Šlápoty všude :-D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
16.6.21 16:48

Naposledy zaklatel

Vy co nejste schopni pochopit psaný jednochý text, samozřejmě, že ta holka k tobě nepřijde s tím že, hele měla jsem v sobě 50 frajerů, nechceš být ten 51?? :-D Nikde jsem tu nepsal, že to tak je. Pak mi tu něco pište o IQ??? :-D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
16.6.21 16:50
@Oscar36 píše:
Vy co nejste schopni pochopit psaný jednochý text, samozřejmě, že ta holka k tobě nepřijde s tím že, hele měla jsem v sobě 50 frajerů, nechceš být ten 51?? :-D Nikde jsem tu nepsal, že to tak je. Pak mi tu něco pište o IQ??? :-D :mrgreen:

To je folklór niektorých jedincov. Niektorí ani nechápu, že sexuálny apetít a promiskuita sú 2 rozdielne záležitosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
16.6.21 16:54
@Oscar36 píše:
Vy co nejste schopni pochopit psaný jednochý text, samozřejmě, že ta holka k tobě nepřijde s tím že, hele měla jsem v sobě 50 frajerů, nechceš být ten 51?? :-D Nikde jsem tu nepsal, že to tak je. Pak mi tu něco pište o IQ??? :-D :mrgreen:

Mě na celé téhle diskuzi přijde nejvíc fascinující, že dle toho co píšeš, jsem jen o 2 roky starší, ale podle tvého vyjadřování bych tipla, že minimálně o 10+ let. Ti muži jsou fakt vyspělostí nějací pozadu… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1085
16.6.21 17:11
@Parninas píše:
Mě na celé téhle diskuzi přijde nejvíc fascinující, že dle toho co píšeš, jsem jen o 2 roky starší, ale podle tvého vyjadřování bych tipla, že minimálně o 10+ let. Ti muži jsou fakt vyspělostí nějací pozadu… :mrgreen:

Hlavně je to naprostý kretén :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
16.6.21 17:31

My jsme asi s manželem 100 let za opicema, ale ani jeden nevíme, kolik měl ten druhý před ním sexuálních partnerů. A to vychováváme dvě děti. nikdy nás ani nenapadlo se na to toho druhého zeptat :think:

• Citovat
  • Upravit
6827
16.6.21 17:44
@Adaleks píše:
Tak pracujte na sebe aby ste si to dokázali priznať

Proc bych mel na tom pracovat, kdyz vam to o sobe celou dobu rikam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
16.6.21 19:06
@Parninas píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zhruba takhle si představuju Ontara za mlada. Taková kvalita a vzácnost, toho by si ty blafny měly vážit. :cert:Btw hoď tam ještě pár xdéček a fakt ti uvěřím to zdravé sebevědomí. Působíš velmi sebejistě. :palec:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
16.6.21 20:11
@Pavlik Morozov píše:
Proc bych mel na tom pracovat, kdyz vam to o sobe celou dobu rikam :roll:

Pretože je rozdiel to povedať/napísať a vskutku priznať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
16.6.21 20:16
@Adaleks píše:
Pretože je rozdiel to povedať/napísať a vskutku priznať.

Ale ja to priznany pro sebe davno mam. To ovsem neznamena ze ty nejakou svou poruchou take netrpis. Az si to priznas, tak tady nemusis polemizovat o lejnu jestli je moc kroucene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106666
17.6.21 05:21
@Oscar36 píše:
Pane bože 😀 Opravdu jsem nečekal, až takhle rozvířenou debatu. :D :lol: Hele já sám si nepřijdu nic extra, ale ty,, nadržený" holčičky prostě lákám, nemůžu si pomoct, bylo jich tolik, že se nemůžu vyjádřit jinak. Klidně pošlu fotku na vyžádání. :* :D :D Nejsem úplnej debi* a tahle vaše diskuze mi možná dopomůže k tomu změnit názor. A ty jsi jediný/ á(free33) kdo tu má rozumný argumenty.:-) Ta zaučovatelka ať jde s prominutím do pr****, ty mi už nepiš… :mrgreen: :mrgreen: :lol: Kdo chce něco vědět, tak mi napište SZ, protože vy jste tu tak rozjetý, že to snad ani na 12cti hodinové šichtě nejsem schopen adekvátně vyhodnotit. Prostě je toho na mě moc. xD :lol: Nejsem troll, jsem narcista se zdravím sebevědomím a prostě nejsem žádná št*tka… :-D To je celý xD :lol: :lol: :mrgreen: Odteď reaguji jen na SZ. Ta stejně žádná nepřijde, ale to je jen důkaz toho, že jsem nohama na zemi. :potlesk: :palec: Přeji hodně štěstí dámy. :srdce: :jazyk:

Proč by ti měl někdo posílat zprávy?
A narcista to není povaha do vztahu, řekla bych o dost horší než mít pár chlapů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí