Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A kdo to byl? ja naletela na bazosi v unoru nejaky ivane z domazlic, zaplatila jsem ji 870kc za fotak..a jedna pani ji zaslala 1110 za golfky, vzdy platim predem a tohle se mi jeste nestalo, co me melo trnknout hned je, ze nabizi 2 fotaky, ale zadnou fotku tam nemela originalni, ona to co nam pak prodala, inzerovala dalvse jen stahly z netu, pujdu dat to..a sla jsme do jeji banky zazadat, at mi vrati prachy zpet, ale moc tomu neverim, vzhleme kt omu, ze mi vytipa telefony a ignorujeme, sem samozivitelka, psala jsme ji, ze se na fotak tesim, ze mala roste rychle achci mit nejakou pamatkua ona na to, ze me chape, ze ma taky deti…
,co se stalo tobe?
Bazos je podle me server pro podvodniky jak delany, ja reagovala na konkretni nabidku prace, po telefonu si domluvila zaslani zivotopisu a jako odpoved mi prislo at se zaregistruju za poplatek 199Kc na jejich strankach tusim projobs.cz a najdu si praci tam. Znamy na bazosi koupil ND na auto, inzerovane nove nepouzite, prisla mu v baliku hromada zrezlych matek, podlozek a harampadi.
Jsem taky samoživitelka, byl to nějakej chlap a okradl mě o 2400kč což je pro mě děs, už jsem parkrát platila dopředu ale nikdy jsem se stím nesetkala. Nechápu lidi co si takhle vydělávají a nejhorší je že určitě nebudu jediná koho tenhle okradl nebo ještě okrade
Psala jsem na podporu, ale inzeraty ji nestahly, jen mi zaslaly z jakoho id to zasilala, tu na miminu uz totozne tema je…holky tam prisly i o 6ooo, je to hruza
Taky jsem napsala na podporu a přišli mi informace o inzertovi, a nevíš jestli se někomu ty peníze vrátili? No aspoň jsem se poučila už nikdy víc. A pokud nelze podvodníky dopadnout tak to pak může okrádat každej a nic se mu nestane.
@Zuzule09 píše:
Jsem taky samoživitelka, byl to nějakej chlap a okradl mě o 2400kč což je pro mě děs, už jsem parkrát platila dopředu ale nikdy jsem se stím nesetkala. Nechápu lidi co si takhle vydělávají a nejhorší je že určitě nebudu jediná koho tenhle okradl nebo ještě okradeurcite bez na policii, dej vytisklou mailovou komunikaci, potvrzeni zes zasilala a napis na tu podporu…tady ti od odkud to posill, pak bez do banky kam si to zaslala a vyplnis takovy formular a oni mu zaslou obsilku, ja to delala ted v ut..od 25oo uz to je prestupek…urco vas bude vic, napis sem cislo uctu kam si to posilala…at vedi ostatni a napis prosim jake ma jmeno, odkud je a co nabizi, zkusim mu vecer na neco napsat apod…
No a nestalo by za to aspon zminit jeho jmeno, e-mail ze ktereho komunikoval, pripadne cislo BU? Treba se tu najde nekdo, kdo mu taky naletel, aby ste dosahli castky na TC, tedy 5 000,–… zatim se jedna o prestupek.
Jinak je mi to pochopitelne lito ;( Nechapu jak tyhle svine v noci usinaj…
myslim, ze ne…tema je podvodnice na bazosi, nebo tak..maminy se tam schazi a treba prijdou i na to, ze je okradl ten stejny podvodnik, zaloby se slucuji apod, ale i tak to byva boj s vetrnymi miny, napr zenska mela jit do basy, ale jen ji prodlouzily podminku apod a jiste vis, co se stalo v lednu..to se i nejaky podvodnici co sli nasvobodu, vysmivali obetem…helet, napis sem to cislo uctu, email apod, ja mu vecer napisi…i te me podvodnici sem psala a znovu nabizela, co uz jsem koupila…napis to sem vse…
Představil se mi jako Lukáš Haltof, ale nemusí to být pravdivé, jeho mail je l. lhalt12@gmail.com a číslo účtu 2315513053/0800 a o jakej formulář mám požádat?
@Zuzule09 píše:
Představil se mi jako Lukáš Haltof, ale nemusí to být pravdivé, jeho mail je l. lhalt12@gmail.com a číslo účtu 2315513053/0800 a o jakej formulář mám požádat?
http://mobil.bazos.cz/…odvodnik.php
Muzes se pridat.
Hned to najdu o co mas pozadat, ale muzes rict, ze chces vypsat formular o vraceni a pozadat inzerenta o vraceni z duvodu podvodu, v jedny csob me rekla, ze musim jitdo sve banky a pozadat pres ni, ale jsem z vesnice a ta banka nikde nema pobocky, tak sem sla na jinou a rekla, ze mi ma banka rekla, at jdu primo tam..pokud mas svoji banku tam, muzes zazadat i pres ni a ona to zasle te bance toho podvodnika, ale je rychlejsi tam jit primo
Taky sem psala o te podvodnici info a bazos rekl, ze mam psat jen do hodnoceni a pak mi inzert smazal
Zuzi tady jukni, mas tam postup https://www.emimino.cz/…ankovani/20/
Jako už spousta lidí i já jsme se nechala obelhat podvodníkem na bazosu. Chci podat trestní oznámení a chtěla bych se zeptat jestli se někomu peníze vrátili zpět. Nebo jetli už peníze nikdy neuvidím. Fakt njechápu tyhle lidi.