Byly byste s menším mužem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14058
15.3.25 14:38

Muj milenec ma 172 cm a je to nejhezci chlap, jakeho znam :D :* Ja zase nejsem na ty habany dlouhy…nebo respektive vetsi vyska pro me neni neco, co je u chlapa nejake vyznamne plus…je mi to vicemene fuk…ja merim 168 a malokdo je mensi, ale i tak by mi to asi nevadilo, kdyby to nebylo o hlavu :D Ono to vetsinou vadi spis tem chlapum, nez zenam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.25 14:47

Mám 164 cm. Všichni mí partneři měli nad 190 cm. Prostě to tak mám. Ale je určitě spousta holek, pro které to důležité není. Výška muže je pro mě jedna ze složek jeho přitažlivosti. Někteří muži to mají podobně třeba s velikostí prsou u žen.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.3.25 14:56

Muze to vadit jen jednoduche hloupe zenske; ta chytrejsi to s tebou zkusi, pokud si ji jinak fyz. sympaticky.

Mam pribuzneho, mladeho kluka, ajtak velmi dobre vydelavajici, vlastni nekolik firem, je zenaty, ma rodinu, meri neco kolem 170 cm, manzelka o trochu mensi a jsou x let v pohode.Je to prijemny, takovy socialni kluk, ve spolecnosti vtipny…

Takze o velikosti, zvlast 170cm+ to fakt u chlapa neni.

• Citovat
  • Upravit
35414
15.3.25 15:50

Manžel má tak 170 a co jako :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
15.3.25 15:55

Já 183cm, přítel 176cm. Ani jeden z nás v tom nevidí problém. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
15.3.25 15:59
@Anonymní píše: Více

Proč by měla být hloupá žena, kterou prostě nepřitahujou muži menší velikosti? Preference máme každý nějaké. Stejně jako by někteří muži nechtěly ženu s malým poprsím. Tu touhu, když se ti protějšek fyzicky nelíbí, holt nevykřešeš. A to říkám jako někdo, koho vysocí muži nechávají zcela chladnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7854
15.3.25 17:48

@Domini076 žiju s mužem vysokým 173cm už 20let…já měřím 181cm.
Poslední dobou mi na něm vadí hodně věcí, ale výška se na ten seznam nikdy nedostala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30387
15.3.25 18:19
@smile_xxx píše: Více

Jistě, mrkni na průměrnou výšku ženy v CR, natoz ve světě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
15.3.25 18:33
@Domini076 píše: Více

Pro me, 161cm, by byl mnohem vetsi problem ten komplex, ktery z tebe uplne krici. Chlapa chlapem dela jeho povaha a zdrave sebevedomi.
Sice mam manzela 182 cm, ale predtim jsem randila s muzem 170cm a ten mel taky neskutecne charisma, ktere ti zrejme chybi.

Nejspis bys me nezaujal, kdyz ctu, ze o sve vysce zakladas dalsi a dalsi diskuse. S komplexem nikdo nechce nic mit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
15.3.25 18:42

Máš strašný komplex, je to vidět už přes písmenka. Já mám 213 a nohu mám 51 neřeším to, prostě tolik měřím, ty zas měříš jinak. Tak to prostě je a tak to ber a pak žádný problém nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14579
15.3.25 20:29

Manžel má 168 cm a vůbec mi to nevadí, koneckoncu je to manzel, ze. Ano a samozřejmě je menší než já o cca 7 cm. Největší (doslova největší) idiot, se kterým jsem kdy chodila, měřil naopak 193 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14579
15.3.25 20:39

@smile_xxx taky jsem chtěla vysokého a vždy jsem tvrdila, ze bych nikdy nerandila s vyšším, no ale pak přišel určitý zlom, když jsem začala upřednostňovat na muži určitě charakterni vlastnosti před fyzickými. Zejména jsem chtěla rovnocenneho partnera, kterého bych si mohla vážit, a který by byl svým sebevědomím natolik na výši, ze se sebou nenechá ode mě zametat, ale přitom zase nebude zametat ani se mnou :mrgreen: jelikož noumy, který skace od začátku, jak já pískam, si nevazim a mám z nej legraci, a naopak nějaký manipulátor, no ten je pro mě vyloženě směšný :lol: a to teda nebylo jen tak takového člověka najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
15.3.25 20:43
@smile_xxx píše: Více

Tak samozrejme, ze i me se vic libi vysoci muzi, ale z meho uhlu pohledu rikam, ze 170cm je ok. Tim jsem chtela rict, ze i zakladatel ma sanci byt vetsi nez jeho zena, co se vysky tyce. Ale chlapa z nej udela neco jineho nez vyska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová