Slavíte v práci kulaté narozeniny?

Anonymní
2.2.23 22:38

slavíte v práci kulaté narozeniny?

Slavíte v práci kulatiny, tak zvažuji, jak to pojmout? Brzy mě čekají 40.narozeniny, tak zvažuji, jak to pojmout…co připravit apod…
Slavili jste 40. ve větším stylu nebo nosíte jen pohoštění pro kolegy? Případně jaké? Jsme malý podnik..cca do 20 lidí

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3.2.23 00:08

Slavime každé narozeniny, jak moje tak kolegyň. Ale my jsme malý podniky spíš takový rodinný. Normálka, chlebíčky, dort, objednali jsme pizzu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42211
3.2.23 05:40

Ano. Většinou zákusky, něco slaného a kávu. Domluv se, co je u vás zvykem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
3.2.23 05:47

Ne. Neslavíme nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.23 06:38

S malým podnikem nemám zkušenost, ale v korporátu jsem přinesla dort a rozeslala pozvánku do kalendáře, že si dáme ve 14h u kávy. :) Asi bych na kulatiny v práci nedělala něco víc extra než na jiné narozeniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.23 07:04

Zrovna včera kolegyně slavila 40. Slavilo nás ca 10, zkrátka z těch kanceláří, co jsou si tak nějak pracovně a lidsky nejblíže. Většinou slavíme na kanclu s vínem, chlebíčky, chipsy, ale na tuhle akci nás kolegyně pozvala do hospody, kde rezervovala místo, zaplatila vína a domluvila nějaké maso.

• Citovat
  • Upravit
1292
3.2.23 07:15

Ja: byly jsme 3, vždy jsme si někam zašlu na oběd (oslavenkyne zve)
Chlap: v práci cca 50 zaměstnanců, vždy se domluví a slaví to třeba 3 osoby najednou, dělají to v zasedacce s tím že každý z oslavencu něco donese (my děláme většinou gulas)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.2.23 08:10

My slavíme každé narozeniny. Zrovna včera jedna oslava byla. Ještě je i můj muž v noci rozvážel. Tento měsíc je plánovaná další. Máme jádro 12 osob. Spolu slavíme každý rok. A ostatním se nese zákusek a chlebíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
3.2.23 10:15

Je nas na oddělení asi 30 a slavi se kulatiny a pulkulatiny. Celkem ve velkem, zakusky, chlebicky, vetsinou donesou i nelalko.
Vybira se dobrovolne na spolecny darek
Drzi se to tu. Stejne jako pozornosti k vanocum. Pro všechny.
Normalne k narozeninam ma oslavenec pripravenou aspon bonbon (tycku merci nekdo tatranku nebo tak neco) pro kazdeho.
Prijde mi to hezke, i kdyz narocne na přípravu pripadne penize.

V predchozi práci se slavily ze zacatku vsechny narozeniny, postupně odpadly organizatorky, tak se prestalo (vybiralo se hromadne nejakych 20-50 od kazdeho, daval spolecny darek, oslavenec donesl neco k zakousnuti)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
3.2.23 10:24

My slavime kazde, dava se neco sladkeho i slaneho. Kulatiny ve vetsim stylu. Je to narocne, je nas hodne, byly pokusy to odbourat, ale nesetkalo se to s pochopenim :lol: ja bych to zrusila hned! :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
3.2.23 11:20

V našem oddělení (17 lidí) slavíme už pouze kulatiny a to tím stylem, že dotyčný většinou objednal pro každého oběd (nějaké meníčko) a zákusek, chlebíček.

Mě to čeká letos a uvažuju nad korytem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2968
3.2.23 11:31

U nas ano, ale jsme maly kolektiv. Vybiraji se penize a oslavenec donese na kulatiny chlebicky, bramburky. Jinak se u nas nosi ruzne druhy cokoladovych tycinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
3.2.23 11:34

Jen kdo o to stojí. Já o to nestála a nikdo se nad tím nepozastavil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
3.2.23 12:49

Neslavim svoje narozeniny vubec :mrgreen: Ani v praci, ani doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
3.2.23 13:11

Pracovala jsem léta ve fabrice a žádné narozeniny jsme tam neslavili. Ani nikdo nevěděl, kdo a kdy narozeniny vlastně má. Zaměstnanci se tam hodně střídali, mezi to i Slováci, Ukrajinci, Poláci. Těch stálých tam bylo po málu a nikdo neměl čas se s nikým moc kamarádit. Akorát když jsme měli svátek jsme každý přinesl bonbonieru, či brambůrky.
Nyní pracuju v obchodě kde je nás 6 a slavíme. Slavíme všechno. I nekulatiny. Uděláme chlebíčky, zákusky, někdo upeče dort. Záleží, jak v tý práci lidi k sobě mají blízko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová