Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Omlouvám, se že jsem pak už nepsala, malá má rýmu, takže jsme si dávali kolečko odsávání a uspávání…jaký já mám vztek na manžela, ten si někde chrupká na hotýlku, snídaně, pohodička
![]()
@Mirka Dušínová píše:
Ahoj, mám krapet splín, jelikož mi manžel odjel na téměř 3 měsíce do zahraničí a zůstala jsem sama s dvěma malými dětmi a velkým psem. Už jsem to jednou zažila, pře d rokem, když jsem byla s břuchem a odbojným batoletem a dali jsme to, ale tentokrát mi je nějak hůře, stýská se mi a starší to víc prožívá… je tu někdo s podobným údělem?
Jak já ti rozumím.. Můj manžel byl loni od ledna do března pryč 5 dní v týdnu, pak odjel do zahraničí na 7 měsíců, pak byl 2,5 měsíce běžně v práci nebo doma a teď načíná třetí měsíc 5 ze 7 pryč, vrací se jen na víkendy. Toto mi skončí v červnu. Takže ze 17 měsíců 2 doma, zbytek v tahu. Mezitím jsme se přestěhovali do velkého domu, problémy se hromadí, odnáší to děti a manželství to rozhodně neprospívá.
Ten můj psal 8:02 že už vyjíždí, tak mezi 20-21h.bude doma.
Jenže moc si ho neužijeme, dva dny ma Ani. v jazykovce, pak školení nějaké, ten čas zas tak rychle uteče a zas odjede
.
@PetiteFillette píše:
Jak já ti rozumím.. Můj manžel byl loni od ledna do března pryč 5 dní v týdnu, pak odjel do zahraničí na 7 měsíců, pak byl 2,5 měsíce běžně v práci nebo doma a teď načíná třetí měsíc 5 ze 7 pryč, vrací se jen na víkendy. Toto mi skončí v červnu. Takže ze 17 měsíců 2 doma, zbytek v tahu. Mezitím jsme se přestěhovali do velkého domu, problémy se hromadí, odnáší to děti a manželství to rozhodně neprospívá.
Hm, hustý…to teda nemáš lehké…ještě velký dům…no našemu vztahu to taky nepřidává, hlídání nemáme, jsem s dětmi pořád jen já, už mi hrabe a vylejvám si dost často vztek na chlapovi, protože mi přijde, že má pořád nějakou změnu, akci, odpočine si na těch služebkách
přitom samozřejmě vím, že to nedělá schválně, ale stejně ![]()
@Kelsey Taky to máte zajímavé…a jak jsi se ptala na ty katastrofy, tak loni když byl chlap pryč, tak mi malý slítnul z prolejzačky na palici, takže jsem si večer dala v 8. měsíci kolečko po nemocnici, no haluz. Doufám, že se letos nebude něco takového opakovat ![]()
@Mirka Dušínová tak to máš náročné
Manžel byl teď 10 dní pryč. Loni asi 3× odletěl na 3 týdny a méně.
Teď posledně mi vlastně bylo lépe, že jsem tu byla sama. Vše jsem si dělal podle svého, s nikým jsem se nedohadovala a měla jsem klidné večery ![]()
Jak máš staré děti? Máš nějakou pomoc?