Nuda, nuda a zase nuda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10568
28.1.11 15:42
Taminka píše:
Ja teda nevim ale kdyz bych se nahodou nudila,tak se radeji budu venovat sve dceri nez drepet u pc…
Sorry,jen muj nazor,nic osobniho. :mavam:

Ja se ji venuju,ale kdyz si chce treba hrat sama tak jsem rada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.1.11 15:43

To já jdu radši ven,ale ty smíš asi pořád jen na dvur když už máš zase doma pana velitele vid? :lol: Tak to bych se taky nudila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
28.1.11 15:52
Kamča.dalmatinka píše:
To já jdu radši ven,ale ty smíš asi pořád jen na dvur když už máš zase doma pana velitele vid? :lol: Tak to bych se taky nudila :lol:

JA ti dam :cert: Ne uz muzu,ale ted ne holky jsou nemocny ja taky,tak jsme doma,ja jsem se teda vencila vcera :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.1.11 15:58
kacerval píše:
Kamča.dalmatinka píše:
To já jdu radši ven,ale ty smíš asi pořád jen na dvur když už máš zase doma pana velitele vid? :lol: Tak to bych se taky nudila :lol:
JA ti dam :cert: Ne uz muzu,ale ted ne holky jsou nemocny ja taky,tak jsme doma,ja jsem se teda vencila vcera :lol:

Tak si dostala rozšíření teritoria jo :lol: .Tak to je fajn. :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
28.1.11 16:00
Kamča.dalmatinka píše:
kacerval píše:
Kamča.dalmatinka píše:
JA ti dam :cert: Ne uz muzu,ale ted ne holky jsou nemocny ja taky,tak jsme doma,ja jsem se teda vencila vcera :lol:
Tak si dostala rozšíření teritoria jo :lol: .Tak to je fajn. :potlesk: :lol:
:cert: :cert: :cert: :cert: :pocitac: :pocitac: :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.1.11 16:04

Už mužeš i pro pití o 100metru dál.Nejen pro cíga :lol: :lol: :lol: :potlesk: :potlesk: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
28.1.11 16:06
Kamča.dalmatinka píše:
Už mužeš i pro pití o 100metru dál.Nejen pro cíga :lol: :lol: :lol: :potlesk: :potlesk: :lol: :lol:

Ja ti dam,uz si me nedobirej,nebo se seberu a uvidis jak to zacne u tebe doma najednou vse litat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.1.11 16:20
kacerval píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Už mužeš i pro pití o 100metru dál.Nejen pro cíga :lol: :lol: :lol: :potlesk: :potlesk: :lol: :lol:
Ja ti dam,uz si me nedobirej,nebo se seberu a uvidis jak to zacne u tebe doma najednou vse litat :lol:

Sem už by ti pepánek propustku nedal. :lol: To tak po 5-6 rozchodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
28.1.11 16:40
Kamča.dalmatinka píše:
kacerval píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Ja ti dam,uz si me nedobirej,nebo se seberu a uvidis jak to zacne u tebe doma najednou vse litat :lol:
Sem už by ti pepánek propustku nedal. :lol: To tak po 5-6 rozchodu :lol:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
28.1.11 17:12

Omlouvam se za vpad,ale Kamco,ty me zase bavis :lol: :lol: :lol: .

Jinak ja mam take nekdy cas a nic nedelam,jen drepim u pc a nudim se,nevydim na tom nic spatneho,o deti se staram,venuji se jim myslim si az dost,tak chci mit nejakou cas dne i pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
28.1.11 17:20
Jaruna píše:
Omlouvam se za vpad,ale Kamco,ty me zase bavis :lol: :lol: :lol: .Jinak ja mam take nekdy cas a nic nedelam,jen drepim u pc a nudim se,nevydim na tom nic spatneho,o deti se staram,venuji se jim myslim si az dost,tak chci mit nejakou cas dne i pro sebe.

Taky se bavim.
A jak daleko tedka muzes chodit kacerval?? :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
29.1.11 12:47
kattkka píše:
Jaruna píše:
Omlouvam se za vpad,ale Kamco,ty me zase bavis :lol: :lol: :lol: .Jinak ja mam take nekdy cas a nic nedelam,jen drepim u pc a nudim se,nevydim na tom nic spatneho,o deti se staram,venuji se jim myslim si az dost,tak chci mit nejakou cas dne i pro sebe.
Taky se bavim.
A jak daleko tedka muzes chodit kacerval?? :mrgreen: :lol:

Katko tak to ti nezapomenu :mrgreen: :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
31.3.12 17:16

Ahoj holky dneska je tedy važne nudaa nejnže počasí je na prd,,a neda se ven ješte ke všemu barak prazdnej a vše podělaný..Nudí se taky někdo?? :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.16 10:41

Holky, už mne to nebaví. Mám tři děti, jedno 7 let a pak dvě dvojčátka, které mají 5 měsíců…sice ano, práce kolem nich mám dost, to jako neříkám, ale jsem nějak tím životem znechucena. Chlap se mnou nechce nikde jezdit, už sedm let nevím, co je to nějaká grilovačka, dovolená, prostě nějaká pohoda. Vše se točí kolem chlapa a dětí a nic kolem mne. Nechodím ke kadeřníkovi, kamarádek moc nemám, rodina je falešná a já jsem zapšklá a nic mne nebaví. Vše dělám tak nějak automaticky…co s tím? Asi si říkáte, kdy k tomu došlo…no, podle mne, za to může můj chlap. Je to děsná lakota, nic mi nikdy nedopřál, když jsem někde chtěla jít, pořád řešil peníze a vše mi tím znechutil. Dělala jsem plno věcí tajně, ale už toho mám dost. Prostě zůstalo ve mne jen znechucení a těžká hořkost. Jediná radost jsou moje děti, ale tím to tak nějak končí.

• Citovat
  • Upravit
maminka201
21.4.16 10:58
@Anonymní píše:
Holky, už mne to nebaví. Mám tři děti, jedno 7 let a pak dvě dvojčátka, které mají 5 měsíců…sice ano, práce kolem nich mám dost, to jako neříkám, ale jsem nějak tím životem znechucena. Chlap se mnou nechce nikde jezdit, už sedm let nevím, co je to nějaká grilovačka, dovolená, prostě nějaká pohoda. Vše se točí kolem chlapa a dětí a nic kolem mne. Nechodím ke kadeřníkovi, kamarádek moc nemám, rodina je falešná a já jsem zapšklá a nic mne nebaví. Vše dělám tak nějak automaticky…co s tím? Asi si říkáte, kdy k tomu došlo…no, podle mne, za to může můj chlap. Je to děsná lakota, nic mi nikdy nedopřál, když jsem někde chtěla jít, pořád řešil peníze a vše mi tím znechutil. Dělala jsem plno věcí tajně, ale už toho mám dost. Prostě zůstalo ve mne jen znechucení a těžká hořkost. Jediná radost jsou moje děti, ale tím to tak nějak končí.

promluv si sním, nic jiného ti nezbyde..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová