Sleduje mě?

Anonymní
4.3.13 20:05

Sleduje mě?

Ahoj holky, řeším takovou pro mně nepříjemnou situaci. Až příliš často potkávám jednoho člověka, mám pocit, že ví o každém mém kroku. Jsem mamka dvou malých dětí. Dříve jsem jezdívala děti vyzvedávat v pravidelnou dobu, což mu zřejmě nahrávalo. Teď to musím měnit. Je mi to nepříjemné, nevím, co si o tom mám myslet. Když jedu autem a míjíme se, tak jakoby stočí volant do mého pruhu a zpět nebo blikne světly, abych si toho všimla…já nijak nereaguju, ignoruju a nedívám se. Doufám, že nejsem paranoidní, ale tak časté náhody se přeci nedějí. Co to má znamenat? Možná si stojím na vedení, ale já fakt nechápu. :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ohýnek
4.3.13 20:09

To že je někdo paranoidní, neznamená že po něm nejdou.
Jinak já bych to nevydržela a vlítla na něj co že tím jako sleduje.

• Citovat
  • Upravit
3684
4.3.13 20:10

Fuj, až mi jde mráz po zádech 8o
Třeba to je vážně jen náhoda, možná v tu samou hodinu jezdí do práce nebo tak něco :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
4.3.13 20:10
@ohýnek píše:
To že je někdo paranoidní, neznamená že po něm nejdou.
Jinak já bych to nevydržela a vlítla na něj co že tím jako sleduje.

Taky možnost kdyby měla zakladatelka kuráž, já bych jí určitě neměla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
4.3.13 20:11

No tak to bych se i bála, také mě takový sledoval, volal. Muž to nahlásil na policii. To už hraničí se stalkingem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
4.3.13 20:12

@terezka24 tak já jsem hodně od rány, takže si to neumím moc představit že bych tu kuráž neměla.

• Citovat
  • Upravit
3684
4.3.13 20:13

@ohýnek
Jo závidím takovým lidem, že si to dokožou hned vyřídit. Kdyby to byla ženská asi bych problém neměla, ale u chlapa bych se bála :nevim:
Nemám dobrou zkušenost s chlapama, takže k nějakým mám respekt :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
4.3.13 20:15

Hele, a co kdyz pouze o tebe stoji :think:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.13 20:16

Abych to osobně řešila, odmítám. Ani de facto, není kdy, ten člověk nikde nepostává, tváří v tvář jsme se nikdy nesetkali.

• Citovat
  • Upravit
ohýnek
4.3.13 20:16

@terezka24 já mám s chlapama taky blbý zkušenosti a jednu fakt top :-) ale spíš mě to poznamenalo k tomu abych se nikde nedala :-)

• Citovat
  • Upravit
3684
4.3.13 20:18

@ohýnek
Myslím, že tak ošklivé zkušenosti mám snad jen já a moje děti :cert: Ale je fakt že mě to naučilo se toho určitého chlapa nebát, ale až když jsem od něj odešla :think:

Zakladatelko:Podle mě je to vážně jen náhoda, hodně lidí se potkává denně ve stejný čas a nebo se mu vážně líbíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.3.13 20:20

Hale když je tu diskuze jak nabalit chlapa, tak jsou tu rady, jezdi kolem jeho domu, jezdi kolem jeho práce, jezdi tam a tam at se náhodně potkáte…

podle mě tě chce prostě zbalit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.13 20:22

Ahoj Anonymko, píši také anonymně, ale jen mě napadlo - není tvůj chlap voják, policajt nebo něco v politice?? Jinak řečeno nemá uděláné tajné prověrky? Můj chlap má a taky se nám to dělo, když jsme se vzali a přestěhovali. Dokonce mi pak volali z bezpečnostního úřadu i do práce a ptali se na mě…

• Citovat
  • Upravit
1018
4.3.13 20:24

Já bych se ho zeptala jestli má problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.13 20:29

Sbalit - to mě napadlo. Vdanou matku dvou dětí. No nevím, nevím…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová