Ztráta času?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27247
27.1.11 22:06

J8 si vždycky říkám, kolik bych zvládla udělat věcí, kdybych ten počítač doma neměla :D a pak vždycky přemýšlím, co proboha celý den dělala moje máma. 2 programy v televizi, pak maximálně rádio a kazety…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
27.1.11 22:35

No…ted jsem mela 14 dni notebook v servisu, prvni dva dny jsem premyslela, jak budu v obraze, co budu delat, co nase diskuze, MMB, netbanka… Dalsi tyden byl super, vecery volny, max TV nebo jeste lepe pokecani s manzelem :lol: :lol:
Takze jo, taky si obcas rikam, jestli to neni ztrata casu.. Ale dnes, jen co deti zalehly (muz je na bowlingu) tak visim na netu a taky na Emiminu… :mrgreen:
Ale uz se teda drzim zpet a neprispivam vsude, kde bych chtela, protoze si rikam, ze nema cenu neco pres net resit a hadat se, ze se ta diskuze zase zvrhne :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
27.1.11 22:44

Já to mám asi tak jako jjelena…
Spousta věcí, co jsem tu našel, mně pomohla. No a diskusi „Genealogie“ bych nevyměnil za nic na světě. Mám v ní několik velice blízce spřízněných duší, z toho jedna je kamarádka mojí sestřenky - donedávna jsem o ní nevěděl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
27.1.11 22:47

No .. to je taková filozofická otázka což?? :D

Úplně stejně se mohu optat tebe .. proč sis pořizovala internet?? Počítač?? nejsou to vyhozené peníze za něco, co ti není k užitku a bere ti to čas který bys mohla využít úplně jinak a smysluplněji?? Potřebuješ internet?? Novinky se dozvíš z deního tisku, z TV … do banky si můžeš dojít (a tu fakt denně nepotřebuješ), o radu s čímkoliv můžeš zavolat rodině, kamarádkám … není to zbytečné mít vůbec počítač a internet?? :)))

No co jinýho by jsme po večerech dělali … chlapi padnou znaveni k TV ve které stejně prd dávaj, nebo sedí sami u poče, nebo by náhodou po nás mohli vyžadovat "něco navíc ;) "… . Co bychom dělali přes den, když dítko si chvíli konečně hraje samo (zřejmě nás má plné zuby stejně jako mi jeho), poklizeno tak nějak je (se přece nestrhnu), noviny nekupuju, v TV nic není, a u toho netu si aspoň v klidu vypiju to jediný horký kafe denně, pokecám s lidma který měvůbec neznaj a tak je jejich pohled na věc ouplně jiný a řeknou to upřímně bo na mě neberou ohledy, zjistím že většina ostatních má ouplně stejné problémy jako já, zapláču si nad dojemným poporodním deníčkem, rozčílím se nad blbou diskuzí a ještě blbější diskutující … dám poslední lok kafe, vypnu net, a jdu zas za vřeštícím dítkem :)))

• Citovat
  • Upravit
18305
27.1.11 22:47

A právě díky té diskusi jsem nedávno vylovil z internetu pořádnou „perlu“ - historii šlechtického rodu, o kterém jsem donedávna nevěděl a u kterého zakladatel rodové linie pocházel ze stejné vesnice jako můj otec. A že se teda mezi husitskou érou a třicetiletou válkou stali pomalu nejdůležitějším šlechtickým rodem západních Čech… A to jsem si myslel, jak dobře znám historii českých zemí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
27.1.11 23:08

já tu chodím na svou stálou diskusi! zamčenou kde jsme fajn parta holek! známe se mnoho i osobně protože pořádáme mega srazy… a ty holky mám moc ráda! a občas juknu na nové diskuse.. a sem tam odpovím! ale nějak nelezu a nevyhledávám ani přehled diskusí nemám! a jsem tu moc ráda! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
28.1.11 00:53
Macík74 píše:
já tu chodím na svou stálou diskusi! zamčenou kde jsme fajn parta holek! známe se mnoho i osobně protože pořádáme mega srazy… a ty holky mám moc ráda! a občas juknu na nové diskuse.. a sem tam odpovím! ale nějak nelezu a nevyhledávám ani přehled diskusí nemám! a jsem tu moc ráda! :palec:

taky tak a jeste prolezu nove diskuse a juknu do tech, kam jsem prispela. Nejak uz mne omrzely kocarkove a sedackove diskuse, stejne tak diskuse o kojeni a prikrmech, ale to je vsechno dane vyvojem ted uz druheho skoro predskolaka…

Navic nikdo zakladatelku nenuti sem lezt a procitat vsechny diskuse ne? Tak si doma misto zapnuti e-mimina najed treba na Wikipedii a vzdelej se treba v historii nebo se nauc jako samouk nejaky cizi jazyk, co neznas…anebo doma vyluxuj :-P

• Citovat
  • Upravit
1307
28.1.11 06:12
eva valoi píše:
Nějakou dobu už přemýšlím o tom, jestli emimino a internet obecně není velká ztráta času, který by se dal vyplnit daleko smysluplněji. Často mi připadá, že ty diskuze tady jsou o ničem. Je to pořád na jedno brdo. A hlavně mě fascinuje, jak to tady někteří berou strašně vážně. Hádají se s lidmi, kteří sedí u počítače někde na druhém konci vesnice nebo republiky a se kterými se pravděpodobně ani nikdy nepotkají. Sama sebe se ptám, jestli to vůbec stojí za ten čas a námahu…Hlavně to neberte ve zlém, je to jen taková moje úvaha. Určitě mi řeknete, proč sem tedy lezu, že?

no,já nevím,tak sem nelez a máš to vyřešené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
28.1.11 08:38

Osobně považuji internet za neskutečnou výhodu. Používám ho, jako knihovnu, když potřebuju cokoliv zjistit - ihned vím. …já bych spíš chtěla vědět, co se skrývá pod tím smysluplným vyplněním? Prozraď co bys tedy dělala, kdybys sem nepsala? Já, jelikož mám kecací nouzi, tak na emimino chodím ráda. Jinak by mi z ta-ta, ba-ba, paci-paci brzo hráblo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová