Slepé střevo u tříletého

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2480
3.2.14 15:35

A sono mu nedělali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
3.2.14 15:41
@Zizalka píše:
A sono mu nedělali?

nn nedělali že prý to není nutný, říkal že ho to nebolí přitom pár minut řped tím jak mu to dětská prohmatávala se kroutil jak had a naříkal:(ale dětskou zná té jediné se prostě nebojí no:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
3.2.14 15:44
@Crystal87 píše:
nn nedělali že prý to není nutný, říkal že ho to nebolí přitom pár minut řped tím jak mu to dětská prohmatávala se kroutil jak had a naříkal:(ale dětskou zná té jediné se prostě nebojí no:(

to jim na chirurgii stačilo, že jim malý dítě řeklo, že ho to nebolí? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
3.2.14 15:44
@Crystal87 píše:
nn nedělali že prý to není nutný, říkal že ho to nebolí přitom pár minut řped tím jak mu to dětská prohmatávala se kroutil jak had a naříkal:(ale dětskou zná té jediné se prostě nebojí no:(

tak to já bych si ho přímo vynutila to sono, uvidíš až malý vstane, pokdu bolet, okamžitě na pohotovost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
3.2.14 15:45
@makapi píše:
to jim na chirurgii stačilo, že jim malý dítě řeklo, že ho to nebolí? 8o

taky se tomu divím, nějaký blbci ne, a kde že jste to byli??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
3.2.14 15:46
@makapi píše:
to jim na chirurgii stačilo, že jim malý dítě řeklo, že ho to nebolí? 8o

evidentně jo přitom dr na chíře sama viděla když mu to prohmatávala že zatínal ručičky do postele:(takže jsem si jistá že ho to bolelo.ale že měl bříško prý měkké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
3.2.14 15:47
@tumpach píše:
taky se tomu divím, nějaký blbci ne, a kde že jste to byli??

u nás v prdelákově:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
3.2.14 15:47
@Crystal87 píše:
u nás v prdelákově:)

aha, tak už se ničemu nedivím malé město, to je vždy problém, znám z našeho města

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
3.2.14 15:49
@tumpach píše:
aha, tak už se ničemu nedivím malé město, to je vždy problém, znám z našeho města

tak já u téhle nikdy nebyla, není tma dlouho, před tím tam byl její otec, takže jí ani neznám no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
3.2.14 15:50
@Crystal87 píše:
tak já u téhle nikdy nebyla, není tma dlouho, před tím tam byl její otec, takže jí ani neznám no :nevim:

no ono je to jedno, mě příjde, že do těch malých měst cpou samý lékaři, kteří stoje za dvě velký kulové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
3.2.14 15:52
@tumpach píše:
no ono je to jedno, mě příjde, že do těch malých měst cpou samý lékaři, kteří stoje za dvě velký kulové

Já bych to tak šmahem neodsuzovala. Je to spíš o lidech než o velikosti města. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
3.2.14 15:54
@tumpach píše:
no ono je to jedno, mě příjde, že do těch malých měst cpou samý lékaři, kteří stoje za dvě velký kulové

víš co já bych to asi ani neřešila jenže když byl menší měl zlomenou ručičku, neplkala a říkal že ho to nebolí ale já prostě věděla že to ok není, poznám svoje dítě. Proto se mi nelíbí že mám ted jen čekat:(Jako asi jsem hysterka ale zas slepák není zlomenina. Tatínek přijede až v pátek v noci, tchýně marod, moje máma taky pryč…doma tři děti z toho jedno takhle, auto tu nemám tak i možná to dělá sovje no že jsem víc nervní co kdyby něco a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
3.2.14 15:56

To se teda taky divím, že mu sono nedělali.

Co teplotu, nemá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
3.2.14 15:57
@Zizalka píše:
To se teda taky divím, že mu sono nedělali.Co teplotu, nemá?

u dr ho měřili a neměl měl jen 36,1 včera se mi zdálo že hoří ale teploměr neukázal že by horečku měl :nevim: změřím ho až se vzbudí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
3.2.14 15:59
@Crystal87 píše:
víš co já bych to asi ani neřešila jenže když byl menší měl zlomenou ručičku, neplkala a říkal že ho to nebolí ale já prostě věděla že to ok není, poznám svoje dítě. Proto se mi nelíbí že mám ted jen čekat:(Jako asi jsem hysterka ale zas slepák není zlomenina. Tatínek přijede až v pátek v noci, tchýně marod, moje máma taky pryč…doma tři děti z toho jedno takhle, auto tu nemám tak i možná to dělá sovje no že jsem víc nervní co kdyby něco a tak…

Tý jo… Tak to se ti ani nedivím, že jsi nervní!

Zkus si sehnat nějakou hodnou sousedku nebo někoho, kdo by se případně byl ochotný o děti postarat.
Přece jen, kdyby to byl opravdu slepák a muselo se to řešit, tak by tam malej neměl být sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí