Sledujete TopGear?

1626
3.1.13 18:37

Sledujete TopGear?

Ahoj dámy,
zakládám tuhle diskuzi pro všechny příznivce pořadu Top Gear, pokud tedy nejsem jedinej magor :pankac:
Sice autům rozumím jak koza petrželi, ani řidičák nemám a můj první a poslední řidičský pokus skončil zbouraným plotem a odřeným favoritem, ale TopGear si nemůžu nechat ujít. Ty tři blbci to zkrátka umí prodat :mrgreen: Pojďme si popovídat, zasmát se a třeba i pomluvit naše chlapy, pokud pro ně po úvodní znělce TG na hodinku přestává existovat svět.

Ten můj to tedy nesleduje, prý od chvíle, kdy mu z milovaného VW T3 udělali lodičku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Imane
3.1.13 18:39

Jooo, pár dílů jsem viděla, nejsem tedy fanda, ale ty díly, co jsem viděla mě bavily! Hlavně jak jeli do Betléma! Chacha!

• Citovat
  • Upravit
29350
3.1.13 18:42

Ten pořad mám moc ráda… a hlavně speciály… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
3.1.13 18:43

@eVerča baví mě všechny díly, jen se mi nelíbí ta americká verze…
Mám souseda, který pláče, protože jeho žena sleduje všechny seriály tipu „růžovka“ a u nás běží TG, letecké katastrofy, těžká dřina a podobně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
3.1.13 18:44

Bezne se nedivam, ale specialni dily jsou super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
3.1.13 18:46

Top Gear miluji, skvely porad a btw. miluji Hammonda :mrgreen: Ale uz nemame televizi, takze se nedivam

• Citovat
  • Upravit
Imane
3.1.13 18:46

@balenka Taky občas sleduju Těžkou dřinu a s Ordinací v růž. zahradě jsem si akorát utrhal rodinnouu ostudu, když jsem před sestrou řekla, kdo se na takovou blbinu dívá (nikoho neurážím, každý podle svého gusta) :), a nevěděla, že se sestra dívá :oops:

• Citovat
  • Upravit
1626
3.1.13 18:51

Hammond :oops: :srdce: :mrgreen: Ten by šel.
Jinak americká verze je jen nepovedenou parodií, podle mně. Speciály jsou nejlepší. Jak v Asijskym specialu Jeremymu ujela ta sekačka, ten záběr miluju. Nebo v tom samým díle, jak tahali Richardovym navijákem auto a autíčko nevydrželo..jak zoufale koukal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
3.1.13 18:51

@yum-yum26 No mě taky nevadí, že se na to někdo dívá, ale přijde mi přehnané sledovat všechny seriály, co tu běží, bo já bych stejně po pár dílech nevěděla kdo do kterého seriálu patří ;)
Top Gear je seriál, kde nevadí, když pár dílů nevidíš… chi chi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
3.1.13 18:55

@yum-yum26 To máme s mamkou už naučený, že já jí nevolám, když má ordinaci a ona mi nevolá do TG :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
3.1.13 18:58

@balenka Tak já se občas na nějaký seriál dívala, i teď se dívám, ale fakt je, že mě baví a chytlo opravdu málo věcí. :think:

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
3.1.13 19:01

Ja to sleduju jako cestopis, miluju jejich cestu do And a na severni pol :D

• Citovat
  • Upravit
4497
3.1.13 19:10

Já to taky miluju, koukáme s manželem, ale teď jsem nějak polevila, není nějak na telku čas. Já byla hotová z toho severského speciálu a zlatého sněhu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
3.1.13 19:10

Teď v pátek dávají na coolu Jamesův pořad a je to taky celkem zajímavá podívaná. Viděl to někdo? Posledně přečkali noc na hradě a měli přístroj na měření strachu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
3.1.13 19:13

Top Gear miluju a hlavně jejich speciály ;) Naprosto mě dostává Clarkson…mám ráda jeho smysl pro humor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí