Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sefa No, malé chybí už jen dolní trojky a všechny pětky. Narostly jí od 2.5., kdy jsem našla první, nejvíc od začátku října - zatím 8
.
@Kote5 píše:
Film suprový, už jsme jednou viděla a ráda jsme se opět podívala. Mě se asi nejvíc líbil ten černoušek. A jak mazala mongolka mlékem dítě, to mi radila moje pediatrička na dítě taky, když jsme měli vyrážku. Asi je to lepší než krémy.
nám v předporodním kurzu radili pár kapek mateřského mléka do vody na koupání, taky jako prevenci před kožními problémy a taky se radí kojencům kapátkem kapat pár kapek do nosu při rýmě
No já na to dvakrát prepla, viděla jsem kohouta jak stojí nad mimiskem a čekala že ho klovnw a pak skoro obesenou koču. Pak druhý mimim ji v prachu šutry, to už bylo na mě moc a už jsem neprepinala ![]()
@Kote5 Tak já nevím, mě to potírání přišlo spíš brané jako běžná hygiena
. Ale taky mě napadlo, že bude mít pusinu jak z porcelánu
.
Viděla jsem už kdysi, je to báječný dokument
hlavně se mi líbí, že všude jsou ty děti stejné, hlavně se umějí stejně vztekat
ale bomba, člověk si uvědomí, jak málo stačí ke štěstí, my tu naše děti tak jako v Japonsku a USA obklopujeme hračkami a všemi možnými vymoženostmi v domnění, že bez toho nemůže být dítě šťastné. A pak vidíte v tom dokumentu, že k naprosté spokojenosti miminka stačí i maličkost ![]()
@MarieOVMUC Tak můj muž napřed ohrnoval nos a nakonec nestíhal zírat
. Nakonec se hluboce zamyslel a pak s výrazrem mlsné kočky pronesl cosi v tom smyslu, jestli to s tou hygienou a úklidem trochu nepřeháníme
.
Tady je upoutavka na ten film. Me se nejvic libili deticky z Afriky…
Můj chlap nesnáší mimina a vydržel koukat až do konce, chvílema se pěkně chechtal… tenhle dokument se povedl. Tak týden před vánocema dávali něco podobného o porodech, netuší někdo název? Taky tam byly různé národy, komunity a pod…
Viděla jsem kousek ale nejvíc byl ten černoušek, jak mamka seděla on jí ležel na nohou a ona ho stříhala tím velikánskym nožem, on neměl hračky ale bylo to krásný spokojený dítě
Taky jsem to pred chvili zkoukla. Chudak mongoloska kocka, ta musi mit teda vydrz.
Me nejvic asi sokoval mongolsky dudlik. Jinak me teda neprislo, ze deti z USA a Japonska maji nejak moc hracek ![]()
jo a chudak mamina, co jela na ty motorce, to bych teda nedala ![]()
@suik joooooooooo ten dudlík byl nejlepší
, my tady přebíráme, nic nesedí a v mongolsku vezmou kousek luje nebo co to bylo a špejli ![]()