Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, dá se někde v okolí Krajského úřadu v Ústí nad Labem parkovat zdarma? Asi naivní otázka, co?
Já teď mám brigádu v call centru Europe calling a parkuju v Dlouhé ulici, kde to mám přes sms za 15 Kč na hodinu, což se nezdá tolik, ovšem když tam budu denně stát čtyři a půl hodiny a navíc když se mi nepodaří najít místo tam, ale budu stát jinde, kde je to dražší, tak to pak vyjde pěkně draho.
Firma bohužel nemá svoje parkoviště. ![]()
aho..asi se fakt neda,vsude se plati..to bych radsi davala do Fora,90 min zdarma,dalsi hodka 10 kc
Já jsem v Ústí nějakou dobu bydlela a vždycky jsme parkovali za spořitelnou,tam jak jsou ty paneláky-tam se neplatí nic.
Jinak vše placený ![]()
Daniella82 píše:
Já jsem v Ústí nějakou dobu bydlela a vždycky jsme parkovali za spořitelnou,tam jak jsou ty paneláky-tam se neplatí nic.
Jinak vše placený
NO právě že ta Dlouhá je za spořkou u paneláků, tak to tam zkusím projet, jestli je to tam někde neplacený…
u paneláků je to zadara..ale pořád plno,možná tak po ránu by jsi tam někde zaparkovat mohla.Ono v tom centru UL je to celkově s parkováním hrůza,to jsem se vždycky rozčilovala,ještě že už tam nebydlím ![]()
Ahoj, taky dávám do Fora. Sice mám vždycky strach, ale je to asi nejlevnější a vždycky volné, v zimě kryté a vlastně bez lístku by ti neměl nikdo auto ukrást ![]()
KriJona píše:
aho..asi se fakt neda,vsude se plati..to bych radsi davala do Fora,90 min zdarma,dalsi hodka 10 kc
Mrknu na to.. ![]()
taky jsem pro FORUM. O auto bych se asi nebála. Řekla bych že je to tam hlídaný. Ještě parkoviště pod mariánskou skálou. Tam jsou 3 hoďky zdarma,ale trošku by sis zašla ![]()
Taky prosím o radu ohledně parkování v Ústí…
Jak to platí v tom Foru? Píšou že 1,5 zdarma, pak 1,5-3.hodina 15,– Kč za každou 1/2h, 3-5.hodina 20,– Kč za každou 1/2h, 5. a další započatá hodina za 40,– Kč… Potřebuju tam parkovat tak 7-8hodin asi a nějak se nemůžu dobrat toho, kolik by mě to vlastně stálo
… Vyznáte se v tom někdo? Mě to vychází takhle: 1,5h zdarma a těch dalších 6,5 - 7,5h bych platila 7×40 nebo 8×40 Kč jo? To je teda nářez jestli je to tak… To je 280-320 Kč za 1den co tam potřebuju být
… Nebo to chápu blbě? Díky za jakýkoli tip ![]()
Za první čtyři hodiny 85 korun, pak za každou další 40 korun, takže 205 za sedm hodin, 245 za osm hodin.
to je hustý
… a někde jinde nevíte? potřebuji okolo Dlouhé ul, Velké Hradební, nádraží a tak někde okolo… docházím do budovy České pojišťovny (vedle Vany), tak aby to nebylo mooooc daleko… děkuji ![]()
Tak u pojišťovny se dá chytit místo zdarma (vedle parkovacích míst Policie, hned jak přejedeš z Pařížské přes Velkou Hradební do Dlouhé), v Dlouhý u paneláků to máš smskou 15 minut za hodinu, takže za osm hodin 120 Kč. Jinak když si otevřeš mapu, tak když sjedeš z ulice W. Churchila (popravé straně ZUŠ, po levé kousíček výš odbočka), tam se dá taky parkovat zdarma, akorát se pak musíš kousek projít. Je tam malé placené parkoviště, ale před a za cedulí je to zdarma, mám to ověřené na Městské policii. ![]()
Díky za odkaz, je to tam krásně rozepsané
. Ještě mě napadlo (jestli to teda není moc drzé
), po těch zhruba 3h máme pauzu na oběd - to bych mohla přeparkovat a jakoby začít parkování znova s novým lístkem…Takže bych platila za první 4h 85,– Kč a pak za zbytek buď 65,– nebo 85,– Kč a vyšlo by to levněji… To by asi taky šlo, co myslíte? Díky ![]()