Jak to dopadlo s mojí neteří.

4885
14.3.15 18:04

Jak to dopadlo s mojí neteří.

Pokud vás to zajímá:
Témata,,Neteř nechce k otci,, a,,Jarní prázdniny se zlatokopkou,,.
Nakonec to otec vzdal, nemusí k nim na návštěvy, zatím neteř je ochotná s ním ( ne s ní) jít 1× za 14 dní na večeři a popovídat si, ale žádné víkendy, prázdniny aj.
Konečně je spokojená, časem utne i ty večeře, ale te´d je ráda, že to došlo bez hádek sem.
Je mi jedno, zda mi věříte, protože nemám jak vás přesvědčit, ale sestra ji opravdu neočkovala proti otci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8935
14.3.15 18:19

Tyto diskuze jsem četla. Bylo mě neteře líto, že musí trávit čas s někým, s kým jí není zrovna nejlépe. Jsem ráda, že se to takto vyřešilo.
Je lepší takové věci nelámat přes koleno, nenutit jí k návštěvě otce, když nemá zájem…a třeba časem k sobě najdou cestu. Pořád je ta šance větší, než když nyní bude muset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
14.3.15 18:19

Dokud si sestra neuvědomí, že milenka není univerzální viník, do té doby bude nešťastná a na prášcích. A pokud si totéž neuvědomí i dcera, bude nešťastná stejně a v životě jí to časem vybublá na povrch.

Ale ono je jednodušší nenávidět, trpět a dělat oběť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
14.3.15 18:20

@SAJ Sestra už na prášcích není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
14.3.15 18:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
14.3.15 18:29
@Lenka002 píše:
@SAJ Sestra už na prášcích není.
No nekecej…
@Lenka002 píše:
@RadkaCh Sestra bere 4 roky prášky, byla 3× hospitalizovaná, R. brečí každý 14 dní a mě to nemusí zajímat?

Psáno 5.2.2015

Se ti ani nějak moc nedivím, že manžel odešel. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
14.3.15 18:55

Diskuze si pamatuju. v podstate je mi lito toho otce :nevim: rozesel se s manzelkou, to sice neni ideal, ale stava se to. o dceru mel zajem, chtel ji brat na dovolene, chtel s ni travit cas, ale nakonec ji nevida ani na vikend. to, ze ustoupil sam a nenuti ji, mi prijde jako docela dukaz, ze mu asi slo hlavne o dceru a ne o delani naschvalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
14.3.15 19:08
@Ali-Ali píše:
Diskuze si pamatuju. v podstate je mi lito toho otce :nevim: rozesel se s manzelkou, to sice neni ideal, ale stava se to. o dceru mel zajem, chtel ji brat na dovolene, chtel s ni travit cas, ale nakonec ji nevida ani na vikend. to, ze ustoupil sam a nenuti ji, mi prijde jako docela dukaz, ze mu asi slo hlavne o dceru a ne o delani naschvalu.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
14.3.15 19:20

@SAJ Když to chceš přesně, tak 3 týdny je bez léků, vysazovala postupně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
14.3.15 19:26

@Ali-Ali Často je problém v komunikaci. A někdy se lidé rozcházejí ne ideálně, vzájemně si ubližují-i nevědomky-těžce situaci nesou a je náročné jak vztahy udržet ideální.
Do situace rodiny nikdo nevidíme, nelze soudit.
Jenom si myslím, že nátlakem se nikdy nic nezmůže. A nutit někoho k tomu, aby byl s druhým, když s ním není rád-to nikdy není dobrá cesta. Lepší je nechat všemu čas, je větší šance, že se situace časem zlepší. Vynucovat si společné chvíle, to ublíží na psychice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
14.3.15 19:28
@SAJ píše:
Psáno 5.2.2015Se ti ani nějak moc nedivím, že manžel odešel. :nevim:

Proč takové rýpání? Tím nikomu neprospěješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová