Sledování dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Parninas
21.3.21 00:19

Nevim no. Nechavat devitilete dite bez dozoru a jeste se ptat jak ho sledovat? Poustet ho jen tak do jinych vesnic? To jako rodic nemas zadnou autoritu, ze se bojis ho s tim zaskolactvim konfrontovat?

Jako ja bych pochopila kdyby byl kluk pubos, tam je domluva narocnejsi. Ale takhle sebou nechat cvicit devitilitym klukem, to ma hlava nebere. 8o

• Citovat
  • Upravit
15184
21.3.21 06:59

Jako nechapu, proč nejsi s 9 letym na ocr, do vedlejší vesnice chodit snad nesmí ne? Píšeš že se týden nepripojil, pak že u kamaráda nebyl jen v pátek? U kamaráda je víc počítačů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.21 07:14
@karkarka píše:
Jako nechapu, proč nejsi s 9 letym na ocr, do vedlejší vesnice chodit snad nesmíne? Píšeš že se týden nepripojil, pak že u kamaráda nebyl jen v pátek? U kamaráda je víc počítačů?

U nás je to tak, že nase obec je velmi rozlehla. V podstatě hodně kilometrů čtverečních a hodně vesnic. Vlastně i vesnice, ze které jsem já, je tak zvláštně rozlehlá a naši sousedi jsou už jiné katastrální území. Já teda toho ani jednou nevyužila, protože to nestíhám. A jsou lidi, kteří to stejně nedodržují. Určitě to není tak, že by se z vesnice do vesnice nesmělo. Tak je to nejspíš i u zakladatelky.

Já bych se místo sledování telefonem hned na to zeptala. Vždyť je jasné, že maminka spolužáka to oznámí, že tam nebyl. Mám 9lete dítě. Věřím tomu, že by mi to ne dítě řeklo, co se děje. Na školu dohlizim a myslím, že by si to stejně nedovolilo. Ale je to holka, tak je to možná jiné.

• Citovat
  • Upravit
5933
21.3.21 07:24

Tak já ti dám radu. Zůstaň doma ze synem a dohlížej na online výuku, co čekáš víc. Máš nárok na OČR, tak buď doma. Uvědom si že jsi za syna zodpovědná. Vůbec na tyhle otázky neodpovídáš, proč s ním nejsi doma. Sledováním si moc nepomůžeš. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
21.3.21 08:18
@Anonymní píše:
@topazio Ano,jeho maminka na mateřské, která ale tvrdí ze se kluci připojují a říkala že teď v pátek tam nepřišel.

O distanční výuce nemá dítě nikam chodit. Ať se učí doma. Vždyť má být každý u svého pc. Ke kamarádovi, ať jde odpoledne, pak se mohou učit spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14649
21.3.21 14:19

Cože? Vždyť je mu 9, tak prostě nikam sám chodit nebude, když máš podezření na něco nekalého.

V každém iPhonu je aplikace najít iPhone, která ti zobrazí polohu jakéhokoli telefonu, který je propojeny s tvým účtem. Tu používám, když syn nekam jede vlakem, tak zda je v nem a někdo ho neunesl :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí