Dokument Mimina (ČT2)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11620
29.12.12 22:51

Dokument Mimina (ČT2)

Viděly jste to některá? Jak říká moje neteř - to bylo hustýý :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1187
29.12.12 22:54

Pěkné :) I když jsem přepínala. ty mimča jsou tak sladké :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
29.12.12 22:55

V originále Babies? Je to o těch cca pěti dětech z různáých koutů světa? No, tak to se mi líbilo, zejména ten prcek v Afriky a z Mongolska, jak si tam hrál mezi dobytkem a koza mu upíjela z vody, ve které se koupal, všude mouchy, prach…jsem se usmívala při vzpomínce na některé matky fanatičky, co drží děti jak v bavlnce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
29.12.12 22:59

@Mommy Jj, to je přesně ono.. Já málem spadla z gauče, když máma v africe umývala miminu obličej jazykem 8o :mrgreen: :mrgreen:. Mateřský mlíko k podobnýmu účelu v Mongolsku taky dobrý :lol:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
29.12.12 23:02

Culila jsem se u toho jako blbeček, moc pěknééé :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
29.12.12 23:02

Já viděla, a možná mě to trochu otevřelo oči, že taky neni dobré pořád běhat do koupelny a pořád umývat ruce a všechno pořád leštit, čistit a nervačit, když bude mít kluk špinavé oblečení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
29.12.12 23:03

JJ, dobrý :palec: Už to dávali kdysi… Největší ty šílený rozdíly… I v mongolsku měli kočku a namibiec pozoroval mravence :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
29.12.12 23:05

To by měli pouštět v porodnici všem prvomatkám. Povinně.(proč mi to tehdy nepustili?,ušetřila bych si toolik stresu :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
29.12.12 23:06

Taky jsem se dívala a jsem hotová :lol:, nechápu jak ty děti v mongolsku a africe můžou přežít :think: :)@jajul to mu umývala obličej? jsme si s chlapem mysleli, že mu odsávala nudle :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3162
29.12.12 23:08

Úžasný obraz toho v jak moc rozdílných podmínkách lze vychovávat dítě. Nejlepší je kontrast přetechnizovaného Japonska s živočišnou Namibií :palec: Malej Mongolík je tak „ošklivej“ až je roztomilej :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
29.12.12 23:15

Pořád jsem si říkala, co bych dělala, kdybych žila v Mongolsku uprostřed pustiny v jurtě, ale na konci tam byla celá rodina s noťasem, tak to už asi není tak špatné :mrgreen:
jinak ta malé japonečka byla hrozně roztomilá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
@kvaček píše:
Já viděla, a možná mě to trochu otevřelo oči, že taky neni dobré pořád běhat do koupelny a pořád umývat ruce a všechno pořád leštit, čistit a nervačit, když bude mít kluk špinavé oblečení :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87

:mavam: Ten dokument miluju :srdce: Dostala jsem ho od ségry na DVD, když jsem byla těhotná.. :palec:

• Citovat
  • Upravit
11620
29.12.12 23:16
@Alberta píše:
To by měli pouštět v porodnici všem prvomatkám. Povinně.(proč mi to tehdy nepustili?,ušetřila bych si toolik stresu :mrgreen: )
:pankac: :mrgreen: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
29.12.12 23:17
@Sefa píše:
Taky jsem se dívala a jsem hotová :lol:, nechápu jak ty děti v mongolsku a africe můžou přežít :think: :)@jajul to mu umývala obličej? jsme si s chlapem mysleli, že mu odsávala nudle :lol: :lol:

Ty brďó, tak teď teda nevím :think: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky