Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lesinu jsem sledovala taky v diskuzích a za mě taky to bez ní už není ončo. A taky bych chtěla vědět kdo je Tereza. Příjde mi to jako důvěryhodnější. ![]()
Lesi taktéž zdravím
a přeju brzký návrat zdraví a pěkné pracování až do důchodu /či MD?/
![]()
Je škoda, že se tak důležitá věc tady nedala vědět, ať už k veřejnému rozloučení, tak i k tomu, abysme věděly/i, s kým máme tu čest za zkratkou Admin. Měla jsem jednou problém s přihlášením a s Lesinou jsem si ohledně toho dopisovala, takže bych se na tentýž mail obrátila asi adresně znovu na Lesinu a bylo by mi trapně, kdyby se mi z druhého konce ozval „Tonda“ ![]()
Lesi Ufff tak promiň špatně jsem situaci pochopila. asi asi aby aby
Přeji ti co nejrychlejší uzdravení. ![]()
Ahoj Lesi
Taky zdravím - a přidávám se k těm, kterým tu moc chybíš. To „tvoje“ emimino jsem měla moc ráda!! Všechno nej, v práci i doma ![]()
baghira píše:
Ahoj LesiTaky zdravím - a přidávám se k těm, kterým tu moc chybíš. To „tvoje“ emimino jsem měla moc ráda!! Všechno nej, v práci i doma
jo k tomu se taky pridavam. Na emimino jsem chodila od roku 2003, kdy jsem cekala prvni dceru. Nebyla jsem clenkou zadneho staleho denicku jen cetle Niku, Adamka a kamarady od Sulanka a Veroniky a Stesticka od ED.
Po velkem tresku jsem presidlila k sousedum a nostalgicky se vracela asi k nejstarsimu denicku Maminkou s emiminem uz par let, ktery byl nastupcem Niky a Adamka. NO a k tem jsem se pridala, kdyz byla mladsi dcera miminko.
K sousedum nakukuji, ale zadny staly denicek/diskuse uz mi tak blizka neni a bohuzel Nika a Adamek stejne tako jako Stesticka uz nepokracuji ani tam. Navic je tam na muj vkus dost orientace na domporody - nic proti nim a proti gustu (at si kazdy rodi jak a kde chce)…Navic jako drivejsi oblibenec kocarkovych diskusi jsem nemusela styl tehdejsiho admina kocarku.
Co si pamatuju, tak kdyz se Lesina ujala adminovani tak se clankem predstavila, aby uzivatelky, ktere ji dosud neznaly vedely…myslim, ze by nebylo od veci, kdyby novi admini udelali to same. Minimalne slusnost k nam letitym uzivatelkam-duchodkynim by to byla… ![]()
Hanko, jo jo:) Taky jsem na emimi od roku 2003 - od srpna, kdy jsem zjistila, že čekám první dceru:) Chodila jsem k jarním miminkům 2004 - ty se pak přesunuly za missorkou - a přesně, jak píšeš, taky mi to tam nesedí. Z více důvodů. Takže zůstávám věrná emiminu:) I když - fakt tu dřív bylo útulněji ![]()
Dobre jitro
Je mi celkem jedno, kdo je Tereza. Je to clovek, co ma svoje klady a chyby, urcite je to slusna holka. Jen mam zatim pocit, ze klouze trosku po povrchu. Neni (zatim se zda) to Lesina, ktera ma mimoradny dar. Lesina nasla za hrubejma slovama slusneho cloveka a rozpoznala urazku zaobalenou co cukroveho obalu ze smajliku. A driv nez smazala, kontaktovala provilince soukrome a zkusila to po dobrem. Vysledkem nebyl nastvanej uzivatel, co si zaklada novej nick, aby mohl prudit dal. Nekdy se to vysvetlilo, nekdy si to uzivatel editoval nebo smazal sam.
Po Lesine bude mit Tereza tezke se prosadit a ziskat si respekt. Laťka je vysoko.
Budu se muset vic autocenzurovat
ale tak to je na vsech webech, jen tady to bylo zatim vzdycky lepsi, svobodnejsi, Lesinovaty ![]()
Tereza se nejlip predstavuje svym projevem, v tom ohledu je nepodstatny, jestli je ji 15 a studuje, nebo 35 a ma 2 deti......
Pudloslava píšeJe mi celkem jedno, kdo je Tereza. Je to clovek, co ma svoje klady a chyby, urcite je to slusna holka. Jen mam zatim pocit, ze klouze trosku po povrchu. Neni (zatim se zda) to Lesina, ktera ma mimoradny dar. Lesina nasla za hrubejma slovama slusneho cloveka a rozpoznala urazku zaobalenou co cukroveho obalu ze smajliku. A driv nez smazala, kontaktovala provilince soukrome a zkusila to po dobrem. Vysledkem nebyl nastvanej uzivatel, co si zaklada novej nick, aby mohl prudit dal. Nekdy se to vysvetlilo, nekdy si to uzivatel editoval nebo smazal sam.
Po Lesine bude mit Tereza tezke se prosadit a ziskat si respekt. Laťka je vysoko.
Budu se muset vic autocenzurovatale tak to je na vsech webech, jen tady to bylo zatim vzdycky lepsi, svobodnejsi, Lesinovaty
Tereza se nejlip predstavuje svym projevem, v tom ohledu je nepodstatny, jestli je ji 15 a studuje, nebo 35 a ma 2 deti......
To je moc hezky napsané ![]()
Jinak Lesině přeji brzké uzdravení ![]()
Příspěvek upraven 28.01.11 v 08:59
Lesi: ahojka,moc mě mrzí,že už tu nebýváš! Měla jsi vždy perfektně trefné příspěvky!
Brzké uzdraveníčko! ![]()
No, vesměs už holky vyjádřily i moje pocity
, bez Lesi je to tu takové „divné“, určitě tu Lesi chybíš!
Brzy se uzdrav a měj se krásně! ![]()
Budu se muset vic autocenzurovatale tak to je na vsech webech, jen tady to bylo zatim vzdycky lepsi, svobodnejsi, Lesinovaty
Ja si treba vsimla, ze tu Lesina neni skoro vubec, o tom, ze uz adminska prava uz nema nevim teda vubec nic… ![]()
Zaregistrovala jsem Terezu, ze upravovala nejake diskuse, ktere jsem ale prilis nesledovala.
Asi prirozena zenska zvedavost - takze mne celkem zajima kolik ji je, jak dlouho sem chodi, kolik ma deti apod. nebo jestli sem spadla z cisteho nebe…
Na druhou stranu zacinat adminovat diskuse - od duchu na testech po reseni kravin (viz jeden z poslednich temat Ztrata casu) a byt emiminem nepolibena ma taky neco do sebe - minimalne nezucastneny predchozi virtualni „pohled“… ![]()
Jsem si nevšimla, tu práci adminky Terezy nikdo nezatracuje
Jde mi o to,a asi i některým zdejším uživatelkám,aby někdo někde napsal
Nový admin na emiminu je adminka Tereza,je to…Nezajímá mně kde bydlí atd.Jen mě zajímá jestli je na emiminu nová nebo už tu dříve byla jako maminka pod nějakým nickem.
Obyčejná ženská zvědavost
![]()
verenika píše:
Jsem si nevšimla, tu práci adminky Terezy nikdo nezatracuje![]()
Jde mi o to,a asi i některým zdejším uživatelkám,aby někdo někde napsal
Nový admin na emiminu je adminka Tereza,je to…Nezajímá mně kde bydlí atd.Jen mě zajímá jestli je na emiminu nová nebo už tu dříve byla jako maminka pod nějakým nickem.
Obyčejná ženská zvědavost
![]()
takhle presne jsem to myslela, nikoho nezatracuju ani jeho praci apod…
Jde přece o to, že pokud zmizí takový admin, jako je Lesina, tak by o tom provozovatel webu měl dát vědět, protože to pak působí podivně. Byla tady, byla vidět, přispívala do spousty diskuzí a najednou zmizí.
Nejde o to srovnávat dva adminy, každá je jiná a každá měla jinou startovní pozici a Terezka zatím neměla možnost se víc projevit, na to od nás potřebuje čas.
Ale chybí tu oznámení, vysvětlení a rozloučení. Taky by to vyvolalo smutek, ale proběhlo by to ohleduplněji k uživatelkám (jaké to bylo na druhé straně břehu netuším, tak nekomentuji).