Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj dámy,
nerad vás vyrušuji, ale mám na vás jednu otázku, která mě poslední dobou trápí. Mám menší depresi kvůli své výšce – měřím 173 cm – a zajímalo by mě, jak to vnímáte vy. Přijde vám to málo? Dokázaly byste si představit být s mužem, který je jen o pár centimetrů vyšší, stejně vysoký, nebo třeba i menší?
Budu moc rád za vaše názory a upřímné odpovědi. Díky všem, co se podělí o svůj pohled!
Mějte krásný den.
Je to docela málo, ale není to nic, co vy mě odradilo. Co by mě spíš odradilo je malé sebevědomí a zakomplexovaný chlap.
@Domini076 píše: Více
Víš, co nemají ženy především rady? Nesebevedome muze. Tudíž nezoufej a hraj s kartami co máš…
Mimo to se 173 si furt vyšší než většina žen.
To ty jsi založil tu anketu kde končí výška na 173 cm, co? No jako pro mě, co má 180 to neni nic moc, ale menších holek bude víc.
@Domini076 já mám 164 cm, chodila jsem 2× s chlápky, co měřili cca 170 cm, a rozešla jsem se s nimi, protože to byli de. bilové, ne kvůli výšce,
jednou jsem randila s klukem, co byl menší než já, a zase problém nebyla výška, ale to, že se z něho vyklubal alkoholik
@Domini076 tak já jsem sama prcek, mám 158cm, takže já bych si mohla vzít klidně i podpadky ![]()
Nemyslím, že se 173cm jsi nějaký prcek. Ber to i z druhé stránky. Na menších klucich víc vyniknou svaly
třeba můj oblíbený herec Jason Statham ma 178cm a jaký je krásný.
A jak už tady bylo napsáno, důležité je sebevědomí a jak se umíš prodat ![]()
Tvá výška nebude úplně zádrhel. Větší problém máš, že si neseš evidentně mindrák, když opakovaně zakládáš diskusi a řešíš výšku. To je opravdu odpudivé. Jakmile bych zjistila, že je chlap zaseklá deska a nechce své démony léčit. Tak bych velice rychle vycouvala a neznala se k němu. Ne pro jakýkoli centimetr. Ať je chlap klidně stejně vysoký nebo menší. Ale ne zoufalec, který fňuká.
Tady máš seznam významných umělců přibližně tvé výšky. A někteří by mi rozhodně stáli za hřích
(a neřeknu kteří ![]()
https://www.imdb.com/…ls020635377/
Chci vyššího partnera. Se stejně vysokým bych se spokojila, pokud by to byl pan Úžasný. S menším bych nebyla. ![]()
Tak koukám, že tě výsledky tvojí ankety asi moc neuspokojily, když o tom zakládáš další diskuzi…
No a to nás tam bylo asi přes 90. ![]()
Tím už nijak nevyrosteš, je to úplně zbytečný. Ale možná, že bys za to mohl změnit celkový přístup a pohled na sebe. Každý člověk má i jiné kvality, než jak to na první pohled může vypadat. ![]()
Tak hlavu vzhůru.
@smile_xxx píše: Více
On to asi myslel prumerove. Prumerna vyska zen v Cechach je 167.2 cm, takze zakladatelovych 173cm je za me v pohode, kdyby mel metr pade, tak chapu, ze ma deprese, takhle v klidu.
@smile_xxx píše: Více
Ano, muž se 173 cm je vyšší než většina žen. A pro tebe zakladatele, mě by tvoje výška nevadila. Zajímají mě u chlapů jiné přednosti.