Slaměné vdovy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16.3.15 21:16

Slaměné vdovy

Ahoj, mám krapet splín, jelikož mi manžel odjel na téměř 3 měsíce do zahraničí a zůstala jsem sama s dvěma malými dětmi a velkým psem. Už jsem to jednou zažila, pře d rokem, když jsem byla s břuchem a odbojným batoletem a dali jsme to, ale tentokrát mi je nějak hůře, stýská se mi a starší to víc prožívá… je tu někdo s podobným údělem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74219
16.3.15 21:39

Ano já jsem slaměná vdova, ale ne tak dlouho, jak ty jen 15 dni, zítra už se vrátí, bude 14 dní doma, ale to zas tak rychle uteče a zas pojede pryč.
Mám tu 3, děcka, psa, domácího a venkovního kocoura.
Nějak si zvykáme. Díky skypu je to naštěstí snesitelné, když ma týden ranní volame si večer dlouho a když má po noční, tak ráno chvilku, odpoledne chvilku než jde zase dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
16.3.15 21:47

Ahoj, hlásím se jako další slaměná vdova. Mám tu syna, hospodářství, barák. Už teď je mi smutno a musím přiznat, ač jsem silná žena, že se tu, na samotě, trochu bojím.

Příspěvek upraven 16.03.15 v 21:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.15 21:48

Ahoj, znám tě z diskuzí, tvůj muž to tak má pravidelně ne,? Kluk skype nechápe pořád črmdlá počítač když ho vidí, ach jo máme z toho peníze i „prestiž“ ale vždy to obrečím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
16.3.15 21:50

@Mirka Dušínová manzel ted bude 12 dni mimo…slaby odvar…ale taky to blbe snasim :hug:

• Citovat
  • Upravit
16.3.15 21:56

Chjo, vím, že nám to přinese peníze a jemu další kontakty a prestiž ale je mi halt smutno jsem hysteka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.15 21:58

@Kelsey Ale co jsem pochopila v diskuzích, tak tvůj tak dělá pravidelně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
16.3.15 21:58

Já byla slaměná vdova 12 let, i když jsme teda neměli tak dlouhé odloučení. Vždy týden až 14 dní sama s detma, a pak den, dva s manzou. už je to za náma a zpátky bych to nechtěla. Co já se nabrecela, za ty roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
16.3.15 21:59
@Mirka Dušínová píše:
Chjo, vím, že nám to přinese peníze a jemu další kontakty a prestiž ale je mi halt smutno jsem hysteka :(
:hug: nejsi, spis by jsi byla nenormalni kdyby ti to bylo fuk…tady je jasne ze to z :srdce: ;) ja ot tak mam cely tento vztah jsem sama vecne…a neprinasi me to temer nic, jen nutnou obzivu…a probelm v tom ze si zvyknes…kazdy si zije svoje :zed:
  • Citovat
  • Upravit
6569

Nejsi hysterka, většina z nás, které to tak mají naskáčou radostí, že je chlap zas mimo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@Kelsey A už máš opravenou tu pračku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
16.3.15 22:00
@micta píše:
Já byla slaměná vdova 12 let, i když jsme teda neměli tak dlouhé odloučení. Vždy týden až 14 dní sama s detma, a pak den, dva s manzou. už je to za náma a zpátky bych to nechtěla. Co já se nabrecela, za ty roky
:hug:
  • Citovat
  • Upravit
16.3.15 22:01

@Kelsey to bylo na Ester míněno, sorry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
16.3.15 22:01
@Mirka Dušínová píše:
Ahoj, znám tě z diskuzí, tvůj muž to tak má pravidelně ne,? Kluk skype nechápe pořád črmdlá počítač když ho vidí, ach jo máme z toho peníze i „prestiž“ ale vždy to obrečím

Ano pravidelne. Jak dlouho to nikdo neví, dokud bude prace.
Naše už relativně komunikují přes ten skype. Někdy sedí mluví s taťkou, jak je to nebaví odběhnou. My se tu vzájemně podporuje je se známou sice už by mohla být moje mamka, ale její synové oba i muž jezdí takhle ven na střídačku s tím mojím, jen jsou třeba v jiné zemi. Takže my se vzájemně navštěvujeme, aby nám ten čas trošku utíkal.
Taky do toho šel kvůli baráku.

Příspěvek upraven 17.03.15 v 12:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
16.3.15 22:06

Jo taky se vám stávají katastrofy, když jsou muži pryč?
Min. týden byl extra chutovka ráno mu volal, že se nějak kousky terasove dveře a nejdou otevrit, večer chcipla dva mes.nova TV, dneska ráno došel místní policajt obecní, dat mi kázání, ze nemáme číslo na dome, ze příště bude pokuta.
Takže mu pak hlásím same vesele zprávy co se tu ději :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová