Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Freeandwild píše:
Všimla sis, že už není 19.století?
V čem přesně se sexem snižuje hodnota ženy? Jak se projevuje to „opotřebení“ a „použitost“?
A jsi si jistá, že nejsou použití nebo opotřebovaní třeba Tvoje partneři?
V 19. století se souložilo stejně jako v dnes.
Někteří si myslí, že se dříve tolik nesouložilo. Muž, který měl hodně žen je borec
a žena, která měla hodně mužů šlápota. Toto může vždy řekne nějaký zakomplexovaný chudák.
@free333 píše:
Naivně jsem si myslela, že diskuse „šlápoty všude“ bude o tom, jak doma běhají děti anebo psi - kočky a všude natlapkají a budeme řešit, čím nejlépe vytírat…
Taky jsem myslela, že řeší našlapanou podlahu a její čištění.. ![]()
@Freeandwild píše:
Všimla sis, že už není 19.století?
V čem přesně se sexem snižuje hodnota ženy? Jak se projevuje to „opotřebení“ a „použitost“?
A jsi si jistá, že nejsou použití nebo opotřebovaní třeba Tvoje partneři?
Ano, všimla a stojím si za svým názorem. Atraktivita ženy stoupá paradoxně s její nedostupností ![]()
@Venetia píše:
Ona se možná víc opotrebuje v tom vztahu, jestli to bereš na počet styku
Nemyslím si. Pokud jde o kvalitní vztah, tak muž je vizitkou ženy a žena ozdobou muže.
@Parninas píše:
Jen technická - a muž může?
Mně osobně více partnerek, které měl přede mnou nevadí. Je od přírody dobyvatel. Ale ve vztahu vyžaduji věrnost.
@terina.kubik píše:
Mně osobně více partnerek, které měl přede mnou nevadí. Je od přírody dobyvatel. Ale ve vztahu vyžaduji věrnost.
No nepřekvapilas.
No na to se jen dá říct… že vám to přeju.
@terina.kubik píše:
Máš názor z roku dva. Chlap může a žena ne. ![]()
Ať mu ta věrnost s tebou vydrží. ![]()
@terina.kubik píše:
Chápu Tě…za život jsem měla 3 muže - 1) první láska, 2) manžel a 16 let vztah, 3) příští týden se stane mým manželem po 3letém vztahu. Mužů jsem poznala spousty, ale žena by neměla být použitá a už vůbec ne opotřebovaná, protože tím klesá její hodnota
Tak veru.
Muž je dobyvateľ, žena dobývaná. Čo sa dá ľahko získať, za veľa nestojí.
@Parninas píše:
No nepřekvapilas.No na to se jen dá říct… že vám to přeju.
Došly argumenty? ![]()
Děkuji ![]()
@topazio píše:
Máš názor z roku dva. Chlap může a žena ne.
Ať mu ta věrnost s tebou vydrží.
O to strach nemám ![]()
@terina.kubik Uf. Snad nemáš s těmahle názorama děti.
Jsem dost šťastná, že žiju v sociální bublině, kde i ženy můžou mít nezávazný sex jen tak pro pobavení, kde nejsou ženy ničí „ozdobou“, ale rovnocennými partnerkami, a muži nejsou ničí „vizitkou“, ale soběstačnými bytostmi, které nepotřebují nonstop opečovávat. ![]()
@Adaleks píše:
Tak veru.
Muž je dobyvateľ, žena dobývaná. Čo sa dá ľahko získať, za veľa nestojí.
Přesně tak ![]()
@terina.kubik píše:
Došly argumenty?
Děkuji
Ne. Jen chci být slušná. Hádat se s někým z názory jak z 19. století fakt nepotřebuju. ![]()
@Freeandwild píše:
@terina.kubik Uf. Snad nemáš s těmahle názorama děti.Jsem dost šťastná, že žiju v sociální bublině, kde i ženy můžou mít nezávazný sex jen tak pro pobavení, kde nejsou ženy ničí „ozdobou“, ale rovnocennými partnerkami, a muži nejsou ničí „vizitkou“, ale soběstačnými bytostmi, které nepotřebují nonstop opečovávat.
K Tvé smůle mám dva syny a už začínám celkem trnout hrůzou a děsem, že si v blízké době dotáhnou domů stvoření s názory podobnými těm Tvým ![]()