Slavíte Valentýna?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1175
28.1.11 16:53

Taky se přidávám k tomu neslavení :kytka: Je to jen tahák pro obchodníky - hned po Vánocích na vás začne mířit andělíček, samé srdíčko atd. Jako jo, je to pěkný, když vám dá na jevo někdo lásku. Ale proč k tomu určovat určitý den, když to může být po celý rok :hug: A český 1. máj je lepší :wink: Si to pamatuji do teď - stáli jsme s bývalým pod stromem a nevěděli jestli je to třešeň nebo ne :think: (byla málo nakvetená) A šel okolo starý pán a říkal „Tak už se konečně polibte, vždyť je to třešeň!“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
28.1.11 16:55
freeonit píše:
slavíte či neslavíte?? já přemýšlím co sehnat přiteli za dáreček tak pokud máte nějaký tip byla bych ráda.. :palec:

Když už tedy nějaký tip, tak jsem pro dobré jídlo, které si normálně nedopřejete, to chlap ocení nejvíc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
28.1.11 17:00
Vesna006 píše:
freeonit píše:
slavíte či neslavíte?? já přemýšlím co sehnat přiteli za dáreček tak pokud máte nějaký tip byla bych ráda.. :palec:
Když už tedy nějaký tip, tak jsem pro dobré jídlo, které si normálně nedopřejete, to chlap ocení nejvíc :dance:

jo tak to uz mam v planu svickovou a polivku s knedlickama.. :lol: u nás se teda nestává že by přítel přišel domů a dal mi jen tak třeba prstýnek nebo náušnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.11 17:04

Taky neslavíme.. Přesně jak tu bylo psáno,Češi mají 1.Máj..Příjde mi to jako cpát do Čech Santa Klauze :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
28.1.11 17:05

Hmm, bašta, tak ať se vydaří :roll: Pro mě je dárečkem i to, když přítel umyje nádobí nebo mi uvaří krupičnou kaši, nebo když jede přes celý město do lékárny pro Paralen :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maggie79
28.1.11 17:06
freeonit píše:
Vesna006 píše:
freeonit píše:
Když už tedy nějaký tip, tak jsem pro dobré jídlo, které si normálně nedopřejete, to chlap ocení nejvíc :dance:
jo tak to uz mam v planu svickovou a polivku s knedlickama.. :lol: u nás se teda nestává že by přítel přišel domů a dal mi jen tak třeba prstýnek nebo náušnice…

no tak přece nejde zrovna o šperky ne, nevím mě udělá radost i maličkost, třeba nějaká sladkost nebo kytka nebo já nevím cokoliv. něco z lásky a ne zrovna jen navalentýna… ale zas chápu, že některý chlapi na to nejsou, ty je potřeba postrčit :-)

• Citovat
  • Upravit
maggie79
28.1.11 17:06
Vesna006 píše:
Hmm, bašta, tak ať se vydaří :roll: Pro mě je dárečkem i to, když přítel umyje nádobí nebo mi uvaří krupičnou kaši, nebo když jede přes celý město do lékárny pro Paralen :hug:

přesně. nemusí to být o darech jako takových…

• Citovat
  • Upravit
1477
28.1.11 17:08
Vesna006 píše:
Hmm, bašta, tak ať se vydaří :roll: Pro mě je dárečkem i to, když přítel umyje nádobí nebo mi uvaří krupičnou kaši, nebo když jede přes celý město do lékárny pro Paralen :hug:

Aha tak to je u nas samozrejmost..:) docela se i divim že to tak berete… já slavím svátky který se mi líbí a je mi jedno jestli je americkej nebo ceskej.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maggie79
28.1.11 17:11
freeonit píše:
Vesna006 píše:
Aha tak to je u nas samozrejmost..:) docela se i divim že to tak berete… já slavím svátky který se mi líbí a je mi jedno jestli je americkej nebo ceskej.. :think:

u nás to taky není výjimka, nicméně mě taková pomoc nebo když mi přítel uvaří atd. těší víc než nějaký šperky atd. o tom myslím vztah není. nebo aspoň ten můj ne. jsme šťastní i z maličkostí…

• Citovat
  • Upravit
Kathula
28.1.11 17:13

Bydlim v Rakousku a tu neni 1. maj, ale prave valentyn, takze slavime … ale tak nejak ze jsme si proste vzpomneli, takze jen kytku, cokoladu … neco maleho … i kdyz je pravda, ze neco maleho i tu cokosku dostanu i jindy, ale s kytkou manza priijde vzdy jen o svatcich nebo narozkach a ja na kytkach ujizdim, takze jsu rada, ze si aspon na ten svatek vzpomene a kytku donese. :wink:

Příspěvek upraven 28.01.11 v 17:14

• Citovat
  • Upravit
13503
28.1.11 17:14

Neslavim,nesnasim slavit cokoliv americkeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
28.1.11 17:16

Tak mi jsme spolu tři roky a jako samozřejmost to určitě neberu. Srovnávat se nemá, ale musím říct, že bývalý přišl z práce, zapnul telku a hodil nohy na stůl :nevim: A jak se mám ho nezajímalo; když jsem ležela v nemocnici, tak za mnou ani nepřišel. Takže teď si vážím i těch nejmenších maličkostí co pro mě přítel udělá :hug:
Určitě s manželem oslavíte 14.2. moc pěkně :kytka:

Moje mamka má ten den narozeniny, takže stejně oslava bude :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.11 17:20

Tento svátek neslavím a moc ani neuznávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
28.1.11 17:21
Vesna006 píše:
Tak mi jsme spolu tři roky a jako samozřejmost to určitě neberu. Srovnávat se nemá, ale musím říct, že bývalý přišl z práce, zapnul telku a hodil nohy na stůl :nevim: A jak se mám ho nezajímalo; když jsem ležela v nemocnici, tak za mnou ani nepřišel. Takže teď si vážím i těch nejmenších maličkostí co pro mě přítel udělá :hug:
Určitě s manželem oslavíte 14.2. moc pěkně :kytka:Moje mamka má ten den narozeniny, takže stejně oslava bude :potlesk:

to je pěkné :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
28.1.11 17:26

Když jsme u těch dárků.manžel mi včera dál úplně pro mne zrovna nejlepší-včera jsem měla teplotu 39 a on si vzal volno,aby byl doma s klukama a já celý den spala.dnes je taky doma a stará se o staršího syna,ten má teplotu dnes a je pěkně protivný-syn,ne manžel.ten je dnes zlatý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová