Ztráta času?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14809
27.1.11 21:34

Ztráta času

Nějakou dobu už přemýšlím o tom, jestli emimino a internet obecně není velká ztráta času, který by se dal vyplnit daleko smysluplněji. Často mi připadá, že ty diskuze tady jsou o ničem. Je to pořád na jedno brdo. A hlavně mě fascinuje, jak to tady někteří berou strašně vážně. Hádají se s lidmi, kteří sedí u počítače někde na druhém konci vesnice nebo republiky a se kterými se pravděpodobně ani nikdy nepotkají. Sama sebe se ptám, jestli to vůbec stojí za ten čas a námahu…Hlavně to neberte ve zlém, je to jen taková moje úvaha. Určitě mi řeknete, proč sem tedy lezu, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
27.1.11 21:36

a proč teda??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
27.1.11 21:40
eva valoi píše:
Nějakou dobu už přemýšlím o tom, jestli emimino a internet obecně není velká ztráta času, který by se dal vyplnit daleko smysluplněji. Často mi připadá, že ty diskuze tady jsou o ničem. Je to pořád na jedno brdo. A hlavně mě fascinuje, jak to tady někteří berou strašně vážně. Hádají se s lidmi, kteří sedí u počítače někde na druhém konci vesnice nebo republiky a se kterými se pravděpodobně ani nikdy nepotkají. Sama sebe se ptám, jestli to vůbec stojí za ten čas a námahu…Hlavně to neberte ve zlém, je to jen taková moje úvaha. Určitě mi řeknete, proč sem tedy lezu, že?
:roll: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
27.1.11 21:41

a tohle napíše člověk, který má takový přehled o diskuzích, které jsou „o ničem“…? :wink: Už jen napsat tento článek muselo zabrat čas a třeba bys za tu dobu udělala něco mnohem smysluplnějšího :pankac: Takže nikdo Tě odtud nevyhání…ale „o čem“ je tedy zrovna tahle debata???? :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
27.1.11 21:41
zuzka.mamka píše:
a proč teda??

Jo proč teda?? :think:

• Citovat
  • Upravit
175
27.1.11 21:42

chápu :) taky si to někdy říkám. Měla bych se např. učit na státnice, ale jsem líná a když hledám na e-miminu téma ohledně mé holčičky (na to nejsem líná nikdy), tak se „zadívám“ i na jiná témata a je to… :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
27.1.11 21:42

99% mojí návštěvnosti je ztráta času, ale to 1% mi pomůže, poradí at už v podstatných věcech, tak jen při pouhým odreagování. Zdaleka tu už nejsem tak často jako dřív - už jsem pracující a mám důležitější věci na práci, ale přesto mi to nedá a stejně denně juknu. Občas přispěju nebo založím téma-dotaz, ale poslední dobou už většinou jen čtu. Ale furt ve mě hlodá to " CO KDYBY"…

• Citovat
  • Upravit
14809
27.1.11 21:49
kasyjopea píše:
chápu :) taky si to někdy říkám. Měla bych se např. učit na státnice, ale jsem líná a když hledám na e-miminu téma ohledně mé holčičky (na to nejsem líná nikdy), tak se „zadívám“ i na jiná témata a je to… :lol: :nevim:
jjelena píše:
99% mojí návštěvnosti je ztráta času, ale to 1% mi pomůže, poradí at už v podstatných věcech, tak jen při pouhým odreagování. Zdaleka tu už nejsem tak často jako dřív - už jsem pracující a mám důležitější věci na práci, ale přesto mi to nedá a stejně denně juknu. Občas přispěju nebo založím téma-dotaz, ale poslední dobou už většinou jen čtu. Ale furt ve mě hlodá to " CO KDYBY"…

Asi tak nějak bych formulovala to proč sem teda lezu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
27.1.11 21:51
jjelena píše:

S těma procentama naprosto souhlasim… :mrgreen: kolikrát jsem se podle emimina zařídila a litovala jsem… no vlastně jsem nelitovala, protože rady si vybírám instinktem :lol: je škoda, že to takhle procentuelně nefunguje u všech členek,eva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
27.1.11 21:54
jjelena píše:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
27.1.11 22:02

Bydlim na samotě a tak na Emimino chodim pokecat, přiznam se že jsem hledala i jine servery ale tady se citím nejlip. Je to jako zajit s kamoškami na kafe, takovy spravný relax.

Relax není ztrata času :kytka:

• Citovat
  • Upravit
175
27.1.11 22:02

Ber to pozitivně, pokud ti emimino, nebo net pomohl vyřešit nějaké důležité věci, tak to zase taková ztráta času není. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
27.1.11 22:03
Lena F. píše:
Bydlim na samotě a tak na Emimino chodim pokecat, přiznam se že jsem hledala i jine servery ale tady se citím nejlip. Je to jako zajit s kamoškami na kafe, takovy spravný relax.Relax není ztrata času :kytka:
:palec: souhlas
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
27.1.11 22:06

J8 si vždycky říkám, kolik bych zvládla udělat věcí, kdybych ten počítač doma neměla :D a pak vždycky přemýšlím, co proboha celý den dělala moje máma. 2 programy v televizi, pak maximálně rádio a kazety…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
27.1.11 22:35

No…ted jsem mela 14 dni notebook v servisu, prvni dva dny jsem premyslela, jak budu v obraze, co budu delat, co nase diskuze, MMB, netbanka… Dalsi tyden byl super, vecery volny, max TV nebo jeste lepe pokecani s manzelem :lol: :lol:
Takze jo, taky si obcas rikam, jestli to neni ztrata casu.. Ale dnes, jen co deti zalehly (muz je na bowlingu) tak visim na netu a taky na Emiminu… :mrgreen:
Ale uz se teda drzim zpet a neprispivam vsude, kde bych chtela, protoze si rikam, ze nema cenu neco pres net resit a hadat se, ze se ta diskuze zase zvrhne :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová