Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ne ite někdo jestli existuje aplikace na sledování polohy přes telefon? Aniž by o tom ten dotyčný věděl?
@Holubicka22 píše:
Ne ite někdo jestli existuje aplikace na sledování polohy přes telefon? Aniž by o tom ten dotyčný věděl?
Asi ano ale nedělala bych to, tobě by se líbilo kdyby měl někdo přehled o tom kde jsi aniž bys o tom věděla? ![]()
Nezjistovala jsem, ale odhaduji, ze by to mohlo byt nezakonne. Maximalne tak vlastni deti.
Syn jezdí přes celý město MHD, přestupuje. Jezdí sám na kroužky. Aby mi nemusel volat a hlásit se, máme oba nainstalovanou plikaci Life360 (ale je jich spousta dalších). Musíme mít oba GPS a data v mobilu. Vidím přesně na mapě, kde je. Svou pozici mám vypnutou.
Už jsme několikrát využili i pro nalezení telefonu (zapomenutý na kroužku).
Danča
Bez vědomí asi ne, ale my s chlapem ( a s tchýní a tchánem
) sdílíme polohu na g+, takže vidím, kde chlap je a on kde jsem já. Třeba když někam jede autem, tak vidím kde je a třeba když dorazí a zapomene napsat, tak ho vidím a tom místě, tak jsem v klidu.
@CokeLady píše:
kde máš tu ženskou na motorce?zas nějakej mozkomor s křídlama
zmizela.. tak jak motorka… ![]()
@CokeLady mmchdm, šikovná věcička.. ale to se asi nedá použít, pokud já nemám chytrý mobil, že.. musim cos zajistit do září pro kluka, až bude chodit sám na tréninky, hlavně přes zimu
ale nemám chytroida…
@martina.se No jo vlastně vy jste ji tam měla..
-tu mašinu..
![]()