Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
http://www.novinky.cz/…arej-se.html
To bude zajímavý dokument… ![]()
@Vermion no tak na to jsem opravdu zvědavá
Ale jak sami víme, tak ani natáčením dokumentů se vůbec nic nezmění a stát bude dále skubat poctivé a pracovité lidi a cpát to flakacum ![]()
Já se určitě podívám, už jen z toho důvodu, abych zjistila, jak moc je ten článek pravdivý.
A to my s manzelem budeme velice radi odvadet vice a vice na danic- a tim plnit za jine jejich vyzivovaci povinnost
![]()
Já tedy se zálohovým placením výživného státem souhlasím. Ať je to či není chyba rodiče, v jehož péči je dítě, bito je na tom právě to dítě. Pokud rodič nebude sám situaci zvládat natolik, že dojde třeba k odebrání dětí, daňové poplatníky to bude stát mnohonásobně víc.
@Ivaneska píše:
@Vermion no tak na to jsem opravdu zvědaváAle jak sami víme, tak ani natáčením dokumentů se vůbec nic nezmění a stát bude dále skubat poctivé a pracovité lidi a cpát to flakacum
Přesně. Raději budu živit z daní svoje děti než cizí. Už tak mám vysoké daně. Za svůj rozkrok a výběr partnera si musí každý ručit sám, to je jeho riziko. Já mu ho nevybrala, nikoho jsem nenutila s ním spát. To jsou nekonečný vyhozený peníze, který padají do černý díry.
@Ivaneska píše:
@Vermion no tak na to jsem opravdu zvědaváAle jak sami víme, tak ani natáčením dokumentů se vůbec nic nezmění a stát bude dále skubat poctivé a pracovité lidi a cpát to flakacum
Jenže výživné je pro to dítě, to je jako flákač?
Dívat se nebudu, nechci se rozčilovat. Nevím, proč bych měla platit ještě víc, to mě točí.
@AliTad píše:
Pro jejich dítě. Proč to má platit někdo jiný.
@AliTad píše:
Tak ať pořádně upraví zákony, co vlastně hrozí neplaticimu rodiči? Odebrání řidičáku, nebo pár měsíců ve vězení. Co to je za blbost, že trestní oznámení se může podat, až když rodič nezaplatí 4 měsíce výživného
Vždyť v tomhle směru si tu spousty lidí dělá co chce, dělají na černo, aby na ně nikdo nemohl ![]()
Byla jsem kdysi taky samoživitelka. Výživné jsem sice dostávala, ale docela nízké. Tak jsem si holt našla ke svému platu ještě jeden příjem. Proč by měl stát suplovat rodiče? Je na každé matce, s jakým individuem a kolik dětí si pořídí. Matka musí počítat se situací, že se jí dostane jen životního minima a musí této situaci čelit sama. Stát není charita.
Upravit zakony tak, aby neplatic platit proste musel - strhnout z jakekoli vyplaty/davek/prodej majetku. Jak si ja musim nest zodpovednost za sva rozhodnuti, stejne tak at ho nesou ostatni.