Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
eviah píše:
Ale chybí tu oznámení, vysvětlení a rozloučení. Taky by to vyvolalo smutek, ale proběhlo by to ohleduplněji k uživatelkám (jaké to bylo na druhé straně břehu netuším, tak nekomentuji).
Ten tichý odchod byl z mé strany, i jsem mu dala přednost. Kvůli nemocem to nakonec přišlo samo… Sice jsem to neplánovala, ale nakonec to bylo nejlepší, i když klukům to nutně muselo zamotat hlavu… Což mě vůči nim moc mrzí, nemohu proti nim nic říct.
eMimino si zaslouží profesionální zákulisí, a pro tak velký web je lepší, když není spojení s konkrétní osobou - to, že bylo eMimino tak osobní, vyplynulo z jeho vývoje… Jen si vezměte jak eMimino poškodil velký třesk - to se při mém odchodu naštěstí nestalo. Za to jsem ráda. Novým adminům držím palce a přeji klidné dny bez prudičů, spamerů a záškodníků.
Na eMimino se budu vždy ráda vracet a přeju mu jen to dobré a nejlepší, a děkuji za příjemné roky na něm (a doufám a věřím, že ty roky nekončí
)
Proboha to je snad každýho věc, jak odtud odejde ne? ![]()
I kdyby odešla s velkou parádou, určitě by se našly kritičky - co by tu parádu náležitě pomluvily… ![]()
Svůj názor jsem už napsala výš, ale klidně ho zopakuju, myslím, že by to měl udělat provozovatel.
Lesi, doufám že sem budeš aspoň někdy chodit, ráda jsem Tě četla
A dáreček od Tebe z loňského kolotoče mi slouží jako kapsička na pouzdro od kontaktních čoček- takže já si Tě připomenu každý den, díky, měj se a brzké uzdravení ! ![]()
Lesina píše:eviah píše:
Ale chybí tu oznámení, vysvětlení a rozloučení. Taky by to vyvolalo smutek, ale proběhlo by to ohleduplněji k uživatelkám (jaké to bylo na druhé straně břehu netuším, tak nekomentuji).Ten tichý odchod byl z mé strany, i jsem mu dala přednost. Kvůli nemocem to nakonec přišlo samo… Sice jsem to neplánovala, ale nakonec to bylo nejlepší, i když klukům to nutně muselo zamotat hlavu… Což mě vůči nim moc mrzí, nemohu proti nim nic říct.
eMimino si zaslouží profesionální zákulisí, a pro tak velký web je lepší, když není spojení s konkrétní osobou - to, že bylo eMimino tak osobní, vyplynulo z jeho vývoje… Jen si vezměte jak eMimino poškodil velký třesk - to se při mém odchodu naštěstí nestalo. Za to jsem ráda. Novým adminům držím palce a přeji klidné dny bez prudičů, spamerů a záškodníků.
Na eMimino se budu vždy ráda vracet a přeju mu jen to dobré a nejlepší, a děkuji za příjemné roky na něm (a doufám a věřím, že ty roky nekončí)
Lesi, děkuji a přeji jen vše dobré.
![]()