Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
slavíte či neslavíte?? já přemýšlím co sehnat přiteli za dáreček tak pokud máte nějaký tip byla bych ráda.. ![]()
neslavíme, nepřijde mi hezké dávat dárky jen na nějaký den, který někdo určil, ještě k tomu v cizině. my se tak nějak obdarováváme a milujeme celý rok… ![]()
maggie79 píše:
neslavíme, nepřijde mi hezké dávat dárky jen na nějaký den, který někdo určil, ještě k tomu v cizině. my se tak nějak obdarováváme a milujeme celý rok…
tak nejak…
maximalne si pustime nejaky romanticky film, ale to je vse..
Neslavíme,je to americký kýčovitý svátek.Ale na 1. máje alespoň pusa pod rozkvetlým stromem být musí.
My si dáváme něco malého, nebo zajdeme třeba na večeři, ale nijak zvlášť to neprožíváme.
ale rozhodně nic proti nikomu, kdo to slaví, je to každého věc ![]()
taky mě potěší víc dáreček který přítel donese v který koliv obyčejný den,než v den určený v kalendáři
navíc valentýn svátek zamilovaných??
před několika lety mi na valentýna dal přítel dárek a den na to mi dal kopy..takže kecy prdy beďary ![]()
Taky neslavíme
k dárečku či večeři žádný svátek nepotřebujeme ![]()
My taky neslavíme.k dárečkům a pozornostem to nemusíme mit v kalendáři.
Neslavíme…
je to stejně pitomý americký svátek, jako haloween a další.
kathystar píše:
Neslavíme,je to americký kýčovitý svátek.Ale na 1. máje alespoň pusa pod rozkvetlým stromem být musí.
Taky se přidávám k tomu neslavení
Je to jen tahák pro obchodníky - hned po Vánocích na vás začne mířit andělíček, samé srdíčko atd. Jako jo, je to pěkný, když vám dá na jevo někdo lásku. Ale proč k tomu určovat určitý den, když to může být po celý rok
A český 1. máj je lepší
Si to pamatuji do teď - stáli jsme s bývalým pod stromem a nevěděli jestli je to třešeň nebo ne
(byla málo nakvetená) A šel okolo starý pán a říkal „Tak už se konečně polibte, vždyť je to třešeň!“ ![]()
freeonit píše:
slavíte či neslavíte?? já přemýšlím co sehnat přiteli za dáreček tak pokud máte nějaký tip byla bych ráda..
Když už tedy nějaký tip, tak jsem pro dobré jídlo, které si normálně nedopřejete, to chlap ocení nejvíc ![]()