Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Sbalit - to mě napadlo. Vdanou matku dvou dětí. No nevím, nevím…
Mě taky přítel sbalil, vdaná matka 2 dětí jsem byla, teď už jsem 3
![]()
A to se s ním míjíš vždycky, když jedeš ve stejnou dobu pro děti do školky? To může zrovna ve stejnou dobu jezdit třeba do práce. Možná je to opravdu jen náhoda a taky si všiml, že se míjíte tak bliká..Ovšem to strhávání volantu do tvého pruhu je divné dost
To jako strhne volant do protisměru?
Nebo jak?
Udělá „myšku“ nebo jak to nazvat, prostě přejede do mýho pruhu a hned zpátky. Už časy měním a potkávám ho taky, sice ne tak často ale i přesto. Holky, co radíte? Žádné konfrontace prosím. Ale s tím balením, jako nevím, jak by si to představoval, že zastavím a co…Nebo nedokážu si to představit, jak sbalit z auta do auta babu.
Já bych to zatím nijak nehrotila
Až na to ježdění nic nedělá, a možná je fakt náhoda a jezdí do práce, asi bych si toho zatím nevšímalo, pokud by se začal chovat divně, třeba na tebe troubil něco něco takového, tak bych to doma řekla manželovi nebo příteli a třeba on by si sním už promluvil ![]()
@Anonymní píše:
Sbalit - to mě napadlo. Vdanou matku dvou dětí. No nevím, nevím…
no a? To že máš děti přece zároveň neznamená že si i zadaná né.
Kdyby tě chtěl zabít nebo znásilnit, tak už to udělal
@Anonymní píše:
On určitě ví, že jsem vdaná.
takže to dělá i když jedeš s chlapem?
Ne, jen když jsem sama a v autě, nebydlím v anonymní metropoli - vím, že je zadaný. Když jdu pěcha, zdálky čučí, ale když se míjíme, tak kouká jinam. Takže žádné balení to nebude.
Já bych za tím taky neviděla hned nějakej horor, nenadbíhá Ti??? I když balit asi teda moc neumí, když Tě naopak leká…
A co ze jsi vdana s dvouma detma, podivej se na Vilhelmovou, kdo o ni stal.
@ncc1701 píše:
A co ze jsi vdana s dvouma detma, podivej se na Vilhelmovou, kdo o ni stal.
nechápu ho
![]()
No jo, ale u Vilhelmové byla určo nějaká zpětná vazba, ale já jsem kamenná jak Sfinga. Nevím, co by se tedy stalo, kdybych se nedejbože usmála…
@Anonymní píše:
Udělá „myšku“ nebo jak to nazvat, prostě přejede do mýho pruhu a hned zpátky. Už časy měním a potkávám ho taky, sice ne tak často ale i přesto. Holky, co radíte? Žádné konfrontace prosím. Ale s tím balením, jako nevím, jak by si to představoval, že zastavím a co…Nebo nedokážu si to představit, jak sbalit z auta do auta babu.
ukaz fakac
.hele, to ue mas deti neni preve prekazka a ze mas chlapa taky neni smrtelna nemoc. Jestli se mu fakt libis, tak te proste chce potkat i v aute
.Ja nych ten fakac ukazala, treba mu to dojde. a kdyz prejede do tveho pruhu, jede za tebou a sleduje te? me osobne by to bylo bud neprijemne(proto aspon ten fakac),pokud je to fesak, mavla bych klidne na pozdrav
.Me se stava, ze potkavam den co den, kdyz jdu do skolky ja, tatinka ze skolky, muj chlap taky chodi, zna snad vsechny, jen ho ne(uz dva roky)chodim ruzne, nevim jak to dela on, ale uz jsem mu rekla, ze je to snad osud, zasmali jsme se, pokecame
.