Narozeniny a svátek po sobě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
826
27.1.11 16:29

Ahoj, tak zatím nejmladší syn je Tomáš, narodil se 4.3. a svátek má 7.3. Vůbec to neřešíme, navíc slavíme i dva Miroslavy 8.3.
Takže všechno najednou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
27.1.11 19:43

My máme shodou okolností taky Nelinku :mrgreen: .Narozená je 26.1 a svátek má 2.2.Další dcera se nám narodí kolem 5.2 a svátek bude v půli března.A já mám svátek 10 dní po narozkách.Samozřejmě,že mě to někdy štvalo,že to mám tak po sobě,ale nemyslím,že bych byla někdy extra ochuzená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
27.1.11 20:12

řešila jsem ted něco podobného - chci dát holčičce jméno ema - svátek 8. dubna a termín porodu mám 7.května a nakonec jsem usoudila, že to vůbec nevadí - to jméno se mi prostě líbí natolik, že kvůli tomu jiné vymýšlet nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
28.1.11 09:00

Lennel mi to mame taky tak ja mam termin 28.2 a mala bude mit svatek 10 brezna:-)sice nam hodne lidi ze to mame zmenit ale proc?me se jmeno libi a myslim ze to bude ok:-) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
28.1.11 09:17

Naše holčička má svátek 6 dní po narozeninách. Jméno jsme s manželem měli vybrané už pár dní poté, co jsme spolu začali chodit a rozhodně jsme ho ani po těch x letech nechtěli měnit :lol: . Doktoři mi celé těhotenství vyhrožovali, že budu rodit předčasně, takže jsem byla v klidu a říkala jsem si, že malá bude mít ten časový rozdíl přeci jen o něco větší. Nakonec jsem ji ještě 3 dny přenášela :lol: :lol: :lol: .
Vyřešili jsme to tak, že holčička prostě slaví narozeniny normálně a svátek až o několik měsíců později společně se starším bráškou. Zatím to dětem vyhovuje a až bude holčička starší, tak si sama rozhodne, jak to chce mít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
28.1.11 10:30

Jo mam to taky tak. Nikdy sem na dcery ( starší ) svátek nezapoměla, taky se menuje Nela. A zítra má narozeniny. Jinak mladší dcera má narozeniny dnes a svátek má taky v únoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
28.1.11 12:23

Ahoj, můj kamarád měl svátek i narozeniny v jeden den, a to chvilku po vánocích. On sám z toho nebyl moc nadšený, ale za sebe můžu říct popravdě, že nebýt toho, že má narozeniny a svátek v jeden den, tak bych si nevzpomněla na to, že má narozeniny :oops: :oops: Ty se ptáš opačně, jestli se nebude zapomínat na svátek - nevím jestli to myslíš tak, jestli ty nezapomeneš, nebo tak, jestli nezapomene okolí. Svátek je vypsaný všude - kalendář, internet, před květinářstvím na ceduli v cukráně.. prostě skoro všude, narozeniny nikde uvedeny nejsou to si musíš pamatovat. Takže za mě když je to poblíž, svátek dopomůžu vzpomenout si na narozeniny :lol: :lol: (samozřejmě myslím okolí.. nejbližsí rodina si narozeniny určitě pamatuje :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
7.2.11 14:05

Ahojky tak já mám svátek 11.8 a narozeniny 12.8 a nikdy mi to nijak nevadilo :) moje mamka má to samé a nikdy jsme to neřešili :) dokonce moje nevlastní sestřička má narozeniny a svátek v jeden den … u nás se svátky tak nějak moc neslaví takže si myslím že o nic nikdo ochuzený není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová