Nuda, nuda a zase nuda

10568
28.1.11 15:10

Nuda,nuda a zase nuda

Ahoj holky,vzdycky si tady najdu nejake tema ale dneska se tu nak nudim,mam chvilku cas,nechcete nektera pokecat?Budu rada :huban: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
28.1.11 15:12

tvoje holky spinkani?Tak si proste pust film nebo jen tak relaxuj ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
28.1.11 15:14

Nn Anicka ji housku v zidlicce a Luca si hraje,tak mam chvilku,ale dneska me nebavi ani ten film,ja ani moc nekoukam na televizi nebo dvd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
28.1.11 15:14

:mavam:
Chjo, taky by se chtěla nudit! Nechcete některa za mně uvařit? :lol:

• Citovat
  • Upravit
5527
28.1.11 15:16

Čau Kačerval! Máme stejně staré děti a jsem asi neschopná, protože sem můžu jen večer, když se mi podaří je uložit, nebo na pár minut odpo, když se zadaří, a spinkají zároveň. A stejně mám pocit, že nestíhám číst ani zdaleka všechno, co by mě zajímalo. A ty se nudíš 8-o Jak to děláš, prosím tě? To není rýpání. Jen vážně míněná otázka. A´t se snažím organizovat si práci a děti jak nejlíp umím, stejně nemůžu říct, že bych se někdy nudila. Asi jsem špatný manažer :think: :lol:
Na pokec to se mnou moc nebude, protože se sem dostanu zas až v pondělí, ale chci ti udělat radost, tak se zeptám…třebaaaaa.....třeba co jste měli dobrého k obědu a pak třebaaaaa...... třeba jestli jste byli u zápisu do školky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
28.1.11 15:17

Ahojky,no ja ani ne,ja jsem rada ze uz mam uvareno,uklizeno,vytrino,vyprano,povesino a jinak bych mohla jeste zehlit ale nechce se mi,jakto ze si jeste nevarila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
28.1.11 15:20
lulje píše: Čau Kačerval! Máme stejně staré děti a jsem asi neschopná, protože sem můžu jen večer, když se mi podaří je uložit, nebo na pár minut odpo, když se zadaří, a spinkají zároveň. A stejně mám pocit, že nestíhám číst ani zdaleka všechno, co by mě zajímalo. A ty se nudíš 8-o Jak to děláš, prosím tě? To není rýpání. Jen vážně míněná otázka. A´t se snažím organizovat si práci a děti jak nejlíp umím, stejně nemůžu říct, že bych se někdy nudila. Asi jsem špatný manažer :think: :lol:
Na pokec to se mnou moc nebude, protože se sem dostanu zas až v pondělí, ale chci ti udělat radost, tak se zeptám…třebaaaaa.....třeba co jste měli dobrého k obědu a pak třebaaaaa...... třeba jestli jste byli u zápisu do školky. :wink:

No jo to jsem si nikdy ani nevsimla,jinac snazim se stavat brzo,jeste kdyz holky spej a uklizim,pres den,dodelam uklid,coz uz moc nezbyva,jinac uvarim,hraju si s holkama,proste zkracene receno,se snazim toho stihnou co nejvic kdyz holky spinkaji,jinac jeste obden,uklizim celej dvorek,nekdy kazdej ale to je malokdy a je zase pravda ze chodim ven ale ne tolik a ted sou holky nemocny,tak sme jen doma,akorad vcera,pritel hlidal holky asi hodku ze jsem na chvilku vypadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
28.1.11 15:24

K obedu jsem varila cockovou polevku a upekla sekanou,zeli a knedlik u zapisu jsme jeste nebyli,bude tu az v unoru a skolku mam od baraku 3metry,takze tam budu hned :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
28.1.11 15:26

Chci upect kuře k večeři ale nějak se nemužu zvednout od PC ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12226.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12226.gif

• Citovat
  • Upravit
10568
28.1.11 15:28

Leno ty si jak ja dneska dopoledne,pritel me zaukoloval co mam poslat za maily a ja se pak nemohla odtrnout odtud,protoze jsem hned zabloudila jako vzdy sem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
28.1.11 15:35

:lol: Eimino by měly otevírat jen večer

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
28.1.11 15:37

Tak přijeď poklidit a uvařit k nám, nudit se rozhodně nebudeš :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
10568
28.1.11 15:37
Lena F. píše: :lol: Emimino by měly otevírat jen večer

a to doslova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
28.1.11 15:38

Ja teda nevim ale kdyz bych se nahodou nudila,tak se radeji budu venovat sve dceri nez drepet u pc…
Sorry,jen muj nazor,nic osobniho. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
28.1.11 15:38
Hodaka píše:
Tak přijeď poklidit a uvařit k nám, nudit se rozhodně nebudeš :mrgreen: :mavam:

Tj,me staci ze to mam ja hotovy,ted jeste bych mohla zehlit,ale jsem strasne lita a nic se mi ted uz nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová