Slavíte v práci kulaté narozeniny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3912
3.2.23 15:29

My ano. Vždycky se na kulaté a půlkulaté vybírají peníze a buď se koupí něco, co oslavenec řekne nebo se mu předají peníze. Oslavenec může udělat oslavu, ale posledních x let to máme tak, že rozhodíme po kancelářích občerstvení (třeba 2 chlebíčky a 2 zákusky na osobu - dáme to na tácky a každému doneseme). Někdo třeba udělá jen přípitek šampusem, to se chvilku postojí nebo posedí a pokecá.
Blahopřeje se hromadně a pak si každý zaleze k tomu svému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.23 15:36

Slavime kazde narozeniny a kulatiny obzvlast. Taky budu slavit 40, ale nechci to slavit nijak extra, stejne jako vzdy. Na oslavy ve velkem stylu nejsem.

• Citovat
  • Upravit
8302
3.2.23 16:44

Asi bych kulatiny slavila stejně jako každý rok, pokud slavíš. Pokud neslavis, tak bych neslavila ani kulatiny. Taky záleží jak ke komu máš blízko, asi by se mi nechtělo slavit s někým, kdo mě nemá rád a já jeho taky ne - a v tom případě bych pozvala na oběd jenom ty, co mám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2671
3.2.23 18:41

Neslavíme, respektive naše čtyřčlenná kancelář tyhle oslavy v rámci oddělení odmítá. Na oslavy mám své kamarády a rodinu, nějak nechápu, proč bych měla hostit dalších 40 lidí v práci či neustále přispívat někomu na dárky, jen protože s nimi musím něco občas pracovně řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24716
3.2.23 19:29

My slavíme každé narozeniny i svátek, jsme malý kolektiv. Každou chvíli máme nějakou dobrou svačinku. :* Ale ty opravdové kulatiny s nulou na konci se slavívají někde v restauraci a skládáme se na dárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová