Kam se poděla Lesina?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9867
28.1.11 11:17
eviah píše:
Ale chybí tu oznámení, vysvětlení a rozloučení. Taky by to vyvolalo smutek, ale proběhlo by to ohleduplněji k uživatelkám (jaké to bylo na druhé straně břehu netuším, tak nekomentuji).

Ten tichý odchod byl z mé strany, i jsem mu dala přednost. Kvůli nemocem to nakonec přišlo samo… Sice jsem to neplánovala, ale nakonec to bylo nejlepší, i když klukům to nutně muselo zamotat hlavu… Což mě vůči nim moc mrzí, nemohu proti nim nic říct.

eMimino si zaslouží profesionální zákulisí, a pro tak velký web je lepší, když není spojení s konkrétní osobou - to, že bylo eMimino tak osobní, vyplynulo z jeho vývoje… Jen si vezměte jak eMimino poškodil velký třesk - to se při mém odchodu naštěstí nestalo. Za to jsem ráda. Novým adminům držím palce a přeji klidné dny bez prudičů, spamerů a záškodníků.

Na eMimino se budu vždy ráda vracet a přeju mu jen to dobré a nejlepší, a děkuji za příjemné roky na něm (a doufám a věřím, že ty roky nekončí :kytka: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
28.1.11 11:51

Proboha to je snad každýho věc, jak odtud odejde ne? :zed:

I kdyby odešla s velkou parádou, určitě by se našly kritičky - co by tu parádu náležitě pomluvily… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
28.1.11 12:14

Svůj názor jsem už napsala výš, ale klidně ho zopakuju, myslím, že by to měl udělat provozovatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3661
28.1.11 18:37

Lesi, doufám že sem budeš aspoň někdy chodit, ráda jsem Tě četla :-) A dáreček od Tebe z loňského kolotoče mi slouží jako kapsička na pouzdro od kontaktních čoček- takže já si Tě připomenu každý den, díky, měj se a brzké uzdravení ! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
28.1.11 19:04

Lesi,ahoj :mavam: .Doufam,že aspon občas nakoukneš.Chybíš tu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
28.1.11 20:49
Lesina píše:
eviah píše:
Ale chybí tu oznámení, vysvětlení a rozloučení. Taky by to vyvolalo smutek, ale proběhlo by to ohleduplněji k uživatelkám (jaké to bylo na druhé straně břehu netuším, tak nekomentuji).

Ten tichý odchod byl z mé strany, i jsem mu dala přednost. Kvůli nemocem to nakonec přišlo samo… Sice jsem to neplánovala, ale nakonec to bylo nejlepší, i když klukům to nutně muselo zamotat hlavu… Což mě vůči nim moc mrzí, nemohu proti nim nic říct.

eMimino si zaslouží profesionální zákulisí, a pro tak velký web je lepší, když není spojení s konkrétní osobou - to, že bylo eMimino tak osobní, vyplynulo z jeho vývoje… Jen si vezměte jak eMimino poškodil velký třesk - to se při mém odchodu naštěstí nestalo. Za to jsem ráda. Novým adminům držím palce a přeji klidné dny bez prudičů, spamerů a záškodníků.

Na eMimino se budu vždy ráda vracet a přeju mu jen to dobré a nejlepší, a děkuji za příjemné roky na něm (a doufám a věřím, že ty roky nekončí :kytka: )

Lesi, děkuji a přeji jen vše dobré. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
15.2.11 15:39

Les, brzy se uzdrav! :huban: Jo, chybíš tady - to je bez debat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...