Dokument Mimina (ČT2)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11620
29.12.12 23:45

@Sefa No, malé chybí už jen dolní trojky a všechny pětky. Narostly jí od 2.5., kdy jsem našla první, nejvíc od začátku října - zatím 8 8o :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
29.12.12 23:45
@Kote5 píše:
Film suprový, už jsme jednou viděla a ráda jsme se opět podívala. Mě se asi nejvíc líbil ten černoušek. A jak mazala mongolka mlékem dítě, to mi radila moje pediatrička na dítě taky, když jsme měli vyrážku. Asi je to lepší než krémy.

nám v předporodním kurzu radili pár kapek mateřského mléka do vody na koupání, taky jako prevenci před kožními problémy a taky se radí kojencům kapátkem kapat pár kapek do nosu při rýmě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
29.12.12 23:46

No já na to dvakrát prepla, viděla jsem kohouta jak stojí nad mimiskem a čekala že ho klovnw a pak skoro obesenou koču. Pak druhý mimim ji v prachu šutry, to už bylo na mě moc a už jsem neprepinala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
29.12.12 23:47

@Kote5 Tak já nevím, mě to potírání přišlo spíš brané jako běžná hygiena :nevim:. Ale taky mě napadlo, že bude mít pusinu jak z porcelánu :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
29.12.12 23:48

Viděla jsem už kdysi, je to báječný dokument :palec: hlavně se mi líbí, že všude jsou ty děti stejné, hlavně se umějí stejně vztekat :mrgreen: ale bomba, člověk si uvědomí, jak málo stačí ke štěstí, my tu naše děti tak jako v Japonsku a USA obklopujeme hračkami a všemi možnými vymoženostmi v domnění, že bez toho nemůže být dítě šťastné. A pak vidíte v tom dokumentu, že k naprosté spokojenosti miminka stačí i maličkost :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
29.12.12 23:50

@MarieOVMUC Tak můj muž napřed ohrnoval nos a nakonec nestíhal zírat 8o :lol: :lol:. Nakonec se hluboce zamyslel a pak s výrazrem mlsné kočky pronesl cosi v tom smyslu, jestli to s tou hygienou a úklidem trochu nepřeháníme :roll: :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
29.12.12 23:50

@shaari To je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
29.12.12 23:52

Všechny ty děti byly úúúžasný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
30.12.12 09:29

Tady je upoutavka na ten film. Me se nejvic libili deticky z Afriky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.12.12 09:45

Můj chlap nesnáší mimina a vydržel koukat až do konce, chvílema se pěkně chechtal… tenhle dokument se povedl. Tak týden před vánocema dávali něco podobného o porodech, netuší někdo název? Taky tam byly různé národy, komunity a pod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
30.12.12 09:58

Viděla jsem kousek ale nejvíc byl ten černoušek, jak mamka seděla on jí ležel na nohou a ona ho stříhala tím velikánskym nožem, on neměl hračky ale bylo to krásný spokojený dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
30.12.12 10:02

Jste mě navnadili tak už stahuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
30.12.12 10:22

Taky jsem to pred chvili zkoukla. Chudak mongoloska kocka, ta musi mit teda vydrz.

Me nejvic asi sokoval mongolsky dudlik. Jinak me teda neprislo, ze deti z USA a Japonska maji nejak moc hracek :nevim:

jo a chudak mamina, co jela na ty motorce, to bych teda nedala 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
30.12.12 11:16

@suik joooooooooo ten dudlík byl nejlepší :lol: :lol: :lol: :lol:, my tady přebíráme, nic nesedí a v mongolsku vezmou kousek luje nebo co to bylo a špejli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
30.12.12 11:16

Teda sirku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie