Naletěla jsem podvodníkovi

Zuzule09
4.3.13 18:27

Naletěla jsem podvodníkovi

Jako už spousta lidí i já jsme se nechala obelhat podvodníkem na bazosu. Chci podat trestní oznámení a chtěla bych se zeptat jestli se někomu peníze vrátili zpět. Nebo jetli už peníze nikdy neuvidím. Fakt njechápu tyhle lidi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
474
4.3.13 18:30

A kdo to byl? ja naletela na bazosi v unoru nejaky ivane z domazlic, zaplatila jsem ji 870kc za fotak..a jedna pani ji zaslala 1110 za golfky, vzdy platim predem a tohle se mi jeste nestalo, co me melo trnknout hned je, ze nabizi 2 fotaky, ale zadnou fotku tam nemela originalni, ona to co nam pak prodala, inzerovala dalvse jen stahly z netu, pujdu dat to..a sla jsme do jeji banky zazadat, at mi vrati prachy zpet, ale moc tomu neverim, vzhleme kt omu, ze mi vytipa telefony a ignorujeme, sem samozivitelka, psala jsme ji, ze se na fotak tesim, ze mala roste rychle achci mit nejakou pamatkua ona na to, ze me chape, ze ma taky deti… :poblion:,co se stalo tobe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
4.3.13 18:33

Bazos je podle me server pro podvodniky jak delany, ja reagovala na konkretni nabidku prace, po telefonu si domluvila zaslani zivotopisu a jako odpoved mi prislo at se zaregistruju za poplatek 199Kc na jejich strankach tusim projobs.cz a najdu si praci tam. Znamy na bazosi koupil ND na auto, inzerovane nove nepouzite, prisla mu v baliku hromada zrezlych matek, podlozek a harampadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzule09
4.3.13 18:33

Jsem taky samoživitelka, byl to nějakej chlap a okradl mě o 2400kč což je pro mě děs, už jsem parkrát platila dopředu ale nikdy jsem se stím nesetkala. Nechápu lidi co si takhle vydělávají a nejhorší je že určitě nebudu jediná koho tenhle okradl nebo ještě okrade

• Citovat
  • Upravit
474
4.3.13 18:35

Psala jsem na podporu, ale inzeraty ji nestahly, jen mi zaslaly z jakoho id to zasilala, tu na miminu uz totozne tema je…holky tam prisly i o 6ooo, je to hruza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzule09
4.3.13 18:37

Taky jsem napsala na podporu a přišli mi informace o inzertovi, a nevíš jestli se někomu ty peníze vrátili? No aspoň jsem se poučila už nikdy víc. A pokud nelze podvodníky dopadnout tak to pak může okrádat každej a nic se mu nestane.

• Citovat
  • Upravit
474
4.3.13 18:38
@Zuzule09 píše:
Jsem taky samoživitelka, byl to nějakej chlap a okradl mě o 2400kč což je pro mě děs, už jsem parkrát platila dopředu ale nikdy jsem se stím nesetkala. Nechápu lidi co si takhle vydělávají a nejhorší je že určitě nebudu jediná koho tenhle okradl nebo ještě okrade

urcite bez na policii, dej vytisklou mailovou komunikaci, potvrzeni zes zasilala a napis na tu podporu…tady ti od odkud to posill, pak bez do banky kam si to zaslala a vyplnis takovy formular a oni mu zaslou obsilku, ja to delala ted v ut..od 25oo uz to je prestupek…urco vas bude vic, napis sem cislo uctu kam si to posilala…at vedi ostatni a napis prosim jake ma jmeno, odkud je a co nabizi, zkusim mu vecer na neco napsat apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
4.3.13 18:40

No a nestalo by za to aspon zminit jeho jmeno, e-mail ze ktereho komunikoval, pripadne cislo BU? Treba se tu najde nekdo, kdo mu taky naletel, aby ste dosahli castky na TC, tedy 5 000,–… zatim se jedna o prestupek.

Jinak je mi to pochopitelne lito ;( Nechapu jak tyhle svine v noci usinaj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
4.3.13 18:42

:evil: myslim, ze ne…tema je podvodnice na bazosi, nebo tak..maminy se tam schazi a treba prijdou i na to, ze je okradl ten stejny podvodnik, zaloby se slucuji apod, ale i tak to byva boj s vetrnymi miny, napr zenska mela jit do basy, ale jen ji prodlouzily podminku apod a jiste vis, co se stalo v lednu..to se i nejaky podvodnici co sli nasvobodu, vysmivali obetem…helet, napis sem to cislo uctu, email apod, ja mu vecer napisi…i te me podvodnici sem psala a znovu nabizela, co uz jsem koupila…napis to sem vse…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzule09
4.3.13 18:43

Představil se mi jako Lukáš Haltof, ale nemusí to být pravdivé, jeho mail je l. lhalt12@gmail.com a číslo účtu 2315513053/0800 a o jakej formulář mám požádat?

• Citovat
  • Upravit
2411
4.3.13 18:45
@Zuzule09 píše:
Představil se mi jako Lukáš Haltof, ale nemusí to být pravdivé, jeho mail je l. lhalt12@gmail.com a číslo účtu 2315513053/0800 a o jakej formulář mám požádat?

http://mobil.bazos.cz/…odvodnik.php

Muzes se pridat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
4.3.13 18:46

Aha, to asi budes ty, ze (ta s tim inzosem)? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
4.3.13 18:47

Hned to najdu o co mas pozadat, ale muzes rict, ze chces vypsat formular o vraceni a pozadat inzerenta o vraceni z duvodu podvodu, v jedny csob me rekla, ze musim jitdo sve banky a pozadat pres ni, ale jsem z vesnice a ta banka nikde nema pobocky, tak sem sla na jinou a rekla, ze mi ma banka rekla, at jdu primo tam..pokud mas svoji banku tam, muzes zazadat i pres ni a ona to zasle te bance toho podvodnika, ale je rychlejsi tam jit primo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
4.3.13 18:48

Taky sem psala o te podvodnici info a bazos rekl, ze mam psat jen do hodnoceni a pak mi inzert smazal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
4.3.13 18:51

Zuzi tady jukni, mas tam postup https://www.emimino.cz/…ankovani/20/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie