Slepé střevo u tříletého

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27009
3.2.14 17:12
@Zizalka píše:
Taky myslím, že to nebude jen tak, když ho bříško pořád bolí.Ještě otázka… Kdy naposledy kakal?

po obědě kadil a měl průjem…nejeli jsem na vážkách manžel mi volala at jedem ale on i když tvrdí že ho to bolí a ukazuje na rpavou půlku bříška tak už neleží a hraje si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
3.2.14 17:22

@Crystal87 Přesně jako u vás, ale já se nenechala a vyplatilo se.Bylo to pak za minutu 12 a holka byla na sále skoro 4 hodiny aby vše vyčistili. Byla jsem na mrtvici. Hlavně že mě dětská tvrdila, že je to střevní. Ještě, že jsem se nedala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
3.2.14 17:26

A taky i přes to že jí to bolelo si hrála?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
3.2.14 17:32

Jj, pak mě Miška říkala, že to bolelo nárazově a zase chvilu klídek. Tak jsem tomu taky moc nevěřila, že to bude slepák. A bum, ještě mě strašili, že může mít následky, že je to holka.Ale zatím ok, dnes je jí 13 a vše zatím funguje, jak má :kytka:.I menstruaci má zatím pravidelnou. Raději si zajedte na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
3.2.14 17:33
@Petraa80 píše:
Jj, pak mě Miška říkala, že to bolelo nárazově a zase chvilu klídek. Tak jsem tomu taky moc nevěřila, že to bude slepák. A bum, ještě mě strašili, že může mít následky, že je to holka.Ale zatím ok, dnes je jí 13 a vše zatím funguje, jak má :kytka:.I menstruaci má zatím pravidelnou. Raději si zajedte na pohotovost.

chjo jsem opravdu na vážkách:(ted ho to prý nebolí…si ze mě snad dělá srandu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
3.2.14 17:42
@Crystal87 píše:
chjo jsem opravdu na vážkách:(ted ho to prý nebolí…si ze mě snad dělá srandu :zed:

tak to nevím, tak to vypadá asi, že to mu nci nebude, zkus mu prohmatat bříško

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
3.2.14 17:44
@tumpach píše:
tak to nevím, tak to vypadá asi, že to mu nci nebude, zkus mu prohmatat bříško

to mě nenechá…to ho to prý bolí jak na něj chci šáhnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
3.2.14 17:48
@Crystal87 píše:
to mě nenechá…to ho to prý bolí jak na něj chci šáhnout

tak v tom připadě nevím no :?, asi bych to nechala do zítřka, i když taky může být pozdě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85394
3.2.14 18:00

@Crystal87 no, bolí ho, normální to není. v nemocnici neudělali ultrazvuk. U dětí se slepák projevuje jinak, dítě není zmenšený dospělý. Já bych měla strach a jela na pohotovost znovu, že se to nelepší, ať to zkontrolují a udělají ultrazvuk. A že malý má strach, říká, že to nebolí, ale kvůli bolesti si na bříško šáhnout nedá. Normální doktor při smyslech to pozná sám. Jinou pohotovost poblíž nemáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
3.2.14 18:10

Pojedem do nemocnice mamka prijela tak m deti pohlida a ted jen sehnat odvoz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85394
3.2.14 18:10

@Crystal87 tak hodně štěstí!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
3.2.14 18:33
@Crystal87 píše:
Pojedem do nemocnice mamka prijela tak m deti pohlida a ted jen sehnat odvoz.

HODNĚ ŠTěstí přeji krystal, at je malý hlavně v pořádku, hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
3.2.14 22:20

Tak jsem zvědavá jestli napíše jak dopadli…Naše zkušenost s bolestí bříška u 2,5letého a péčí lékařů (zpočátku také malé město, neodsuzovala bych to). Malý měl průjem a stěžoval si hodně na bolest bříška. Nejdřív dětská, ta měla pocit, že na omak je bříško citlivé, poslala nás raději na kontrolu na chirurgii a na ultrazvuk. Doktor nic závažného neshledal (ani jeden), ale chirurg vysvětlil, že u malých dětí se stav může do dvou hodin změnit a břišní příhody jsou nebezpečné a nelajskne si nás poslat dom jako že dobrý…(byl pátek). Doporučil večer kolem 18 hod. jet do nemocnice do velkého města na pohotovost ještě na kontrolu. Tam si nás přišel vyšetřit přímo dětský chirurg, ještě znovu nás poslal na ultrazvuk a nic nenašli, doporučení přijet jen při zhoršení potíží. V sobotu začal kakat krev, opět pohotovost v nemocnici, chirurg vyloučil břišní příhodu a odeslali na dětské oddělení. Tam shledali, že jde o silnou stř. chřipku a jelikož dobře pil a reagoval nebylo to na hospitalizaci a jen sledovat a přijet kdykoli při zhoršení. No a v neděli už byl celkem dobrý a v pondělí se z výsledku výtěru u dětské zjistila salmonela.
Takže za mě se divím, že neudělali ultrazvuk, já byla jakžtakž v klidu, když nikde nic nenašli a raději dvakrát vyšetřený než něco zanedbané. Navíc ultrazvuk není žádné nepříjemné vyšetření.
Doufám, že prcek bude oka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
3.2.14 22:47

Jsme doma. chirurgove operovali tak chteli volat gyndare ale rodili. poslali nas na detske kde sice malej rikal ze ho to boli ale pry brisko mekke ze v tuhle chvili to neni akutni.tak nas poslali domu a ze zitra mame jit na ko na chirurgii…jen co.jsme dojeli malej rev ze ho to.zas boli. ted uz spi tak uvidime zitra…pry se to u deti muze menit kazdou chvilku takze kdyby neco mame volat sanitku. omlouvam se pisu z mobilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85394
4.2.14 09:36

@Crystal87 ahoj a uz mu udelali ten ultrazvuk? Tak to jsem zvedava, co to nakonec bude, ze by nejaka ta infekce, jak tu psala Martina? Ale tve dite nema prujem vid. Tak snad je to dnes lepsi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí