Narozeniny a svátek po sobě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4998
27.1.11 13:53

narozeniny a svátek

Ahojky,
každým dnem by se nám měla narodit holčička. Vybrali jsme jméno Nela aniž by jsme řešili kdy má svátek. TP jsem měla vypočítaný na 22.1 a Nela slaví svátek 2.2. Pořád jsem si říkala, že se třeba narodí dřív a bude mezi tím rodíl aspoň 3 týdny, jenže se jí nechce ven a svátek se blíží.
Bojím se že se na její svátek bude zapomínat a ona nám to pak vyčte :nevim: .
Máte to některá taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
424
27.1.11 13:56

Já mám svátek den po narozeninách, vůbec mi to nevadí. Táta to měl v jeden den. Syn má svátek o Vánocích. Vůbec bych to neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
27.1.11 13:57

Ahoj neboj nebudete zapomínat:-D Moje mamka mi taky stále klade na srdce, že jméno mám vybrat tak aby bylo alespoň 2-3měsíce od narozenin. A jen proto, se nevzdám jména, které se mi líbí.Takže to neřeš- určitě doma máte kalendář, kam vše můžete zapsat a navíc se ty oslavy třeba smrsknou do jednoho dne (pokud bude Nelinka takovej morouz jako já) tak za to bude ještě vděčná:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
27.1.11 13:57

Ahoj Lenel :)
Jestli nevadi reknu ti svuj nazor :) Myslim si ze takhle blizko :) Ale kdyz uz to takhle chcete mit tak bych slavila jeji narozeniny a pak az bude mit svatek tak slavit znovu :) a Myslim si ze to bude fajn :palec:
Moje segra taky porodila 23.listopadu a dali jmeno Daniel a to tusim je v polovie prosince nebo tak nejak,ale rekli ze budou slavit jak naroky tak svatek a malymu to lito nebude..

Takze ja osobbne si myslim ze to nevadi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
27.1.11 14:03

Dcera má narozeniny a svátek v rozmezí 10 dnů. Vůbec nám to nevadí, nezapomínáme my ani babičky. Prostě se mi jméno Zuzana moc líbilo a tohle šlo stranou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
27.1.11 14:03

Náš syn nemá svátek vůbec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58831
27.1.11 14:07

Nejstarší dcera má narozeniny a svátek den po sobě. Slavíme narozeniny a v den, kdy má svátek popřejeme k svátku a dostane nějakou drobnost, žádnu velkou extra oslavu svátku neděláme ani u ostatních dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
27.1.11 14:09

Já se zapřísahala, že svýmu dítěti nikdy neudělám to, aby mělo svátek blízko k narozeninám :D:D:D hahaha
Já mám svátek v únoru a narozeniny v březnu no a Vítek? Má ten úsek ještě kratší než já. Svátek 15. června a narozeniny 9. července, ale u nás se na ten svátek tolik nehraje. Je to o tom, že si popřejem a dáme drobný dáreček(čokoládu, kytku a podobně. Vítek loni dostal autíčko a přesnídávky.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
27.1.11 14:09

ahojky, to nevadí, není to až tak po sobě :oops:

já jsem nar. 21.3. a svátek mám 23.3. :lol: , ale je fakt, že mi přát k Svátku začal až manžel :-( Jinak mi babi posílala jedno blahopřání s dodatkem „zároveň k svátku“ a naši mi taky tak přáli :-D

• Citovat
  • Upravit
andela
27.1.11 14:10

noco, ségry tchýně je Eva a narozeniny má 24.12 :D a taky žije spokojeně :wink:

• Citovat
  • Upravit
5052
27.1.11 14:10

můj táta je nar. 24.12 a svátek má 25.1

takže celej život slavil dopoledne nar.a večer ježíška svátek má za měsíc a nikdy si nestěžoval :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
27.1.11 14:12
Marbuli píše:
Moje segra taky porodila 23.listopadu a dali jmeno Daniel a to tusim je v polovie prosince nebo tak nejak,ale rekli ze budou slavit jak naroky tak svatek a malymu to lito nebude..

Taky znám případ, kdy se narodil 17. prosince kluk, dali mu jméno Daniel. Takže svátek, narozeniny a vánoce v jednom měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
27.1.11 14:16

Lentilka: no ale Dadu urco neosidej ani o jedinej den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
27.1.11 14:18

já mám svátek tři měsíce po narozeninách a pravidelně na něj mamka zapomínala, prostě ten můj se vždycky tak nějak málem zapomněl, musela sem se spíš připomínat :) dcerušku mám Zuzanku, což je svátek v srpnu a narodila se 5.9., ještě týden po termínu… takže původně ten rozestup měl být ještě kratší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
27.1.11 14:19

ahoj

já měla vybranou Helenu co moje paměť sahá a to kdy počnu jsem už nebrala za bernou minci — dopadlo to tak, že dcera má svátek 18. srpna a narodila se 20. - no slavili jsme to najednou a myslím, že je to jedno

např v anglosaských zemích svátek nijak neřeší :wink:

a pokud jste na tom s výběrem jako my, že je to děsný problém, tak buď ráda, že máte vybráno a neřeš to :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová