Sledování dítěte
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
A nebylo by lepší na něho uhodit kde byl? Nebo ho nepoustet když má být doma a učit se?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@JancaS84
Spíš ne, už tam chodil dříve, chodí tam už skoro měsíc jen tenhle
týden byl problém.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Tak muzes u nej zapnout “share my location”, ale je mozny, ze si toho vsimne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Aplikace pochopitelně jsou, ale je to silné narušení důvěry mezi rodičem a dítětem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ještě bych chtěla dodat že zde nechci nesmyslné momenty ale radu.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Aquarius79 Neznáte spíše nějakou aplikaci na iPad, my nemáme android a účet na Google Play si vytvářet nechceme.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ještě bych chtěla dodat že zde nechci nesmyslné momenty ale radu.
vem si očr a buď s 9letým dítětem doma, a do vedlejší vesnice se chodit nesmí - procházky a pohyb jen na katastrálním území své obce, aby ti ho ještě nechytili policajti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Aquarius79 Neznáte spíše nějakou aplikaci na iPad, my nemáme android a účet na Google Play si vytvářet nechceme.
ty si mykáš? účet si vytvářet nechceme?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Rodiče toho kamaráda nejsou doma, aby na kluky dohlédli?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jak ucitel u kamarada pozna, ze je syn ve vyuce? Kazdy ma svuj účet a podle tohose dela prezencka. To se kazdy den stehuje s aktovkou ke kamarádovi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Bohužel Apple nepodporuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@topazio Ano,jeho maminka na mateřské, která ale tvrdí ze se kluci připojují a říkala že teď v pátek tam nepřišel.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@topazio Ano,jeho maminka na mateřské, která ale tvrdí ze se kluci připojují a říkala že teď v pátek tam nepřišel.
a proč teda nejsi s 9letým na očr? to ho necháš chodit bůhvíkam? no možná se na vás brzy zaměří sociálka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Rocni dite neslysi kdyz na ni volam a nediva se mi do oci
- Druhé dítě? Brzo? V tyhle době?
- Manžel nechce druhé dítě, i když jsme je plánovali
- Je horší, když dítě pije šťávu, nebo perlivou vodu?
- Jaký kočárek/golfky pro větší dítě?
- Jak vecer uspat dite???
- Příjmení očekávaného dítěte po matce (otec s tím nesouhlasí)
- Jak odnaučit dítě usínat u flašky?
Ahoj pánové a dámy, potřebuji poradit, mám syna 9 let který chodí ke kamarádovi který bydlí ve vedlejší vesnici a tvrdí že se tam spolu učí apod.
Ale já mám takové tušení nebo spíš i důkazy že tam nechodí, psal mi jeho učitel že poslední týden nebyl na on-line hodinách, chci se zeptat jestli někdo neznáte nějakou aplikaci na sledování telefonu dítěte, takovou kterou bych si mohla stáhnout přes iPad a zjistit kde se nachází a s kým si píše a jestli se fotí atd.
Anonym:aby to zase někdo nepochopil špatně a nemyslel si že chceme někoho sledovat…
Díky.