Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Viděly jste to některá? Jak říká moje neteř - to bylo hustýý
.
V originále Babies? Je to o těch cca pěti dětech z různáých koutů světa? No, tak to se mi líbilo, zejména ten prcek v Afriky a z Mongolska, jak si tam hrál mezi dobytkem a koza mu upíjela z vody, ve které se koupal, všude mouchy, prach…jsem se usmívala při vzpomínce na některé matky fanatičky, co drží děti jak v bavlnce.
@Mommy Jj, to je přesně ono.. Já málem spadla z gauče, když máma v africe umývala miminu obličej jazykem
. Mateřský mlíko k podobnýmu účelu v Mongolsku taky dobrý
..
Já viděla, a možná mě to trochu otevřelo oči, že taky neni dobré pořád běhat do koupelny a pořád umývat ruce a všechno pořád leštit, čistit a nervačit, když bude mít kluk špinavé oblečení ![]()
JJ, dobrý
Už to dávali kdysi… Největší ty šílený rozdíly… I v mongolsku měli kočku a namibiec pozoroval mravence ![]()
To by měli pouštět v porodnici všem prvomatkám. Povinně.(proč mi to tehdy nepustili?,ušetřila bych si toolik stresu
)
Taky jsem se dívala a jsem hotová
, nechápu jak ty děti v mongolsku a africe můžou přežít
… @jajul to mu umývala obličej? jsme si s chlapem mysleli, že mu odsávala nudle
![]()
Úžasný obraz toho v jak moc rozdílných podmínkách lze vychovávat dítě. Nejlepší je kontrast přetechnizovaného Japonska s živočišnou Namibií
Malej Mongolík je tak „ošklivej“ až je roztomilej ![]()
Pořád jsem si říkala, co bych dělala, kdybych žila v Mongolsku uprostřed pustiny v jurtě, ale na konci tam byla celá rodina s noťasem, tak to už asi není tak špatné ![]()
jinak ta malé japonečka byla hrozně roztomilá ![]()
@kvaček píše:
Já viděla, a možná mě to trochu otevřelo oči, že taky neni dobré pořád běhat do koupelny a pořád umývat ruce a všechno pořád leštit, čistit a nervačit, když bude mít kluk špinavé oblečení
Ten dokument miluju
Dostala jsem ho od ségry na DVD, když jsem byla těhotná.. ![]()
@Alberta píše:
To by měli pouštět v porodnici všem prvomatkám. Povinně.(proč mi to tehdy nepustili?,ušetřila bych si toolik stresu)
@Sefa píše:
Taky jsem se dívala a jsem hotová, nechápu jak ty děti v mongolsku a africe můžou přežít
![]()
… @jajul to mu umývala obličej? jsme si s chlapem mysleli, že mu odsávala nudle
![]()
Ty brďó, tak teď teda nevím
![]()