex nim. se svým mužem, o tom že ho nevidí děti ani nemluvim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
16.3.15 22:35
@Mirka Dušínová píše:
@Catus Ale, kurde, já to taky dám jsem zvyklá, ale je je to takhle správně? nemít sex nim. se svým mužem, o tom že ho nevidí děti ani nemluvim…

Mně to tak nevyhovuje ani náhodou, ale momentální okolnosti to jinak nedovolují.
A děti to taky moc dobře nenesou.
Navíc bydlím na samotě u lesa a to už je vyšší level :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová