Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sledujete někdo kdrama filmy či seriály?
Popřípadě líbí se vám nějaký herci a nebo je nějaký film nebo seriál co byste mi doporučili?
Spíš čtu manhwy/mangy, ale jestli chceš tipy na kdrama, tak parádní bylo Romance Is A Bonus Book a nebo ještě třeba film Sweet & Sour. ![]()
Já sleduji kdrama seriály. Mám ráda historické, krimi a romantické komedie. Můj oblíbenec je Lee Seun Gi. Naposledy jsem viděla krimi s názvem He is psychometric a to ti můžu taky doporučit. Moc se mi to líbilo. Směs vtipných, ale i thrillerovych scén a překvapivý konec.
Musela jsem se podívat co to je. A tyto filmy a seriály nesleduji.
Ne, libilo se mi jenom Squid game a to neni klasicka kdrama. ![]()
Sleduji. Tedy sledovala jsem, ted jsem mela vetsi pauzu, nejak nebyl cas a zrovna nedavno jsem dostala chut na neco kouknout. Tak uvitam tipy.
Je jedno jesli kdorama nebo jdorama.
Ujizdim na romantickych komediich.
Líbilo se mi Crash Landing On You (Láska padá z nebe)
Já jsem si osobně kdrama zamilovala doporučuju true beauty tohle kdrama začalo všechno je fakt boží ![]()
Já teď úplně miluju Alice in borderland, už za chvíli končím druhou sérii. Neznáte něco takového?
@Cher26 píše:
Já teď úplně miluju Alice in borderland, už za chvíli končím druhou sérii. Neznáte něco takového?
Tak asi nejspíš Squid game, to je podobné téma, ale není to tedy J-drama, ale K-drama.
@lachtanice86 píše: Více
Jsem stará a úplně jsem tomu propadla.
![]()
Anonym neb to před všemi tajím.
![]()
Vůbec jsem netušila co ta zkratka znamená…no, po vygoogleni tedy k-drama nesleduju…viděla jsem squidgame první sérii a jinak extra me to nezaujalo. Pokud něco tak možná j-drama… mám ráda mangu…četla jsem a sledovala Naruta a Bleach, jako dítě jsem koukala na Pokémony, Digimony a Beyblade