Byly byste s menším mužem?

1
15.3.25 12:33

Slečny Otázka

Ahoj dámy,

nerad vás vyrušuji, ale mám na vás jednu otázku, která mě poslední dobou trápí. Mám menší depresi kvůli své výšce – měřím 173 cm – a zajímalo by mě, jak to vnímáte vy. Přijde vám to málo? Dokázaly byste si představit být s mužem, který je jen o pár centimetrů vyšší, stejně vysoký, nebo třeba i menší?

Budu moc rád za vaše názory a upřímné odpovědi. Díky všem, co se podělí o svůj pohled!

Mějte krásný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1243
15.3.25 12:42

Je to docela málo, ale není to nic, co vy mě odradilo. Co by mě spíš odradilo je malé sebevědomí a zakomplexovaný chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30387
15.3.25 12:50
@Domini076 píše: Více

Víš, co nemají ženy především rady? Nesebevedome muze. Tudíž nezoufej a hraj s kartami co máš… 8) Mimo to se 173 si furt vyšší než většina žen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35763
15.3.25 12:51

To ty jsi založil tu anketu kde končí výška na 173 cm, co? No jako pro mě, co má 180 to neni nic moc, ale menších holek bude víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
15.3.25 13:00

Mam pritele co ma 170cm, ja jsem mala, tak je mi to fuk :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76323
15.3.25 13:02

@Domini076 já mám 164 cm, chodila jsem 2× s chlápky, co měřili cca 170 cm, a rozešla jsem se s nimi, protože to byli de. bilové, ne kvůli výšce,
jednou jsem randila s klukem, co byl menší než já, a zase problém nebyla výška, ale to, že se z něho vyklubal alkoholik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
15.3.25 13:19

@Domini076 tak já jsem sama prcek, mám 158cm, takže já bych si mohla vzít klidně i podpadky :D

Nemyslím, že se 173cm jsi nějaký prcek. Ber to i z druhé stránky. Na menších klucich víc vyniknou svaly :D třeba můj oblíbený herec Jason Statham ma 178cm a jaký je krásný.

A jak už tady bylo napsáno, důležité je sebevědomí a jak se umíš prodat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8938
15.3.25 13:41

Tvá výška nebude úplně zádrhel. Větší problém máš, že si neseš evidentně mindrák, když opakovaně zakládáš diskusi a řešíš výšku. To je opravdu odpudivé. Jakmile bych zjistila, že je chlap zaseklá deska a nechce své démony léčit. Tak bych velice rychle vycouvala a neznala se k němu. Ne pro jakýkoli centimetr. Ať je chlap klidně stejně vysoký nebo menší. Ale ne zoufalec, který fňuká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
15.3.25 13:56

Tady máš seznam významných umělců přibližně tvé výšky. A někteří by mi rozhodně stáli za hřích ;) (a neřeknu kteří :))
 https://www.imdb.com/…ls020635377/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
15.3.25 14:16

Chci vyššího partnera. Se stejně vysokým bych se spokojila, pokud by to byl pan Úžasný. S menším bych nebyla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15829
15.3.25 14:17

Tak koukám, že tě výsledky tvojí ankety asi moc neuspokojily, když o tom zakládáš další diskuzi…
No a to nás tam bylo asi přes 90. :D
Tím už nijak nevyrosteš, je to úplně zbytečný. Ale možná, že bys za to mohl změnit celkový přístup a pohled na sebe. Každý člověk má i jiné kvality, než jak to na první pohled může vypadat. :P
Tak hlavu vzhůru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
15.3.25 14:17
@smile_xxx píše: Více

On to asi myslel prumerove. Prumerna vyska zen v Cechach je 167.2 cm, takze zakladatelovych 173cm je za me v pohode, kdyby mel metr pade, tak chapu, ze ma deprese, takhle v klidu.

• Citovat
  • Upravit
15137
15.3.25 14:36
@smile_xxx píše: Více

Ano, muž se 173 cm je vyšší než většina žen. A pro tebe zakladatele, mě by tvoje výška nevadila. Zajímají mě u chlapů jiné přednosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová