Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky se přidávám k tomu neslavení
Je to jen tahák pro obchodníky - hned po Vánocích na vás začne mířit andělíček, samé srdíčko atd. Jako jo, je to pěkný, když vám dá na jevo někdo lásku. Ale proč k tomu určovat určitý den, když to může být po celý rok
A český 1. máj je lepší
Si to pamatuji do teď - stáli jsme s bývalým pod stromem a nevěděli jestli je to třešeň nebo ne
(byla málo nakvetená) A šel okolo starý pán a říkal „Tak už se konečně polibte, vždyť je to třešeň!“ ![]()
freeonit píše:
slavíte či neslavíte?? já přemýšlím co sehnat přiteli za dáreček tak pokud máte nějaký tip byla bych ráda..
Když už tedy nějaký tip, tak jsem pro dobré jídlo, které si normálně nedopřejete, to chlap ocení nejvíc ![]()
Vesna006 píše:freeonit píše:Když už tedy nějaký tip, tak jsem pro dobré jídlo, které si normálně nedopřejete, to chlap ocení nejvíc
slavíte či neslavíte?? já přemýšlím co sehnat přiteli za dáreček tak pokud máte nějaký tip byla bych ráda..
jo tak to uz mam v planu svickovou a polivku s knedlickama..
u nás se teda nestává že by přítel přišel domů a dal mi jen tak třeba prstýnek nebo náušnice…
Taky neslavíme.. Přesně jak tu bylo psáno,Češi mají 1.Máj..Příjde mi to jako cpát do Čech Santa Klauze ![]()
Hmm, bašta, tak ať se vydaří
Pro mě je dárečkem i to, když přítel umyje nádobí nebo mi uvaří krupičnou kaši, nebo když jede přes celý město do lékárny pro Paralen ![]()
freeonit píše:Vesna006 píše:jo tak to uz mam v planu svickovou a polivku s knedlickama..freeonit píše:Když už tedy nějaký tip, tak jsem pro dobré jídlo, které si normálně nedopřejete, to chlap ocení nejvíc
slavíte či neslavíte?? já přemýšlím co sehnat přiteli za dáreček tak pokud máte nějaký tip byla bych ráda..u nás se teda nestává že by přítel přišel domů a dal mi jen tak třeba prstýnek nebo náušnice…
no tak přece nejde zrovna o šperky ne, nevím mě udělá radost i maličkost, třeba nějaká sladkost nebo kytka nebo já nevím cokoliv. něco z lásky a ne zrovna jen navalentýna… ale zas chápu, že některý chlapi na to nejsou, ty je potřeba postrčit ![]()
Vesna006 píše:
Hmm, bašta, tak ať se vydaříPro mě je dárečkem i to, když přítel umyje nádobí nebo mi uvaří krupičnou kaši, nebo když jede přes celý město do lékárny pro Paralen
přesně. nemusí to být o darech jako takových…
Vesna006 píše:
Hmm, bašta, tak ať se vydaříPro mě je dárečkem i to, když přítel umyje nádobí nebo mi uvaří krupičnou kaši, nebo když jede přes celý město do lékárny pro Paralen
Aha tak to je u nas samozrejmost..:) docela se i divim že to tak berete… já slavím svátky který se mi líbí a je mi jedno jestli je americkej nebo ceskej.. ![]()
freeonit píše:Vesna006 píše:Aha tak to je u nas samozrejmost..:) docela se i divim že to tak berete… já slavím svátky který se mi líbí a je mi jedno jestli je americkej nebo ceskej..
u nás to taky není výjimka, nicméně mě taková pomoc nebo když mi přítel uvaří atd. těší víc než nějaký šperky atd. o tom myslím vztah není. nebo aspoň ten můj ne. jsme šťastní i z maličkostí…
Bydlim v Rakousku a tu neni 1. maj, ale prave valentyn, takze slavime … ale tak nejak ze jsme si proste vzpomneli, takze jen kytku, cokoladu … neco maleho … i kdyz je pravda, ze neco maleho i tu cokosku dostanu i jindy, ale s kytkou manza priijde vzdy jen o svatcich nebo narozkach a ja na kytkach ujizdim, takze jsu rada, ze si aspon na ten svatek vzpomene a kytku donese. ![]()
Příspěvek upraven 28.01.11 v 17:14
Tak mi jsme spolu tři roky a jako samozřejmost to určitě neberu. Srovnávat se nemá, ale musím říct, že bývalý přišl z práce, zapnul telku a hodil nohy na stůl
A jak se mám ho nezajímalo; když jsem ležela v nemocnici, tak za mnou ani nepřišel. Takže teď si vážím i těch nejmenších maličkostí co pro mě přítel udělá ![]()
Určitě s manželem oslavíte 14.2. moc pěkně ![]()
Moje mamka má ten den narozeniny, takže stejně oslava bude ![]()
Vesna006 píše:
Tak mi jsme spolu tři roky a jako samozřejmost to určitě neberu. Srovnávat se nemá, ale musím říct, že bývalý přišl z práce, zapnul telku a hodil nohy na stůlA jak se mám ho nezajímalo; když jsem ležela v nemocnici, tak za mnou ani nepřišel. Takže teď si vážím i těch nejmenších maličkostí co pro mě přítel udělá
Určitě s manželem oslavíte 14.2. moc pěkněMoje mamka má ten den narozeniny, takže stejně oslava bude
to je pěkné ![]()
Když jsme u těch dárků.manžel mi včera dál úplně pro mne zrovna nejlepší-včera jsem měla teplotu 39 a on si vzal volno,aby byl doma s klukama a já celý den spala.dnes je taky doma a stará se o staršího syna,ten má teplotu dnes a je pěkně protivný-syn,ne manžel.ten je dnes zlatý!