Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, asi jsem tady minula nějakou změnu, nechodím sem úplně pravidelně, může mi prosím někdo napsat, proč už tady není Lesina? Přiznávám, že mi chybí, vedle trefných zásahů v roli admina přispívala do tolika diskuzí a vždy s nadhledem, ráda jsem její názory četla. ![]()
eviah píše:
Ahoj, asi jsem tady minula nějakou změnu, nechodím sem úplně pravidelně, může mi prosím někdo napsat, proč už tady není Lesina? Přiznávám, že mi chybí, vedle trefných zásahů v roli admina přispívala do tolika diskuzí a vždy s nadhledem, ráda jsem její názory četla.
Chodi do prace. ![]()
Tak tak,zacala pracovat a zrejme na to nema cas.
Ale priznam se,ze mi taky chybi.
I mě Lesina chybí
. Odpovídala na dotazy, starala se, měla trefné poznámky do diskuzí… Škoda jí
, takového admina už emimi jen tak nenajde ![]()
ty jo minule jsem si na ná taky vpomněla,že jsem jí tu dlouho neviděla
![]()
Možná by bylo fajn, kdyby admini odkryli hlavní důvod výměny - taky by mě to zajímalo ![]()
Mi osobně chybí hodně. Bylo fajn narazit na ni i v diskuzích, které se netýkaly jen adminů. Její dlouholetá zkušenost s vedením fóra a hlavně neskutečný cit pro řešení problémů zde prostě bude chybět, co si budeme nalhávat. Zůstala tady za ni neskutečná práce a mrzí mě, že odešla tak nenápadně, že si toho skoro nikdo nevšiml. Čtyři roky tu byla kapitánem a z odstupem času musím říct, že dobrým kapitánem.
A změnu si neminula, ona oficiálně neproběhla, což je na tom to nejsmutnější ![]()
Sati píše:
Možná by bylo fajn, kdyby admini odkryli hlavní důvod výměny - taky by mě to zajímalo
Mi osobně chybí hodně. Bylo fajn narazit na ni i v diskuzích, které se netýkaly jen adminů. Její dlouholetá zkušenost s vedením fóra a hlavně neskutečný cit pro řešení problémů zde prostě bude chybět, co si budeme nalhávat. Zůstala tady za ni neskutečná práce a mrzí mě, že odešla tak nenápadně, že si toho skoro nikdo nevšiml. Čtyři roky tu byla kapitánem a z odstupem času musím říct, že dobrým kapitánem.
Takže ono se to tu vůbec neřešilo? Já si myslela, že jsem to minula, občas sem pár dní nezabrousím, tak jsem myslela, že je to tím, že nic nevím.
Ještě nedávno jsem tady viděla jeden její příspěvek do diskuze, ale jinak nic. Je to fakt škoda. ![]()
LESI, KDE JSI? ![]()
Sati píše:
A změnu si neminula, ona oficiálně neproběhla, což je na tom to nejsmutnější
Tak to je dost smutné, admini jsou tady přece součástí celého fóra, viditelnou součástí (včetně diskuzí), tedy bylo to tak a bylo to moc fajn.
Je to specifikum emimi a jeden z důvodů, proč to tady mám ráda.
Tak já už příspěvek od Lesiny neviděla víc jak 2 měsíce,ale nečtu všechno.
Sati-teď jsi nás akorát napnula jak kšandy ![]()
Sati píše:
Psala jsem ji, snad se staví a napíše.
Bezva nápad. ![]()
Nenapla, já si jen myslím, že v době kdy proběhla výměna adminů by bylo naprosto fér oznámit to uživatelům a oficiálně s Lesinou rozloučit. Už jen proto, že nebýt toho, že se před 4 lety ujala emimina po velkém třesku, nemuseli by jsme dneska mít kam chodit. A když si vezmu, kolik času tu trávila, je mi z toho hodně smutno.